B
beryu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.341
kızlar dileklerımız inşallah kabul olur evet bu bayram hamıs olmak bızlere nasıp olmadı inşallah kurban bayramına hepımız hamıs gırerız ikinci tedavıye baslayan var mı aranızda bırde kızlar dondurulmuslarla sans ne kadar bılgınız var mı
amin canim insallah
sans yuzde olarak bilmiyorum ama
kmisi dondurulmus ve cozulmus embriyolar daha hizli gelisip daha hizli tutunuyor diye biliyorum canim
canım merhaba ben 2. tüp bebek tedavim sonucu hamileyim. Allah dileyen herkese nasip etsin. pozitif olun hep pozitif düşünün arkadaşlar ben bu sefer öyle yaptım Allah yardımcınız olsun.:1hug:
gunaydin kizlar sizedeeeeeeeeeeeee
katremelek canim nasilsin sende ne var ne yok
İyiyim çok şükür Asiciğim sen nasılsın?
İlaçlarımı kullanıyorum histeroskopi oldum onu biliyorsun... Ekimde randevum var doktorumla bakalım o zaman belli olacak bi sonraki deneme tarihi... Bu defa en baştan başlayacağız dondurulmuş kalmadı :sinifsinif:
Hayırlısı olsun dedik hala da diyoruz. Sende durumlar nasıl bi gelişme var mı opuyorumnanaktan
selam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun biraz geç oldu ama toparlandık gelen giden temizlik derken yeni haberler varmı ben hayt tohumuna dün başladım bakalım neler olacak inşallah iyi gelir adetden sorada rahim filmi çektircem sora doktora özledik doktorları onlarsız olmuyor napalım eksik olmasınlar bakalım önce hangimiz hamiş olcak birileri olsunda kim olursa farketmez rabbim hayırlısıyla bebelerimize kavuştur bizi AMİNN
Nasılsın Aymes
Bayram nasıl geçti... Bir gelişme var mı sende...:1hug:
canım merhaba ben 2. tüp bebek tedavim sonucu hamileyim. Allah dileyen herkese nasip etsin. pozitif olun hep pozitif düşünün arkadaşlar ben bu sefer öyle yaptım Allah yardımcınız olsun.:1hug:
selam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun biraz geç oldu ama toparlandık gelen giden temizlik derken yeni haberler varmı ben hayt tohumuna dün başladım bakalım neler olacak inşallah iyi gelir adetden sorada rahim filmi çektircem sora doktora özledik doktorları onlarsız olmuyor napalım eksik olmasınlar bakalım önce hangimiz hamiş olcak birileri olsunda kim olursa farketmez rabbim hayırlısıyla bebelerimize kavuştur bizi AMİNN
gunaydın kızlar............ası aymes nasılsınız.................
nette bir saattir basari hikayelerini okuyorum ve agliyorum
senağlama
sağol canım çok şükür iyiyim ben
asıl sizler nasılsınız
canım ya üzülme çok yakında sende başarı hikayeni yazıcaksın inşallah buralara bizde sana özenicez ozaman
nette bir saattir basari hikayelerini okuyorum ve agliyorum
senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?