Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim tabiki umudumuz hep olsun. beraber konusurken de hep pozitiftik bak bizimkiler gerçekleşti sıra sizlerde inşallah

yılmak yok umutla bebekleri beklemeye devam...

evet canim bende insallah bir gun tavsanima ordekime kavusurum
bir tavsan bir ordek olsun:lepi::Saruboceq::Saruboceq:

momi canım bişi sorcam bu soğan suyunu her aymı yapcaz yoksa bir keremi olcak misal ben şimdi başlasam bitse ööbür ayda içsem sora bida içmicekmiyim anlamadım yani

ksrdelencim bir arkadaşa daha yazmıştım onu kopyalıyorum canım sana hem nasıl yapacağın da yazıyor.

soğan kürünün ilk yaptığın ay adetine 15 gün kala başlıyorsun 15 günden önce adet görsende 15 günü tamamlamadan bırakmıyorsun. sonrakilerde adetten 10 gün önce başlıyorsun. en fazla 4-5 ay yapıp sonra incir kürüne geçin yazıyor her yerde ibrahim saraçoğlu

hamile kalsanda bebeğe bir zararı yok diye yazıyor en azından düşüğe neden olmadığını söyleyebilirim çünkü ben hamileliğimin 4 hafta 3. gününde bile soğan suyu içtim öğrendiğim gibi bıraktım.

Soğan Kürü
ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

yalnız unutma her seferinde taze olarak yapmak ve yemeklerden önce aç karna içmek önemli bence.

canım arkadaşlarım....allah çok büyük..allahıma binlerce şükürler olsun ki rabbim bana da bu mucizeyi yaşattı..ilk sizinle paylaşıyorum..ümidimi kesmiştim..hayırlısı neyse o diordum..bu ay 3. tüp bebek tedavime başlıcaktım..ama allahım ol dedi çok şükür..doğal yoldan oldu.yüzde 1 morfoloji ile.allahım inşallah hepinize bu duyguyu yaşatsın..dualarım sizinle.ümidinizi hiç kaybetmeyin.her çiçeğin bir baharı varmış...kışın bile karı deliyor kardelen..kimisi yaz,kimisi sonbahar..çoğunluğu ilkbahar belki evet..ama biz zor şartlarda açan çiçekleriz.bunun için kadir kıymet biliriz.hepimiz bugüzel duyguyu yaşayacağız allahın izniyle..lütfen inanın ..biz farklı baharların tomurcuk veren çiçekleriyiz..

ne dıyosun yaaaaaaaaaa cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmm harıka ...................tebrıkler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................................alkisalkisalkis:teytey::teytey:

soze ne gerek var ki canim benim sok sok sok
allahim sen buyuksun sen herseye kadirsin

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:içelim::içelim::içelim::içelim:
:dance::dance::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:lepi::lepi::lepi::lepi
:

gercekten canim benim ya inanki cok sasirdim inanki cok sevindim
rabbim bu buyuk mucizeyi demek yasattii
cok uzulmustun cok yorulmustun ve ikinci tedaviden sonra vazgecmis gibi davranmistin
inanki cok uzulmustum senin adina
canim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen bizim en buyuk umudumuz olacaksin artik

halaya devammmmmmmmmmmmmmm
tebrik ediyorum saglicakla kucagina alirsin insallah

anlatsana nasil oldu nasil anladin
baska birsey denemismiydin

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::içelim::içelim::içelim:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:hooray::hooray::hooray::hooray:
:dance::dance::dance:

kızlar benim bu gun 8. gunum ancak 4 gun sonra bu sayfadakı yerımı alacağımı bılıyorum. nerdenmı; ben uzun zaman once okumustum bır yerde. yumurtlama zamanında kadın rahmı yumusar ve yukarı çekılır, eğer hamıle kaldıysa sertleşip aşşağı ınmez. heh konu bu benbıraz once vagınadan progestanı atarken farkettımkı rahmım assağı ınmış ve sertleşmeye baslamış , yanı reglım yaklasıyor demek bu. hıç boyle bırsey duydunuzmu duyanınız varmı. iki senedir bu benım kullandığım bır yontem , hamiş olmadığımı yıne tutturamadığımı ve reglımın olacağını boyle anlıyorum. bi fikri olan varsa soylesın lutfen kafayı sıyırmak uzereyım. ilk mikro denememdi. tek embrıyom oluştuğundan rahat tutunsun dıye embrıyonun zarını lazerle incelttıler hanı sansım artsın dıye. ama yınede olmadı ıste

canim ben bugun biraz sizin topigi okumustum ve mesajlarini gormustum ki insallah hamile kalir diyede icimden gecirmistim
bizim bi arkadas vardi oda senin gibi tek transfer embriyo ile hamile kalmisti
canim ya ben duymustum ama tam tersini
o fitili iterken gitmiyor ise eger hamilesin diye biliyorum
kesinlikle seni umitlendirmek icin degil
ama ben boyle biliyorum ya
yanlismi anladim
ve kendini buna baglayip uzme canim ya
insallah allahim seninde mucizeni gonderir:Saruboceq:

