- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.501
selam asimira. özel mesajda da yazdım valla buraya girmek için kalp atışını bekliyordum canım. bizim ne farkımız var diyeceksin şöyle ki müjde 2. tedavimde hamile kaldım inşş sizlerin de olacak moralinizi bozmayın demek için emin olayım dedim. benim tedavi o kadr uzun sürdü hcg sonuçları da o kadar yavaş gelişti ki hala inanmıyorum. görmeden de inanamayacağım. ama şimdilik son hcg sonucuna göre hamileyim ve inşş rabbim kalp atışını da gelişimini de görüp sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı tüm isteyenlere opuyorumnanaktanselam canim nasilsin
denizden sonra guzel haber gelmedi
hos denizcigimde gelip haber vermedi
kizlar bende ilk denememde negatif sonuc aldim, zaten olumsuz baslamisti hersey, aqma 13 gündür kanamam durmadi yani bugün 13. günü ve ara ara akintiyla birlikte kan geliyo normalmi sizce
selam asimira. özel mesajda da yazdım valla buraya girmek için kalp atışını bekliyordum canım. bizim ne farkımız var diyeceksin şöyle ki müjde 2. tedavimde hamile kaldım inşş sizlerin de olacak moralinizi bozmayın demek için emin olayım dedim. benim tedavi o kadr uzun sürdü hcg sonuçları da o kadar yavaş gelişti ki hala inanmıyorum. görmeden de inanamayacağım. ama şimdilik son hcg sonucuna göre hamileyim ve inşş rabbim kalp atışını da gelişimini de görüp sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı tüm isteyenlere opuyorumnanaktan
selam asimira. özel mesajda da yazdım valla buraya girmek için kalp atışını bekliyordum canım. bizim ne farkımız var diyeceksin şöyle ki müjde 2. tedavimde hamile kaldım inşş sizlerin de olacak moralinizi bozmayın demek için emin olayım dedim. benim tedavi o kadr uzun sürdü hcg sonuçları da o kadar yavaş gelişti ki hala inanmıyorum. görmeden de inanamayacağım. ama şimdilik son hcg sonucuna göre hamileyim ve inşş rabbim kalp atışını da gelişimini de görüp sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı tüm isteyenlere opuyorumnanaktan
kizlar bende ilk denememde negatif sonuc aldim, zaten olumsuz baslamisti hersey, aqma 13 gündür kanamam durmadi yani bugün 13. günü ve ara ara akintiyla birlikte kan geliyo normalmi sizce
canim benim allahim bir taneni sana bagislasin
ve insallah ikinic ucuncude dogal yoldan gelir
canim arkadasim tsk ederim once cok cocuk istiyordum ama simdi bir tane olsun saglikli olsun oda bana yetecek
canim benim senide lsitemize ekliyorum insallah bu son denemende yuzun gulecek
rabbim dualarini kabul etsin:Saruboceq:
ASimira senin şikayetin neydi güzelim hangi merkeze gidiyorsun
benimde kanamam uzun surmustu son gunler az az geliyodu kan
bence normal cunku aldigimiz ilaclar duzenimizi bozabiliyo ama sen yine dra sor
benimde kanamam uzun surmustu en son iste 25 agustosda oldu ondan beri kanamam olmadi yani duzenim iyice bozuldu
Dün 20:13
]
[
evet canim benimde uzun surmustu normalmis
tesekkürler icimi rahatlattiniz allah hepimizin gönlüne göre versin insallah
canim insallah bir dahaki sefer kalmadan allahim melegini gonderir
tekrar tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın:Saruboceq:
denizcim tebrik ediyorum seni merak etme insan bu kadar uğraştıktan sonra gerçekten kalp atışını görene duyana kadar inanamıyor çok normal. inşallah sağlıkla gelişir bebeğin sende hem bebeğini hem kalp atışını görürsün inşallah yakında... sonra da sağlıkla kucağına alırsın.
darısı tüm bekleyen isteyenlerin başına
canim seni burdan tebrik etmek de istedik
insallah saglicakla kucagina aldiginin haberinide yazarsin bizlere
:lepi::lepi:
evet canim benimde uzun surmustu normalmis
kızlar teşekkürler. inşallah haftaya kalp atışını da görürüm sağlıkla kucağıma da alırım. darısı tüm isteyenlere.
momicim sen de 6 haftalıksın galiba sen doktora gittin mi canım keseyi kalp atışını gördün mü?
gordum canım 4.5 haftalıkken keseyi cok sukur dunde kalp atışını gordum. milimetrik boyutta minicik bir bedenin icinde atan bir kalp vardı. allahın mucizelerine inanmak icin baska ne ister ki insan.
sen kacinci haftadasin? son kan tahlinin ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?