Evet eski sıcaklık yok bu aralar :sinifsinif:
Nasılsınız kızlar
oruçtandır bu sene günler biraz uzun ya kimsede yazmaya hal kalmıyor galiba :)) iyiyiz allahıma hamdolsun sizler nasılsınız
kızlar test alıp yapmaya korkuyorum artık içimde sanki bir his var acaip bir şekilde ama işte bilmiyorum bişi sorabilirmiyim size benim adet bittikden sonra hiç belimde ve kasıklarımda ağrı olmazdı 3 gündür çok ağrım var acaba diyom kendimimi kandırıyorum hamile kalınca aöğle ağrıla olurmu tecrübesi olan varmı aranızda hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi öpüyorum canlarım benimmmm
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
evet canim kimse girmiyor nedense
sende arayi acma aklimdasin
Ben hep buralardayım canım okuyorum. Sağolasın zaten bi sen cevap veriyorsun yazdıklarıma Şeniz Sen nasılsın canım bişeyler yapıyormusun bebişlerine kavuşmak için.
Ben adet oluyorum galiba bu süreç ağrılı geçti Asim rahim duvarı kazınması zor bi işlemmiş :sinifsinif:
İlaçlarıma devam ediyorum 12 gün sonra bitecekler randevum olacak yine bakalım hayırlısı artık ne zaman deneriz bilemiyorum Ekim Kasım Aralık hayırlısı... Umarım en kısa zamanda ikimizde hamile oluruz. Birlikte hamilelikten bahseder heyecanlı gün be gün paylaşırız. Öpüyorum canım seni
evet canim kimse girmiyor nedense
sende arayi acma aklimdasin
Ben hep buralardayım canım okuyorum. Sağolasın zaten bi sen cevap veriyorsun yazdıklarıma Şeniz Sen nasılsın canım bişeyler yapıyormusun bebişlerine kavuşmak için.
Ben adet oluyorum galiba bu süreç ağrılı geçti Asim rahim duvarı kazınması zor bi işlemmiş :sinifsinif:
İlaçlarıma devam ediyorum 12 gün sonra bitecekler randevum olacak yine bakalım hayırlısı artık ne zaman deneriz bilemiyorum Ekim Kasım Aralık hayırlısı... Umarım en kısa zamanda ikimizde hamile oluruz. Birlikte hamilelikten bahseder heyecanlı gün be gün paylaşırız. Öpüyorum canım seni
amin canim ins en kisa surede kaliriz
ben bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum kist olusmus gitmesi icin
yakin zamandada denmeyi dusunuyorum tekrar allahin izni ile
ins en yakin surede gobislerden bahsederiz hep birlikte:lepi:
meraba arkadaşlar.herkezin bayramını kutluyorumm...
merhaba arkadaşalr.hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.inşallah güzel huzurlu bayram geçirirsiniz.bayramdan sonra yola devam edecek arkaşlarada hayırlı tedaviler diliyorum.
napiim asicim.son negatiften buyana toplanmaya çalışıodum.topikleri hep okudum ama hiçbişi yazamadım.bakalım neyapıcaz?sen nasılsın? varmı yeni bi plan?
kızlar herkese iyi bayramlar. ben 2. denemeyi yaptırdım 7. günüm. bu topik beni korkutuyor. inşalllah bu sefer buraya poitif diye yazabilirim ve bundan sonra burası pozitif sonuçlarla dolar.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?