Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar.Benim bugün trasferimin 6. günü.Dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif Bugün sabah tekrar yaptım yine negatif sanırım sonuç belli oldu (((((((((((((((((((((((((((((

günaydın
meltemcim bu ne acele 6. günde negatif çıkar tabi kanda bile zor çıkar ki idrarda nasıl çıksın
üzülme idrarda geç sonuç verir
benimde transferimde saat 1 itibarıyle 9 gün bitecek 2 gün önce bende baktım idrarda negatifti ama zaten pozitif olsa bile çıkmazda yine baktım işte
inşallah hepimizin sonuçları pozitif olur

Doğru söylüyorsun.Ama dedim hani bazılarının çıkıyor benimde çıkarsa şu 6 günü rahat geçiririm.Ama malesef Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

embriyoları 5. gün 6. gün transfer ediyorlarya o zaman 7. günde 8. günde çıkabiliyormuş idrarda
ama benimki 3. gün transferi hemde tek embriyo erken çıkmaz ama meltemcim içimden birşey dürtüyor evde test de var ben bugün yine bakarım heralde

Bence yap.Çıkmazsada idrarda çıkmayıp sonradan pozitif olan bisürü insan var.Ama çıkarsada sevinirsinsengözlerimebaksanab Bişi dicem benim teste baktım pozitif tarafında sarımtırak bi çizgi gibi bişey oluşmuş.Çok geçti üstünden bozuldumu acaba test yoksaaaa :Saruboceq:

ben idrarda baktım dayanamadım yani negatif ama atmamıştım yarım saat sonra falan çok silik çizgi gibi birşey gördüm göz yanılmasıda olabilir çok bekledi heralde o yüzden öyle oldu hayırlısı bakalım artık çoook merak ediyorum ya

merhaba arkadaşlar
benimde ilk denemem bugün hüsranla sonuçlandı kimyasal gebelik oluştu değerim yükselmedi tedavinin en zor kısmı test sonucunu beklemekmiş keşke baştan negatif sonuç alsaydımda boşuna ümitlenmeseydim Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Günaydın kızlar.Benim bugün trasferimin 6. günü.Dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif Bugün sabah tekrar yaptım yine negatif sanırım sonuç belli oldu (((((((((((((((((((((((((((((

merhaba arkadaşım daha çok erken olduğunu düşünüyorum ben test için sen yinede dikkatli ol hemen gözükmeyebilir.

aminnnnnn canım inşallah:Saruboceq:

merhaba canım Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zor bi durum ama kader kısmet işte üzülme napalım bizimde kaderimiz böyleymiş:1hug:

Canım üzülme.Sen sağlıklısın ya daha sonraki denemende olur inşallah.Hem bak geçenlerde tv de bir tüpbebek uzmanı dediki tutunmamanın yada erken kaybın sebebi büyük ihtimalle embriyolar çok sağlıklı görünseler bile genetik sorunlar içermeleri dedi.O yüzden gerçekten üzülmemek gerekiyor.

Yaşanması gerekiyormuş demek yaşadık bizde Allah başka acılar vermesin
ınşaallah bir dahakine kucağımıza alırız bebeklerimizi...

ya bugündemi yoksun gelene kadar hergün yazıcam sana
gel artık diye:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

merhabalar arkadaşlar.Bugün sabah yine test yaptım ve yine negatif Eylül08 sen naptın? var mı bir gelişme?

merhabalar arkadaşlar.Bugün sabah yine test yaptım ve yine negatif Eylül08 sen naptın? var mı bir gelişme?

hayırlısı canım ya zor ama elden bişey gelmiy işte
tez zamanda inşallah bizde bebişlerimize kavuşucaz:Saruboceq:

hayırlısı canım ya zor ama elden bişey gelmiy işte
tez zamanda inşallah bizde bebişlerimize kavuşucaz:Saruboceq:

İnşallah benimkide idrarda negatif kanda pozitik çıkanlardandır:Saruboceq:Allah isteyen herkeze hayırlısıyla verir inşallah.

herkese hayırlı Cumalar
bu mübarek gündü herkesin Dualarının kabul olması dileğiyle:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…