Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım inşallah

s.aleyküm arkadaşlar bende ağustos ta yaptırdım yumrutalar alındı ama kaliteli olmadıgı için transfer yapılmadı ankarada yaptırmıştım, bir kere regl oldum sonraki ay yani ramazanda hamile kaldıgımı öğrendim mucize gibiydi şu an 7 haftalık hamileyim, ikinci tüp bebği düşünüyodum, ama gerek kalmadı

O yüzden arkadaşlar umudunuzu asla yitirmeyin herşeyin size göre bitti yerde bi bakmışsınız daha yei başlamış herşey çok dua edin birde meryem suresini çok okuyun, meyvesini alıcaksınız birgün 7 senedir olmuyodu benim, hamd olsun inşallah sizlerinde olur bu mutluğu sizde tadarsınız en yakın ve hayırlı bi zmanda dualarım sizlerle...

canım rabbim tamamına erdirsin...inşallah kucağına aldığın günleride görürsün...meryem suresini okudum adet olunca secdelrim ve orucum kalmıştı.. bugün temizlendim yarın orucumu tutacağım 3 gün...secdeleride yapacağım...bilmiyorum tekrar okumayı düşünüyorum 41 yasin ,41 meryem suresini birde 4444 salavatı tefriciye varmış..

bilmiyorum okadar kafayada takmıyorum artık biliyorum rabbim en kısa zamanda bana bebişimi nasip edecek inanıyorum..hepimize...inşallah...dualarınızı bizlerden eksik etmeyin ...

saglicakla kucagina alirsin insallah canim
darisi bizlerin basina

canim bende okumustum ama son iki gun okuyamadim orucumu yinede tutucam ama uc gun
ayrica secdeleri bilmiyordum ben
sonradan yapmak olurmu ayrica sen nasil yapiyorsun secdeyi

canım asim saten sen adetliyken yerine başkası devam ediyor hiç ara vermiyorsun 41 gün boyunca ...arkasından o sürede secde var ..41 gün okuduğumuz için 41 defa tilavet secdesi yapmamız gerekiyor....3 günde oruç tutman gerekiyor niyetini söyleyip tut...sonradan yapılıyor...ben sana özelden atarım secdenin nasıl yapıldığını... herkim kuran okursa okuduğu sayfadada secde varsa o secdeyi yapmak zorunda meryem suresinde310. sayfada secde var bak...

rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ellerimizi boşa çevirmez...aminnnnnnnnnnnn

evet canim bende okuduktan sonra secde edilmesi gerektigini duydum
zaten son uc gun okuyamadim tam '40 olucakti bende olsun yinede orucunu tutuyum dedim
allah kabul etsin herkesin ibadetini

ben gripden dolayı 1 hafta ara verdim bişi olurmu baştanmı almam gerek 3 gün okudum zaten

ben gripden dolayı 1 hafta ara verdim bişi olurmu baştanmı almam gerek 3 gün okudum zaten

galiba bastan alican canim
ben bile son uc gun okuyamadim biraktim
tabi allah bilir yinede sevap aldigimizi dusunuyorum

canım bende başladım meryem suresine Rabbim kabul eder inşallah ama secdeyi bilmiyorum banada yazarmısın:uhm:

canım hiç canını sıkma. moralin çok iyi olması bebek olayını hadi bu ay olacak mı diye beklemiyor olmak yani bebek stressi yapmıyor olmak da önemli.
soğan kürünü iki ay bende yaptım hatta hamile kaldığımı öğrendiğimde geçen perşembe 2. kürün 9. günündeydim o gün bile içtim soğan suyunu kaynatıp. akşam ikinici yapmadan test yaptım. zaten ibrahim saraçoğlunun sitesinde okumuştum hamile kaldığınızı öğrendiğinizde bırakmanız yeterli hiçbir zararı olmaz yazıyordu. için rahat olsun birşey olmaz inşallah.

bu arada 31. günümde hcg çok yüksekti evet ama benim zaten normal dönemim 24-25 gün. bir öncekinde tedaviden sonra 31 günde gelmişti hormon dengesi bozuldu herhalde diye ikincinin gecikmesini önemsemedim o yüzden o kadar geç fark ettik. üstüne görme değil yani. doktora bende sormuştum biraz yüksek değil mi diye yok değil sağlıklı sınırlarda demişti.

kızlar yazdıklarınıza baktım da biraz meryem suresindeki tilavet secdesini eğer yeni öğrendiyseniz geçmişte okuduklarınız için önce bir topluca secdeleri yapmanız gerekiyor. sonrasında ortamınız uygunsa ise secdeyi hemen sureyi okuduğunuz gibi bekletmeden yapmanızda fayda var. ama ne biliyim yolculukta dışarıda vb. secdeye varamayacağınız bir yerde okuduysanız da ilk fırsat bulduğunuzda secdeyi yapmanız daha uygunmuş.

bu arada siz hastalanırsanız adet görürseniz vs. birisi sizin yerinize sizin adınıza niyet edip okuyabiliyor. ama 41 gün aralıksız her gün okunması lazım.

allah kabul etsin dualarınızı şimdiden

canim ozelden gonderdim sana

aldım canım çok sağol

Allah razı olsun canım
inşallah Rabbim dualarımızı kabul eyler:Saruboceq:

selam kizlar ben ust uste okuyamadim son uc gunu yinede orucunu tutucam allah kabul etsin
secdeye varilmasi gerektiginide bilmiyordum onuda tek tek yaparim gecmise donuk artik

asicim daha önce secde yapılması gerektiğini bilmiyorsan önemli değilmiş öğrendiğinde yapman yeterliymiş. bende öğrendiğimde meryem suresinin 18. gününde falandım hem 18 gün için hemde daha önceden tek tek ayrı zamanlarda okuduklarım için bir akşam üst üste niyetlenip tamamlamıştım hepsini.

evet canim bende bilmiyordum yani sonradan ogrendim olsun dedim zaten cok az suruyor ya
niyetip hepsini yaptim
gecmidekiler icinde yapiyim diyorum

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…