kızlar herkese merabalar negatıf sonuçtan sonra ılk defa gırıyoum ee malum ınsan moral bozuklugundan canı bısı ıstemıyor hamıs arkadasların Rabbım sağlıcakla tamamına erdırsın benım gıbı bebek ısteyenlerınde en kısa zamanda kucaklarını doldursun yuce Rabbım
s.aleyküm arkadaşlar bende ağustos ta yaptırdım yumrutalar alındı ama kaliteli olmadıgı için transfer yapılmadı ankarada yaptırmıştım, bir kere regl oldum sonraki ay yani ramazanda hamile kaldıgımı öğrendim mucize gibiydi şu an 7 haftalık hamileyim, ikinci tüp bebği düşünüyodum, ama gerek kalmadı
O yüzden arkadaşlar umudunuzu asla yitirmeyin herşeyin size göre bitti yerde bi bakmışsınız daha yei başlamış herşey çok dua edin birde meryem suresini çok okuyun, meyvesini alıcaksınız birgün 7 senedir olmuyodu benim, hamd olsun inşallah sizlerinde olur bu mutluğu sizde tadarsınız en yakın ve hayırlı bi zmanda dualarım sizlerle...
canım rabbim tamamına erdirsin...inşallah kucağına aldığın günleride görürsün...meryem suresini okudum adet olunca secdelrim ve orucum kalmıştı.. bugün temizlendim yarın orucumu tutacağım 3 gün...secdeleride yapacağım...bilmiyorum tekrar okumayı düşünüyorum 41 yasin ,41 meryem suresini birde 4444 salavatı tefriciye varmış..
bilmiyorum okadar kafayada takmıyorum artık biliyorum rabbim en kısa zamanda bana bebişimi nasip edecek inanıyorum..hepimize...inşallah...dualarınızı bizlerden eksik etmeyin ...
canım asim saten sen adetliyken yerine başkası devam ediyor hiç ara vermiyorsun 41 gün boyunca ...arkasından o sürede secde var ..41 gün okuduğumuz için 41 defa tilavet secdesi yapmamız gerekiyor....3 günde oruç tutman gerekiyor niyetini söyleyip tut...sonradan yapılıyor...ben sana özelden atarım secdenin nasıl yapıldığını... herkim kuran okursa okuduğu sayfadada secde varsa o secdeyi yapmak zorunda meryem suresinde310. sayfada secde var bak...
rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ellerimizi boşa çevirmez...aminnnnnnnnnnnn
ben gripden dolayı 1 hafta ara verdim bişi olurmu baştanmı almam gerek 3 gün okudum zaten
canım asim saten sen adetliyken yerine başkası devam ediyor hiç ara vermiyorsun 41 gün boyunca ...arkasından o sürede secde var ..41 gün okuduğumuz için 41 defa tilavet secdesi yapmamız gerekiyor....3 günde oruç tutman gerekiyor niyetini söyleyip tut...sonradan yapılıyor...ben sana özelden atarım secdenin nasıl yapıldığını... herkim kuran okursa okuduğu sayfadada secde varsa o secdeyi yapmak zorunda meryem suresinde310. sayfada secde var bak...
rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ellerimizi boşa çevirmez...aminnnnnnnnnnnn
canım ınan okadar sevındımkı senın gerıye donuk yazılarını okurken ınan ağladım Rabbım sen ne büyüksun bızlerede en kısa zamanda nasıb et yarabbı. bızde kurban bayramından sonra dusunuyoruz bu aradada dr genetık testler ıstedı onları yaptırcaz kımyasal gebelıkten sonra kendılıgınden 1ay-2 ay sonra hamıle kalanları okudum burda benımde transferden sonra (sonuç gunu adet basladı tam gununde basladı ,10 gun sonra tekrar kanama adet gıbı,31 gun sonra 1 eylul de,ve 29 eylulde tekrar ) aslında baya umıtlenmıstım varmı dıye ama su anda yok acaba dıyorum test gununde hcg pozıtıfken bıle 31. gun gelmıstı acaba oylemı olur dıye bu adette 2 defa test yaptım ama negatıf meryem suresını okudum bıttı tekrar baslıycam ,soğan kurunu duydum onu yapcam ama hamıle oldugunu bılmeden yaparsan bı zararı olurmu acaba, bıde senın hcg çok yuksek çıkmıs sanırım adetının 31, gunu bakmıssın acaba dıger adette ustunemı gordun hesapladın mı ? Rabbım tamamına erdırsın ıns,
canim ozelden gonderdim sana
kızlar yazdıklarınıza baktım da biraz meryem suresindeki tilavet secdesini eğer yeni öğrendiyseniz geçmişte okuduklarınız için önce bir topluca secdeleri yapmanız gerekiyor. sonrasında ortamınız uygunsa ise secdeyi hemen sureyi okuduğunuz gibi bekletmeden yapmanızda fayda var. ama ne biliyim yolculukta dışarıda vb. secdeye varamayacağınız bir yerde okuduysanız da ilk fırsat bulduğunuzda secdeyi yapmanız daha uygunmuş.
bu arada siz hastalanırsanız adet görürseniz vs. birisi sizin yerinize sizin adınıza niyet edip okuyabiliyor. ama 41 gün aralıksız her gün okunması lazım.
allah kabul etsin dualarınızı şimdiden
asicim daha önce secde yapılması gerektiğini bilmiyorsan önemli değilmiş öğrendiğinde yapman yeterliymiş. bende öğrendiğimde meryem suresinin 18. gününde falandım hem 18 gün için hemde daha önceden tek tek ayrı zamanlarda okuduklarım için bir akşam üst üste niyetlenip tamamlamıştım hepsini.
selam kızlar guzel haberler varmı baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?