Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canim nasilsin
denizden sonra guzel haber gelmedi
hos denizcigimde gelip haber vermedi
selam asimira. özel mesajda da yazdım valla buraya girmek için kalp atışını bekliyordum canım. bizim ne farkımız var diyeceksin şöyle ki müjde 2. tedavimde hamile kaldım inşş sizlerin de olacak moralinizi bozmayın demek için emin olayım dedim. benim tedavi o kadr uzun sürdü hcg sonuçları da o kadar yavaş gelişti ki hala inanmıyorum. görmeden de inanamayacağım. ama şimdilik son hcg sonucuna göre hamileyim ve inşş rabbim kalp atışını da gelişimini de görüp sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı tüm isteyenlere opuyorumnanaktan

kizlar bende ilk denememde negatif sonuc aldim, zaten olumsuz baslamisti hersey, aqma 13 gündür kanamam durmadi yani bugün 13. günü ve ara ara akintiyla birlikte kan geliyo normalmi sizce

Son düzenleme:
kizlar bende ilk denememde negatif sonuc aldim, zaten olumsuz baslamisti hersey, aqma 13 gündür kanamam durmadi yani bugün 13. günü ve ara ara akintiyla birlikte kan geliyo normalmi sizce

benimde kanamam uzun surmustu son gunler az az geliyodu kan
bence normal cunku aldigimiz ilaclar duzenimizi bozabiliyo ama sen yine dra sor
benimde kanamam uzun surmustu en son iste 25 agustosda oldu ondan beri kanamam olmadi yani duzenim iyice bozuldu

tekrar tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın:Saruboceq:

denizcim tebrik ediyorum seni merak etme insan bu kadar uğraştıktan sonra gerçekten kalp atışını görene duyana kadar inanamıyor çok normal. inşallah sağlıkla gelişir bebeğin sende hem bebeğini hem kalp atışını görürsün inşallah yakında... sonra da sağlıkla kucağına alırsın.

darısı tüm bekleyen isteyenlerin başına

canim seni burdan tebrik etmek de istedik
insallah saglicakla kucagina aldiginin haberinide yazarsin bizlere
:lepi::lepi:

evet canim benimde uzun surmustu normalmis

gunaydin kizlar herkes nasil
bizim listemizde uzar gider allahin izni ile

ASimira senin şikayetin neydi güzelim hangi merkeze gidiyorsun

ASimira senin şikayetin neydi güzelim hangi merkeze gidiyorsun

canim esimde sperm sayisi az
hareketi az morfoloji yani sekili bozuk
2 senedir ugrasiyoruz olmuyor
dr direkt mikroenjeksiyon dedi iki kez denedik
ben yurt disindayim canim

[

tesekkürler icimi rahatlattiniz allah hepimizin gönlüne göre versin insallah

Son düzenleme:
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

tekrar tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın:Saruboceq:

canim seni burdan tebrik etmek de istedik
insallah saglicakla kucagina aldiginin haberinide yazarsin bizlere
:lepi::lepi:

kızlar teşekkürler. inşallah haftaya kalp atışını da görürüm sağlıkla kucağıma da alırım. darısı tüm isteyenlere.
momicim sen de 6 haftalıksın galiba sen doktora gittin mi canım keseyi kalp atışını gördün mü?

gordum canım 4.5 haftalıkken keseyi cok sukur dunde kalp atışını gordum. milimetrik boyutta minicik bir bedenin icinde atan bir kalp vardı. allahın mucizelerine inanmak icin baska ne ister ki insan.

sen kacinci haftadasin? son kan tahlinin ne kadardı

ben 6. haftadayım yani 5hafta 4 günlüğüm. doktor haftaya cuma cağırdı. benim değer yavaş arttı. 26 eylül 54,5, 28 eylül 91, 02 ekim sonunda 665 oldu. şu anda kalp atışı olmasa da kese belli olmaz mı ki? ben çok merak ediyorum da:kedi:

hcg 2000 i geçince kese görünüyormuş benim hcg 3300 du keseyi gördüğümüzde. keseyi gördükten sonra 10 gün daha bekledik kalp atışı için dün gördük zaten onu da. bugün 6 hafta doldu yani aslında 7. haftaya başladım bende.

biraz daha sabret canım maaşallah değerlerin güzel katlamış. muhtemelen şu anda veya en geç bir iki güne kadar keseyi görürsün 2000i geçtiyse hcg. ama demek ki doktorun kesin olsun kalp atışını da görelim diye haftaya cumaya çağırmış seni. eğer geç tutunduysa bebek o zaman daha 5 haftan olmamıştır belki.

evet beklemek gerekir. şimdi gitsem hcg yeni 2000 olmuştur ancak ve belki kese gözükür. belki tam gözükmez canım sıkılır. benim son adet 28 agustostu ama transfer 14 eylülde yapıldı. yani herşey azıcık geç gelişti

canlarim allahim sizleri korusun ya
gercekten dusunsenize iki ay once burda birlikte bizde gebe kalirmiyiz diye bahsediyorduk ve suan sizler hamilesiniz ve kalp atisindan falan bahsediyorsunuz
ben sizleri gorunce neden bende olmayim diyorum
yani bana umut oluyorsunuz
tesekkurler kizlarrrrrrrrrrrrrr

canım benim tabiki umudumuz hep olsun. beraber konusurken de hep pozitiftik bak bizimkiler gerçekleşti sıra sizlerde inşallah

yılmak yok umutla bebekleri beklemeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…