Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkür ederim momiciimmmopuyorumnanaktan

selam kizlar sizlere bisey acikliycam
ben bir bucuk aydir tup bebek tedavisindeyim
dogum kontrol hapi ile basladim
decapeptyl ile devam ettim adetim gelincede yumurta buyutucu ilaca basladim
adi menopur nedense doktor bu sefer buna basliyalim cunku digerlerine asiri cevap veriyorsun dedi
ok dedik
sizlere soylemedim cunku hersey birden olsun tedavinin sonunda geliyim negatif yada pozitif direkt soyleyim adrenalin olsun istedim
kizmadiniz bana umarim
suanda acaba neoldu diye hizli hizli okuyanlari goruyorum
ama sonuc daha belli degil hep birlikte gorucez
neyimi nasil basarisiz oldugumu yine
nasil yari yolda kaldigimi yine
bende inanamiyorum inanmak istemiyorum
cuma gunku E2 testimde degerimin artmadigini gorduk
dun yine test yaptilar yine artmadi ama dusmedi de
yani stabil bir sekilde kaldi yumurtam buyumuyorlar
drda sasirdi ne catladi ne buyuyor 10 mmde kaldilar
son gun persembe bakalim o gune kadar ne olucak ignelere devam ediyorum bugun 12. gunum kizlar
ne yapacagimi ne hissedecegimi bilemiyorum
bi drlara kiziyorum bi de zamani gelmemis diyorum
fazla cevap veriyorsun diye dozuda artirmiyorlar
75 unite basladim oylede devam ediyorum
birde yumurta baskilayici igne yapiyorum nasil buyusun bu yumurtalarki
simd ben ne yapiyim ne hissediyim sizce
kac gundur aglamaktan heder oldum
SOKTAYIM
kusura bakmayin cok uzun oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
asicim canım hemen gordum yazını....
hay allah ya niye oyle olmus.
ama bence dozu cok az tutmus doktor gerci sende pco var diyorlardı degil mi
dozu cok verse bu seferde ohss oluyor insan tabi

ben puregon 300luk dozla baslamıstım 10 gun hic degistirmeden 300 yapmıstım. ancak 13 tane yumurtadan 6 tanesi adam gibi cıkmıstı. ne bileyim sanki doktorun biraz arttırsa dozu iyi olacak gibi.

hay allah simdi doktorlara da laf soylenmiyor ki... ama ben senin yerinde olsam soylerdim valla hic tutamam icimde... arttırsın birazcık ne olacak ki

:teselli:

evet canim bende pko var aslinda ilk tedavide soyledigin gibi 150 doz puregon ile bile ohss oldum hastanede yattim dusun artik 8 gunde buyudurler hemde
ama bu sefer cok dusuk canim yumurtalar ne desin birde baskilayici igne oluyorum
valla sastim ne yapacagimi cok uzgunum sok oldum dogrusu

evet canim esim dun soyledi dr a biraz artirin diye
bu seferde patlama olur diyor
ne patlamsi anlamadim herkes daha yuksek doz yapiyor ya
bilmiyorum iste
benim icin bitti bu tedavide boyle sonlandi
yedigim bir aydir igneler cektigim acilar onemli degilde
umutlarim yikildi hic beklemiyordum
bu sefer yolunda gidecek diyordum
bi onceki tedavide buyuduler erken catladilar
bu sefer tedbir almislardir diyordum ama malesef hic buyumediler
bir daha denermiyim bilmiyorum
cok yiprandim
bi sende uc basarisiz deneme
cucum kalmadi gibi
zavalli esimde kendini kandiriyor persembeye buyur diyor

canım o kadar umitsiz olma bence. biraz takviye yapacak birşeyler yesen acaba etkisi olur mu.

madem buyumuyor yaramazlar yardımcı olur belki biraz. bal corek otu tarcin falan bir iki gun denemekten birsey cikmaz herhalde. madem doktor kesinlikle arttırmıyor dozu belki onların faydası olur

doktorlarda bir acayip eee madem buyumuyor 75ten 150ye degil de biraz daha az birsey arttırsa olmuyor mu yani hep katlarıyla mı artması lazım dozun...

oofff valla can sıkıcı canım yaaa. ama uzulme nolur belki gercekten persembeye buyurler biraz moralini bozmanın bir faydası yok ki.

hem hic oyle gucum kalmadı dener miyim falan deme bosuna biliyorsun ki bizim icin yılmadan devam etmek slogan... bence daha kesin olarak bitmemisken tedavi elinden gelebilecek birseyler varsa dene en iyisi....

haklisin canim zaten vazgecerim diyorumda bu yani en azindan bi yil falan vazgeciyim diyorum
arka arkaya cok yiprandindim
evet canim bende dunden beri incir falan yiyorum
zeytinyagindan bekletip ne yapiyim bi umut iste azda olsa
sagol canim ya destek oldugun icin

elimden fazlası gelse keske....

incir dedin aklıma geldi bir iki gun kuru incirleri suda kaynatıp suyunu icsen onunda faydası olur belki.
------
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. ----

tesekkurler canim
biraz sonra bunuda deneyim bakalim umut iste demi

insallah ise yarar persembe gunu guzel haberlerle gelirsin. kaydirigubbakcemile5

üzülme canım benim ya.Hayırlısıyla düzelirler inşallah.Senin sağlığına zarar gelmesinde gerisi gelir hayırlısıyla.

Asi geçmiş olsun canımmm
Sana sabır diliyorum bu dönemi en iyi şekilde geçirmen için..
Ve şükür diliyorum sağlığın yerinde olduğu için...
Gelişmelerden haberdar edersin dimi merak ediyorum seni tatlım
Umarım durumda olumlu yönde bi artış vardır yumurtaların büyümeye başlamıştır.
Kucakladım seni KOCAMAN :teselli:

kızlar hepinize günaydınlar...kızlar yeni tedaviye başlayan arkadaşlarmı var..ben kaç gündür yoktum...babamın rahatsızlığı bizi baya üzdü şimdi çok şükür iyi...kimler tedaviye başladı...hepsininki hayırlı olsun...inşallah güzel haberler veririler...

üzülme canım benim ya.Hayırlısıyla düzelirler inşallah.Senin sağlığına zarar gelmesinde gerisi gelir hayırlısıyla.

kizlar bakalim yarin belli olucak haber veririm ama bence kesin gibi gozuluyor
evet saglik olsun

sabah kan verdim geldim bakalim ne diycekler
bari bugun iptal etselerde normal hayatima donsem
yumoslar yarim mm daha buyumusler

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 malesef negatif allahim dogal yoldan gondersin melegini

asimira 3 mikroenjeksiyon tedavisinde

balance88 3 tup bebek tedavisinde

eylul08 2tup bebek tedavisinde 12 ekimde basladi

surayn 2 tupbebek tedavisi dondurulmuslarla kasimda transferi

sena81 cuma gunu yumoslari toplandi 3 tupbebek tedavisi

insallah hepiniz basaracaksiniz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

sabah kan verdim geldim bakalim ne diycekler
bari bugun iptal etselerde normal hayatima donsem
yumoslar yarim mm daha buyumusler

Hayırlısı olsun Asi inşallah yükselmiştir değerin tedavin devam eder opuyorumnanaktan

29 Ekim CUMHURıYET Bayramımız kutlu olsun turkbayragi

turkbayragiturkbayragi cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…