E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.461
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ
deniz bulut 2 tup bebek denemesinde 26 eylul sonuc
lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim
DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI
1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:
2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler:CüvCüv:
3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:
4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:
5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:
6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:
7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:
8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:
9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:
10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:
11.hamişimiz artık kesin belli oldu asicim deniz bulut çok güzel bir değerle kesinleştirdi hamileliğini.....
inşallahhhhhhhh 12. de ben olurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy bak birden ne çok kanım kaynadı bu 12 sayısınahihoyyythihoyyyt
cnm bende varım.ptesi yumurtalar topalanacak sanırım hft içide transfer.yani 18 ekim gibi benim tedavim sonuçlanacak hayırlısıyla.heyecandan ölüyorummmm
11.hamişimiz artık kesin belli oldu asicim deniz bulut çok güzel bir değerle kesinleştirdi hamileliğini.....
inşallahhhhhhhh 12. de ben olurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy bak birden ne çok kanım kaynadı bu 12 sayısınahihoyyythihoyyyt
ben iyiyim aymesim sen nasılsın? bakıyorum arada yazdıklarınıza tedavi için inşallah rabbim en güzel zamanı en iyi yeri kararlar sizin için... iste tabi artık yeniden denemeyi bu sefer güzel olacak sonucun inşallah
bakarsın yazdığınız gibi asi ile beraber aynı zamanda hamiş kalırsınız. bana bu aralar hamişlerin sayısı artacakmış gibi geliyooooor kaydirigubbakcemile3
lansorcum nasıl gidiyor tedavin canım.... inşallah pozitifler hamileler çok olacak yakında....
asude canım nasılsın? evet ilk tedaviler hayal kırıklığı olmuştu malesef. ama geçen ay bana bir mucize gönderdi rabbim. ramazan bereketi bolluğu diyorum kaydirigubbakcemile3
doğal yoldan olması zaten çok zordu ama geçen ay hiç beklemiyorduk eşimle. hamile olduğuma inanmamız 1 hafta falan sürdü. şu anda 5 hafta 3 gün. geçen hafta cuma öğrendik zaten. ben hamile olabileceğime ihtimal verene kadar 4+3 olmuş bile zaten....
bakalım kalp atışını görmeden hala pek inanasım yok ama pazartesi gideceğiz kontrole inşallah görürüz kalp atışını...
sen nasılsın? ne zaman düşünüyorsun tekrar tedaviyi? inşallah rabbim sana da benim gibi bekletmeden kolaylıkla gönderir yavruşunu
asiiiiiim seni ve arkadaşları çok öpüyorum görüşemiyoruz özledim çok muccckkkssssssss
kızlar herkese merabalar negatıf sonuçtan sonra ılk defa gırıyoum ee malum ınsan moral bozuklugundan canı bısı ıstemıyor hamıs arkadasların Rabbım sağlıcakla tamamına erdırsın benım gıbı bebek ısteyenlerınde en kısa zamanda kucaklarını doldursun yuce Rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?