Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin kadir gecesi mubarek olsun rabbim bu gece yapacagimiz dualari kabul eylesin

bende aranıza yenı katıldım bugun bende kocamannnnnnnnnnnnn bır negetıf sonuc aldım çok zormus insan ne yapacagını bılemıo arkadaslar canım acıyo yaa bu nasıl bır acıymıs dılerım rabbımden bu acıyı yasayan son kısı ben olurum bundan sonra inşallah herkesden pozitif sonuclar gelır allahım ne olur sabrını ver yarabbım

canım beryu aramıza hoş geldin..inşallah hepimiz en kısa zamanda pozitifleri göreceğiz...arkadaşlar bu gece benim 2. doğum günüm sayılıyor. çünkü benim doğduğum yıl o gün kadir gecesiymiş... o mübarek gecede doğmuşum...inşallah bu doğum günümde rabbim yaptığım dualarımı boşa çevirmez..kabul eder...kızlar birbirimiz için çok dua edelim...
KADıR GECENıZ KUTLU OLSUN MÜBAREK OLSUN
rabbim bizleri kapısından boş çevirmesin inşallah....

gecmis olsun canim evet cok zor ins aldigin son negatif olur

Merhaba arkadaŞlar bende herkesın kandılını kutluyorum burdakı herkes gıbı bende aynı sorunları yaŞıyorum ÜzÜlÜyorum aĞlıyorum strese gırıyorum ama hayat devam edıyor ama yarın herŞey daha gÜzel olacak da dıyorum dılerım allahtan hepımızın duaları kabul olur hamıle olanlar bebeklerını doĞurur ,tedavıde olanlar hamıle kalır,benım gıbı yenıden tedavıye baŞlayacaklarda ınŞallah hamıle kalır ınŞallah allahım ınŞallah hayırlısılyla ve saĞlıklı bır Şekılde bebeklerımız olur allah herkesın dualarını kabul etsın

amin amin amin

hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize güzel bebekler versin aminn

evet hayatım ben gece kuşuyum sahura kadar oturuyorum napiim ancak vakıt ayırabiliyom gelen giden bitmiyor saolsunlar

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

canım liste gerçekten bızlere umut ışıgı oluyor kısmetse bende bayramdan sonra ikinci denemeye başlayacagım bılmıyorum acaba cokmu acele edıyorum negatıfı salı gunu aldım ama allahtan umıt kesılmez inşallah bızlerınde kucakları dolacak

canım sen hangi hastanede tedavi görüyosun
inşallah bu seferki denemende pozitifi görürsün

evet biraz acele oldu canim zaten en az 3 aydan once drlar yapmiyorlarki
tahminim sana kabul etmezler
ama dondurulmus ise belki olabilir

Evet eski sıcaklık yok bu aralar :sinifsinif:
Nasılsınız kızlar

oruçtandır bu sene günler biraz uzun ya kimsede yazmaya hal kalmıyor galiba :)) iyiyiz allahıma hamdolsun sizler nasılsınız

kızlar test alıp yapmaya korkuyorum artık içimde sanki bir his var acaip bir şekilde ama işte bilmiyorum bişi sorabilirmiyim size benim adet bittikden sonra hiç belimde ve kasıklarımda ağrı olmazdı 3 gündür çok ağrım var acaba diyom kendimimi kandırıyorum hamile kalınca aöğle ağrıla olurmu tecrübesi olan varmı aranızda hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi öpüyorum canlarım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…