Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet eski sıcaklık yok bu aralar :sinifsinif:
Nasılsınız kızlar

evet canim kimse girmiyor nedense
sende arayi acma aklimdasin

oruçtandır bu sene günler biraz uzun ya kimsede yazmaya hal kalmıyor galiba :)) iyiyiz allahıma hamdolsun sizler nasılsınız

canim hic bir fikrim yok
ama korkma test yapmak iocin yap gitsin icin rahat olur

haklısın galiba yapım bari sanada hayırlı cumalar sende yazmasan kimseler yok buralarda yoksa herkez hamiş mi kaldı :))

meraba arkadaşlar.herkezin bayramını kutluyorumm...

tesekkurler canim seninde bayramin kutlu olsunopuyorumnanaktan
nerlerdesin fazla gelmiyorsun hayat nasil devam ediyorhihoyyyt
bi dahaki deneme ne zaman canim
:Saruboceq:

merhaba arkadaşalr.hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.inşallah güzel huzurlu bayram geçirirsiniz.bayramdan sonra yola devam edecek arkaşlarada hayırlı tedaviler diliyorum.

bayramınız kutlu olsun kızlar...
bu topik halaydan yıkılsın inş...

hayırlı bayramlar arkadaşlar sevdiklerimizle beraber nice bayramlara inşallah

herkezin bayramı mübarek olsun rabbim sağlık huzur mutluluk versin ve birdahaki bayramı yavrularımızla kutlamayı nasip etsin bizim bayramımız onları kucağımıza aldığımız gün olacak rabbim nasip etsin hepinizi öpüyorum

napiim asicim.son negatiften buyana toplanmaya çalışıodum.topikleri hep okudum ama hiçbişi yazamadım.bakalım neyapıcaz?sen nasılsın? varmı yeni bi plan?

kızlar herkese iyi bayramlar. ben 2. denemeyi yaptırdım 7. günüm. bu topik beni korkutuyor. inşalllah bu sefer buraya poitif diye yazabilirim ve bundan sonra burası pozitif sonuçlarla dolar.:Saruboceq::Saruboceq:

napiim asicim.son negatiften buyana toplanmaya çalışıodum.topikleri hep okudum ama hiçbişi yazamadım.bakalım neyapıcaz?sen nasılsın? varmı yeni bi plan?

canim benim neden toparlanamdin allahin takdiri guclu ol ins kendiliginden hamile kalirsinda bu cektiklerini unutursun
ben dusunuyorum allah izin verirse canim 3 yu haber bekliyorum ve dinleniyorum

kızlar herkese iyi bayramlar. ben 2. denemeyi yaptırdım 7. günüm. bu topik beni korkutuyor. inşalllah bu sefer buraya poitif diye yazabilirim ve bundan sonra burası pozitif sonuçlarla dolar.:Saruboceq::Saruboceq:

canim oylemi insallah pozitif diye yazarsinda biraz halay cekeriz haber vermeyi unutma

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

deniz bulut 2 tup bebek denemesinde 26 eylul sonuc

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

17. denemede bebek sahibi olduk

Yıllardır bebek hasreti çeken Neslihan – Server Somuncu çifti, 15 yılda 17 kez tüp bebek denemesi yaptıktan sonra anne baba oldular. Anne baba olmak için deneme rekoru kıran Somuncu çifti; “30. kez de denerdik herhalde!” diyorlar ve hikayelerini kendi ağızlarından dinliyoruz:
“15 yıl önce evlendik. Ben henüz 21, eşim Server 27 yaşındaydı. Ben hep anne olmak istiyordum zaten. Evlenir evlenmez çocuk sahibi olmaya karar verdik. İlk altı ay içinde bir sonuç alamayınca doktora başvurduk. Yapılan incelemeler sonucunda eşime bağlı kısırlık sorunu olduğu ortaya çıktı. Ailede genetik olarak da böyle bir sorun bulunuyordu. Eşimin ağabeyi de tüp bebek yöntemiyle birkaç denemenin ardından tüp bebek sahibi olabilmişti. Bunun üzerine tedavi imkanlarını araştırdık. Sinop'ta o yıllarda bu imkanı bulamayınca İstanbul’a geldik. Neredeyse hayatımızın büyük bir bölümü tedaviler yüzünden İstanbul’da geçti. Hastane hastane dolaştık. Doktorlar tüp bebek öneriyordu...

ARTIK UZMAN OLMUŞTUK!
1994 yılında ilk tüp bebek denememizi yaptık. Dördüncü deneme hamilelikle sonuçlandı fakat bebeğimizi doğumdan 10 gün sonra kaybettik. Ama vazgeçmedik ve 1994 yılından beri tüm tatil dönemlerimizi, izinlerimizi ve vakit bulabildiğimiz her anı tüp bebek merkezlerinde geçirdik. İstanbul, Ankara arasında dolaşıp durduk. . Pek çok kez iğne, tedavi derken sonuçta hep aynı cevabı alıyorduk. 'Olmadı!' Gözyaşları, umutsuzluklar ve hayal kırıklıklarını bol bol yaşadık. Ama eşim de, ben de hiç pes etmeye niyetli değildik. 17'nci denemeye kadar gelmiştik. Doktorlarımızın bir kısmı çılgınlık olarak değerlendirdi. Zaten biz 17'nci denemeye kadar konunun uzmanı olmuştuk neredeyse…Her yeni çıkan uygulamayı takip ediyor, doktorlarımıza soruyorduk. Doktor kontrolünde yaşamaya başlamıştık zaten. Sadece ilk denememiz aşılama, diğer tedavi yöntemlerimiz hep mikroenjeksiyon yöntemi uygulamasıydı.

30 KEZ DE DENERDİK
Ve sonunda Alman Hastanesi'ne başvurduk. Doktorumuz Op. Dr. Enver Kurt 17. deneme için başvurduğumuzu duyunca çok şaşırmıştı hatta! ‘Hep bu son deneme’ diyorduk ama herhalde 17. denemede de olmasaydı, 30 kez denerdik…. 13 Mayıs'ta yani benim doğum günümde, hamilelik haberimi aldım. Yıllardır özlemle beklediğim bu haberi hayatımızda ikinci kez almıştık. Eşimle birbirimize sarıldık. Bu haberi almak için çok çaba harcayıp, çok beklemiştik. Ama ağlayamadım bile, çünkü bebeğime bir şey olur diye korktum. Bütün gebeliğim boyunca çok titiz davrandık. Üstelik, sonra bebek değil, bebeklerimiz olacağını öğrendiğimizde sanki kalbimiz duracaktı ikimizin de… İkizleri bekleme dönemi ve hamilelik hiç de kolay geçmedi. Üç kez düşük tehlikesi derken son iki ay hastanede yatarak geçirdim. 9 Aralık tarihini hayatımızın en anlamlı günüydü. Çünkü o gün sabaha karşı saat 06.00’da bebeklerimiz dünyaya geldi. Eren ve Elvin’le yepyeni bir kapı açıldı sanki… Yepyeni bir hayat. Çok şükür, çok mutluyuz...

Neslihan-Server Sabuncu
Nisan 2007

sizlerle paylasmak istedim arkadaslar

asim çok güzel bi hikaye gerçekten
tebrik ediyorum arkadaşları 17. deneme kulağa o kadar
tuhaf geliyoki kolaymı sürekli negatifler ama cesaretlerinden
dolayı çok çok ama çok tebrik ediyorum gerçekten
yıkılmamışlar ve sürekli denemişler her yiğidin harcı değil bu yaşadıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…