bende aranıza yenı katıldım bugun bende kocamannnnnnnnnnnnn bır negetıf sonuc aldım çok zormus insan ne yapacagını bılemıo arkadaslar canım acıyo yaa bu nasıl bır acıymıs dılerım rabbımden bu acıyı yasayan son kısı ben olurum bundan sonra inşallah herkesden pozitif sonuclar gelır allahım ne olur sabrını ver yarabbım
Merhaba arkadaŞlar bende herkesİn kandİlİnİ kutluyorum burdakİ herkes gİbİ bende aynı sorunları yaŞıyorum ÜzÜlÜyorum aĞlıyorum strese gİrİyorum ama hayat devam edİyor ama yarın herŞey daha gÜzel olacak da dİyorum dİlerİm allahtan hepİmİzİn duaları kabul olur hamİle olanlar bebeklerİnİ doĞurur ,tedavİde olanlar hamİle kalır,benİm gİbİ yenİden tedavİye baŞlayacaklarda İnŞallah hamİle kalır İnŞallah allahım İnŞallah hayırlısılyla ve saĞlıklı bİr Şekİlde bebeklerİmİz olur allah herkesİn dualarını kabul etsİn
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize güzel bebekler versin aminn
canım liste gerçekten bızlere umut ışıgı oluyor kısmetse bende bayramdan sonra ikinci denemeye başlayacagım bılmıyorum acaba cokmu acele edıyorum negatıfı salı gunu aldım ama allahtan umıt kesılmez inşallah bızlerınde kucakları dolacak
gunaydinnnnnnnnn herkese bu ara pek kimse olmasada
canım liste gerçekten bızlere umut ışıgı oluyor kısmetse bende bayramdan sonra ikinci denemeye başlayacagım bılmıyorum acaba cokmu acele edıyorum negatıfı salı gunu aldım ama allahtan umıt kesılmez inşallah bızlerınde kucakları dolacak
evet canım ya yazdanmıdır nedendir
bende anlamadım topikler bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?