Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

deniz bulut 2 tup bebek denemesinde 26 eylul sonuc
lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11.hamişimiz artık kesin belli oldu asicim deniz bulut çok güzel bir değerle kesinleştirdi hamileliğini.....
inşallahhhhhhhh 12. de ben olurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy bak birden ne çok kanım kaynadı bu 12 sayısınahihoyyythihoyyyt

cnm bende varım.ptesi yumurtalar topalanacak sanırım hft içide transfer.yani 18 ekim gibi benim tedavim sonuçlanacak hayırlısıyla.heyecandan ölüyorummmm

cnm bende varım.ptesi yumurtalar topalanacak sanırım hft içide transfer.yani 18 ekim gibi benim tedavim sonuçlanacak hayırlısıyla.heyecandan ölüyorummmm

ne güzelllllopuyorumnanaktan umarım herşey çok güzel gelişirde sende denizden sonraki yerini alırsın canım.o zaman 12.liği sana veriyorum zaten 13 te benim en sevdiğim sayı(doğum günüm)yerimseniben

kızlar ne guzel pozıtıf sayılar artıyo...........ınş bu yıl sıra ıle herkes...................ınş

aaaaaaaaaaaaa kesinlestimi canim bende ondan haber bekliyordum inanki cok sevindim
evet insallah siradaki hamisimiz sensin allahin izni ile:lepi::lepi:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
:lepi::lepi::lepi::lepi:
:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey:
bu halaylar deniz icin

selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınız liste çok güzel denizide kutluyorum ALLAHIM bizede nasip etsin inşş

asiiiiiim seni ve arkadaşları çok öpüyorum görüşemiyoruz özledim çok muccckkkssssssss

canım bende iyiyim çok şükür
Allahın izniyle inşallah doğru zamanda başlarız

Denizin hamileliği kesimleşmiş çok sevindim
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

deniz çok sevindim yaaaa.........tebrik ederim........
sositosositoalkisalkisalkishihoyyyt

lansorcum nasıl gidiyor tedavin canım.... inşallah pozitifler hamileler çok olacak yakında....

lansorcum nasıl gidiyor tedavin canım.... inşallah pozitifler hamileler çok olacak yakında....

momı meraba canım benı hatırlamıssındır tedavıye aynı basladık aynı sorunumuz vardı e2 dusukluğu sonucumuz aynı sonuçlanmıstı kımyasal gebelık olarak sımdı hamıle haberını aldım çok sevındım canım nezaman oğrendın Rabbım bızede ısteyen herkese nasıb etsın

asude canım nasılsın? evet ilk tedaviler hayal kırıklığı olmuştu malesef. ama geçen ay bana bir mucize gönderdi rabbim. ramazan bereketi bolluğu diyorum kaydirigubbakcemile3
doğal yoldan olması zaten çok zordu ama geçen ay hiç beklemiyorduk eşimle. hamile olduğuma inanmamız 1 hafta falan sürdü. şu anda 5 hafta 3 gün. geçen hafta cuma öğrendik zaten. ben hamile olabileceğime ihtimal verene kadar 4+3 olmuş bile zaten....

bakalım kalp atışını görmeden hala pek inanasım yok ama pazartesi gideceğiz kontrole inşallah görürüz kalp atışını...

sen nasılsın? ne zaman düşünüyorsun tekrar tedaviyi? inşallah rabbim sana da benim gibi bekletmeden kolaylıkla gönderir yavruşunu

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız denizcim allahım kucağına almayıda nasip etsin darısı bize inşallah

canım ınan okadar sevındımkı senın gerıye donuk yazılarını okurken ınan ağladım Rabbım sen ne büyüksun bızlerede en kısa zamanda nasıb et yarabbı. bızde kurban bayramından sonra dusunuyoruz bu aradada dr genetık testler ıstedı onları yaptırcaz kımyasal gebelıkten sonra kendılıgınden 1ay-2 ay sonra hamıle kalanları okudum burda benımde transferden sonra (sonuç gunu adet basladı tam gununde basladı ,10 gun sonra tekrar kanama adet gıbı,31 gun sonra 1 eylul de,ve 29 eylulde tekrar ) aslında baya umıtlenmıstım varmı dıye ama su anda yok acaba dıyorum test gununde hcg pozıtıfken bıle 31. gun gelmıstı acaba oylemı olur dıye bu adette 2 defa test yaptım ama negatıf meryem suresını okudum bıttı tekrar baslıycam ,soğan kurunu duydum onu yapcam ama hamıle oldugunu bılmeden yaparsan bı zararı olurmu acaba, bıde senın hcg çok yuksek çıkmıs sanırım adetının 31, gunu bakmıssın acaba dıger adette ustunemı gordun hesapladın mı ? Rabbım tamamına erdırsın ıns,

kızlar herkese merabalar negatıf sonuçtan sonra ılk defa gırıyoum ee malum ınsan moral bozuklugundan canı bısı ıstemıyor hamıs arkadasların Rabbım sağlıcakla tamamına erdırsın benım gıbı bebek ısteyenlerınde en kısa zamanda kucaklarını doldursun yuce Rabbım

asiiiiiim seni ve arkadaşları çok öpüyorum görüşemiyoruz özledim çok muccckkkssssssss

evet canim cok gorusemiyoruz
bizde seni opuyoruzzzzzzz

amin canim insallah hepimizin once gobegi sonra kucaklari dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…