ah canım tam senın yazdığını okurken kendı kendıme sey dusundum. eğer bu gercek olsaydı dr lar bu sekilde test yapardı, gerci eski zamanlarda ebeler bu şekilde bakarak anlayabiliyorlarmış ama cok aklım karıştı şimdi. ama benimki girmiyor değil. giriyor fakat yukarda duran dol yatağı sert olmuş bu gun. dur ben o yazıyı bı bulayım yıne bu sitede gebelik bolumunde okumustum. iyi dileklerin için ayrıca tesekkur ederim canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim ya insallah yaniliyodursun ve buraya gelmezsin ama cokda yorma kendini bebegin varsa stres yapma onu uzme rahat ol
bugunlerin tadini cikar ve test gununu bekle

evet canim okumustum ben bu topigi ama bosver sen kendini boyle seylerle olcme belkide dogru olabilir ama dogru bir yol oldugunu dusunmuyorum ben
ayrica bende cok eminimki bi kac arkadastan bundan farkli birsey o cunku elini itmiyorsun rahime
sadece fitil zor gittigi zaman hamile olunabilecegini soylemislerdi
ikisi farkli seyler
insallah rabbim hakkinda hayirlisini versin
sen stres yapma ve bugunlerin tadini cikar

alında bılıyormusun dondurulmus embrıyolarım olsaydı uzulmezdım bukadar. hemen tekrar denerdım. şimdi 4-5 ay para bırıktır ve yenı stresler uff. dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun alında şimdide okudumkı bu yontem regl tarıhı gecmıs ama regl olmamıs kısıler ıcın gecerlıymıs. oh azda olsa senınle dertleşince rahatladım biliyormusun. eşimede geceyı zehır ettim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım asicim saol..el muallim sanada.
şöle anlatayım ;farklı olarak ne yaptın demişsin.DHEA adlı yumurta güçlendirici hap kullandım 2 ay.eşimde e vitamini kullandı.secret die pozitif düşünce gücünü kullanmanın önemini vurgulayan bi kitap okudum.kafamda hamile olduğumu günde 3-4 kez imajine ettim.ayşe aylinin anne ben anne oluyorum kitabını okudum.tüp bebekle hamile kalan bi kadının öyküsü.onun yaşadıklarını kendi yaşamışım gbi hisseettim.birde nası olsa 3.tüpe başlıcam die stres olmadım.hamile kaldığım ay sadece 2 gün eşimle yakınlaşmıştım.12. ve 14. günler.buarada 28 günde bi adet döngüm.hep dua ettim.allaha yalvardım.geçtiğimiz martta meryem suresini bitirdim.hergece okudum.aaa buarada en önemlisi 7 gün oruç tutup.7. gün 7. gün şunları okyup suya üfleyip o suyla orucumu açtım.mübarek zaatların türbelerine gittim.allahım lütfetti.bunlardan hangisi yüzünden oldu bilmiyorum ama çok şükürler olsun.doktorumun söylediğine göre tüp bebek denemelerinden ve histereskopiden sonra rahim anneliği öğrenmiş olabilir dedi.bundan sonra dualarım senle.sende inşallah çok kısa zamanda burda müjdeyi vericeksin.bunuda kafamda hayel ediyorum.sen de et ve inan.olacak die düşünme.oldu çok şükür die düşün.canım arkadaşım.sende müjdeyi verince tam mutlu olucam.şimdi kalbim buruk.seni bekliyorum.

ayy canım unutmuşum yazmayı.7 gün oruçtan sonra okunacak dualar
- Ya Mütekebbirü
(Ey her türlü ihtiyaçlardan ve noksanlıklardan münezzeh ve yüce olan.)
Her kim, bu ism-i şerifi helaline yakınlık etmeden önce on kere okursa, Hak Teala hazretleri o kimseye salih bir evlat ihsan buyurur.
- Ya Musavvirü
(Ey eşyanın suret ve keyfiyetini yaratıcı.)
Bu üç ism-i şerifin hassası şudur: Doğurmayan bir kadın çocuğu olmasını isterse, yedi gün oruç tutmalı, iftar vaktinde bu üç ism-i şerifi su üzerine 21 kere okuyup üfledikten sonra bu su ile orucunu bozmalıdır. Hak Sübhanehu ve Teala bu isimler berekatı ile o kadına bir çocuk ihsan buyurur.
- Ya Mübdiü
(Ey eşyayı yoktan peyda edici.)
Gebe bir kadının çocuğunu düşürmesinden korkulduğu zaman, o kadının kocası şehadet parmağını gebe kadının karnına sürerek bu ism-i şerifi 99 kere okursa, Hak Sübhanehu ve Teala çocuk düşmesinden ve diğer gebelik tehlikelerinden o kadını korur.

xolix canım çok sevindiim... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hadi bakalım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. bende buradan arkadaşlarıma daha 2 hafta önce verdim mucize haberimi. oh oh yaşasın hamilelerimiz artıyor ne güzel. benimde 2. tedaviye hazırlanırken doğal yoldan geldi mucizem ne kadar şanslıyız canım benim hadi bakalım eşinle ailenle tadını çıkartın size bu güzel haberin... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…