E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.521
canım benim tabiki umudumuz hep olsun. beraber konusurken de hep pozitiftik bak bizimkiler gerçekleşti sıra sizlerde inşallah
yılmak yok umutla bebekleri beklemeye devam...
evet canim bende insallah bir gun tavsanima ordekime kavusurum
bir tavsan bir ordek olsun:lepi::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
canım arkadaşlarım....allah çok büyük..allahıma binlerce şükürler olsun ki rabbim bana da bu mucizeyi yaşattı..ilk sizinle paylaşıyorum..ümidimi kesmiştim..hayırlısı neyse o diordum..bu ay 3. tüp bebek tedavime başlıcaktım..ama allahım ol dedi çok şükür..doğal yoldan oldu.yüzde 1 morfoloji ile.allahım inşallah hepinize bu duyguyu yaşatsın..dualarım sizinle.ümidinizi hiç kaybetmeyin.her çiçeğin bir baharı varmış...kışın bile karı deliyor kardelen..kimisi yaz,kimisi sonbahar..çoğunluğu ilkbahar belki evet..ama biz zor şartlarda açan çiçekleriz.bunun için kadir kıymet biliriz.hepimiz bugüzel duyguyu yaşayacağız allahın izniyle..lütfen inanın ..biz farklı baharların tomurcuk veren çiçekleriyiz..
kızlar benim bu gun 8. gunum ancak 4 gun sonra bu sayfadakı yerımı alacağımı bılıyorum. nerdenmı; ben uzun zaman once okumustum bır yerde. yumurtlama zamanında kadın rahmı yumusar ve yukarı çekılır, eğer hamıle kaldıysa sertleşip aşşağı ınmez. heh konu bu benbıraz once vagınadan progestanı atarken farkettımkı rahmım assağı ınmış ve sertleşmeye baslamış , yanı reglım yaklasıyor demek bu. hıç boyle bırsey duydunuzmu duyanınız varmı. iki senedir bu benım kullandığım bır yontem , hamiş olmadığımı yıne tutturamadığımı ve reglımın olacağını boyle anlıyorum. bi fikri olan varsa soylesın lutfen kafayı sıyırmak uzereyım. ilk mikro denememdi. tek embrıyom oluştuğundan rahat tutunsun dıye embrıyonun zarını lazerle incelttıler hanı sansım artsın dıye. ama yınede olmadı ıste
canim ben bugun biraz sizin topigi okumustum ve mesajlarini gormustum ki insallah hamile kalir diyede icimden gecirmistim
bizim bi arkadas vardi oda senin gibi tek transfer embriyo ile hamile kalmisti
canim ya ben duymustum ama tam tersini
o fitili iterken gitmiyor ise eger hamilesin diye biliyorum
kesinlikle seni umitlendirmek icin degil
ama ben boyle biliyorum ya
yanlismi anladim
ve kendini buna baglayip uzme canim ya
insallah allahim seninde mucizeni gonderir:Saruboceq:
ah canım tam senın yazdığını okurken kendı kendıme sey dusundum. eğer bu gercek olsaydı dr lar bu sekilde test yapardı, gerci eski zamanlarda ebeler bu şekilde bakarak anlayabiliyorlarmış ama cok aklım karıştı şimdi. ama benimki girmiyor değil. giriyor fakat yukarda duran dol yatağı sert olmuş bu gun. dur ben o yazıyı bı bulayım yıne bu sitede gebelik bolumunde okumustum. iyi dileklerin için ayrıca tesekkur ederim canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canim okumustum ben bu topigi ama bosver sen kendini boyle seylerle olcme belkide dogru olabilir ama dogru bir yol oldugunu dusunmuyorum ben
ayrica bende cok eminimki bi kac arkadastan bundan farkli birsey o cunku elini itmiyorsun rahime
sadece fitil zor gittigi zaman hamile olunabilecegini soylemislerdi
ikisi farkli seyler
insallah rabbim hakkinda hayirlisini versin
sen stres yapma ve bugunlerin tadini cikar
canım arkadaşlarım....allah çok büyük..allahıma binlerce şükürler olsun ki rabbim bana da bu mucizeyi yaşattı..ilk sizinle paylaşıyorum..ümidimi kesmiştim..hayırlısı neyse o diordum..bu ay 3. tüp bebek tedavime başlıcaktım..ama allahım ol dedi çok şükür..doğal yoldan oldu.yüzde 1 morfoloji ile.allahım inşallah hepinize bu duyguyu yaşatsın..dualarım sizinle.ümidinizi hiç kaybetmeyin.her çiçeğin bir baharı varmış...kışın bile karı deliyor kardelen..kimisi yaz,kimisi sonbahar..çoğunluğu ilkbahar belki evet..ama biz zor şartlarda açan çiçekleriz.bunun için kadir kıymet biliriz.hepimiz bugüzel duyguyu yaşayacağız allahın izniyle..lütfen inanın ..biz farklı baharların tomurcuk veren çiçekleriyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?