Günaydın kızlar.Benim bugün trasferimin 6. günü.Dün dayanamadım idrar testi yaptım negatifBugün sabah tekrar yaptım yine negatif sanırım sonuç belli oldu (((((((((((((((((((((((((((((
günaydın
meltemcim bu ne acele 6. günde negatif çıkar tabi kanda bile zor çıkar ki idrarda nasıl çıksın
üzülme idrarda geç sonuç verir
benimde transferimde saat 1 itibarıyle 9 gün bitecek 2 gün önce bende baktım idrarda negatifti ama zaten pozitif olsa bile çıkmazda yine baktım işte
inşallah hepimizin sonuçları pozitif olur
embriyoları 5. gün 6. gün transfer ediyorlarya o zaman 7. günde 8. günde çıkabiliyormuş idrarda
ama benimki 3. gün transferi hemde tek embriyo erken çıkmaz ama meltemcim içimden birşey dürtüyor evde test de var ben bugün yine bakarım heralde
Bence yap.Çıkmazsada idrarda çıkmayıp sonradan pozitif olan bisürü insan var.Ama çıkarsada sevinirsinsengözlerimebaksanab Bişi dicem benim teste baktım pozitif tarafında sarımtırak bi çizgi gibi bişey oluşmuş.Çok geçti üstünden bozuldumu acaba test yoksaaaa :Saruboceq:
Günaydın kızlar.Benim bugün trasferimin 6. günü.Dün dayanamadım idrar testi yaptım negatifBugün sabah tekrar yaptım yine negatif sanırım sonuç belli oldu (((((((((((((((((((((((((((((
kızlar herkese hayırlı uğurlu günler diliyorum....meltem arkadaşım daha çok erken hemen şimdiden kendini üzme ....bebeğinide üzme...bebeğin seninleymiş gibi düşün...
aymes canım ve tüm bebek isteyen arkadaşlarım eminimki rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak biraz sabır galiba...
merhaba arkadaşlar
benimde ilk denemem bugün hüsranla sonuçlandı kimyasal gebelik oluştu değerim yükselmedi tedavinin en zor kısmı test sonucunu beklemekmiş keşke baştan negatif sonuç alsaydımda boşuna ümitlenmeseydim Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşlar
benimde ilk denemem bugün hüsranla sonuçlandı kimyasal gebelik oluştu değerim yükselmedi tedavinin en zor kısmı test sonucunu beklemekmiş keşke baştan negatif sonuç alsaydımda boşuna ümitlenmeseydim Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhabalar arkadaşlar.Bugün sabah yine test yaptım ve yine negatifEylül08 sen naptın? var mı bir gelişme?
hayırlısı canım ya zor ama elden bişey gelmiy işte
tez zamanda inşallah bizde bebişlerimize kavuşucaz:Saruboceq:
herkese hayırlı Cumalar
bu mübarek gündü herkesin Dualarının kabul olması dileğiyle:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?