xolix canım yeni gördüm yazını...
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others adresine giriyorsun. yada aynı şeyi MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers veya Lilypie - Pregnancy ticker scene selection adresinden de yapabilirsin.
istediğin alttaki resmi ve resim üzerinde kayacak olan ticker i seciyorsun.
eger tahmini dogum tarihini girersen "till" isaretle o zaman kaç haftan kaldığını yazıyor, son adet tarihii girersen "after" sec o zaman kaç haftalık olduğunu da yazıyor.
yazini ve renklerini ayarla.... aşagida onizlemesi tamamsa altta iki kutucuk cikiyor ve orada http ile başlayan gif iile biten kısmı kopyala ve kullanıcı profiline ekle. eklenecek kisim asagidaki gibi sadece....
http://ticker.7910.org/as1cHmE0g411220MjNifDIwNDYwOGp8QmViZWdpbQ.gif
selam kizlar nbrrrrrrrrrrrrrrr
asicim canım hemen gordum yazını....
hay allah ya niye oyle olmus.
ama bence dozu cok az tutmus doktor gerci sende pco var diyorlardı degil mi
dozu cok verse bu seferde ohss oluyor insan tabi
ben puregon 300luk dozla baslamıstım 10 gun hic degistirmeden 300 yapmıstım. ancak 13 tane yumurtadan 6 tanesi adam gibi cıkmıstı. ne bileyim sanki doktorun biraz arttırsa dozu iyi olacak gibi.
hay allah simdi doktorlara da laf soylenmiyor ki... ama ben senin yerinde olsam soylerdim valla hic tutamam icimde... arttırsın birazcık ne olacak ki
:teselli:
canım o kadar umitsiz olma bence. biraz takviye yapacak birşeyler yesen acaba etkisi olur mu.
madem buyumuyor yaramazlar yardımcı olur belki biraz. bal corek otu tarcin falan bir iki gun denemekten birsey cikmaz herhalde. madem doktor kesinlikle arttırmıyor dozu belki onların faydası olur
doktorlarda bir acayip eee madem buyumuyor 75ten 150ye degil de biraz daha az birsey arttırsa olmuyor mu yani hep katlarıyla mı artması lazım dozun...
oofff valla can sıkıcı canım yaaa. ama uzulme nolur belki gercekten persembeye buyurler biraz moralini bozmanın bir faydası yok ki.
hem hic oyle gucum kalmadı dener miyim falan deme bosuna biliyorsun ki bizim icin yılmadan devam etmek slogan... bence daha kesin olarak bitmemisken tedavi elinden gelebilecek birseyler varsa dene en iyisi....
elimden fazlası gelse keske....
incir dedin aklıma geldi bir iki gun kuru incirleri suda kaynatıp suyunu icsen onunda faydası olur belki.
------
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. ----
evet canim bende pko var aslinda ilk tedavide soyledigin gibi 150 doz puregon ile bile ohss oldum hastanede yattim dusun artik 8 gunde buyudurler hemde
ama bu sefer cok dusuk canim yumurtalar ne desin birde baskilayici igne oluyorum
valla sastim ne yapacagimi cok uzgunum sok oldum dogrusu
üzülme canım benim ya.Hayırlısıyla düzelirler inşallah.Senin sağlığına zarar gelmesinde gerisi gelir hayırlısıyla.
Asi geçmiş olsun canımmm
Sana sabır diliyorum bu dönemi en iyi şekilde geçirmen için..
Ve şükür diliyorum sağlığın yerinde olduğu için...
Gelişmelerden haberdar edersin dimi merak ediyorum seni tatlım
Umarım durumda olumlu yönde bi artış vardır yumurtaların büyümeye başlamıştır.
Kucakladım seni KOCAMAN :teselli:
sabah kan verdim geldim bakalim ne diycekler
bari bugun iptal etselerde normal hayatima donsem
yumoslar yarim mm daha buyumusler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?