Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
turkbayragisizinde cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun kizlarrrrrrrrturkbayragi

hayırlı haftalar arkadaşlar
asim sabırsızlıkla senden gelen haberi bekliyodum
hafta sonu şehir dışındaydım oyüzden gelemedim
ama aklım hep sizlerdeydi
kandan sonra bişey yazmamışsın
canım arkadaşım kader ortağım inş. yolunda gitmiştir herşey
dua etmekten başka bişey gelmiyo senin için elimden
Allahım yardımcın olsun
bir an önce gelir de haberdar edersin inşallah bizi:teselli:

Günaydın kızlar
Asi son durum ne canım?
Bende evi taşıyorum çok yoğunum akannehir
Umarım sonucun hayırlı olur
Dikkat et kendine Şeniz

asicim hadi gel de bir yaz canım merakta kaldık hepimiz.... inşallah hakkında hayırlısı olmuştur.

canlarim bir turlu giripte yazamadimki site izin vermedi
tabiki sonuc belli iptal edildi saglik olsun

bende yakinda tatile cikicam belki turkiye ye gelirim bir ay falan yani artik cok gelemiycem
hakkinizi helal edin kizlar
donustede yarida biraktigim isim ve okulum vardi ona devam edicem
uzun bir sure bebek dusunmek istemiyorum

Geçmiş olsun Asimmm
Hakkımızda ne hayırlı ise Rabbim bize onu verir.Biz dualarımızdan uzak kalmıyacağız... Şükredeceğiz.... Ogün gelecek inşallah bizde anne olucaz.
Rahat ol belkide senin bebğinde doğal yolla sana süpriz yapar....
Öpüyorum canım opuyorumnanaktan

asi canım geçmiş olsun demekki böyle hayırlıydı..benimde 2. tedavim iptal olmuştu...bencede biraz kendine zaman ayır.. bol bol dinlen sonuçta yine vücuduna bir sürü ilaç girdi..benim öyle olmuştu..kaç doz iğne yapmıştık...ben şimdi oluruna bıraktım bir süre rabbim inşallah ol diyecek bebişlerimiz olacak....aminnnnnnn

tesekkurler kizlar cok haklisiniz dinlenmek en iyisi olucak

sevgili asicim çok üzüldüm canımya ben son zamanlarda siteyi takip edemedim tedavi için gitmiştim 12 gün yoktum 2 gün önce geldim bgün transferimin 8. günü bitti haberim yok yani birşeyden yumurtalar gelişemedi diğemi iptal edildi
hayırlısı olsun arkadaşım ya türkiyeye gelince dinlenirsin kafanı toplarsın inşallah bundan sonra herşey yolunda gider
benim 9 tane yumurtam toplandı 2si boş çıktı 4 ü hiç döllenmedi 3ü döllendi transfer sabahı 2 side gelişimlerini durdurdu ve 1 tane kaldı o transfer edildi 35 yaşında olunca 1 tane şansını azaltıyor insanın ama allahım 1 yumoşuma can verir inşallah
bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor
allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını verir inşallah

canım benim gerçekten üzüldüm
yinede içimde bi umut vardı belki büyürler yumoşlar demiştim
ama olmamış kısmet tabiki kısmetten öteye geçilmiyo işte
keşke elimden bişey gelse ama gelmiyo
sadece dualarım var her zaman dualarımdasın
inşallah Rabbim daha fazla bekletmez
bu arada üyeliğin silinmiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben
niye anlamadım inşallah biran önce hallolur
sensiz kesinlikle olmaz buerasıŞeniz

aslında alışılmış bişey ama işte yinede insan üzülüyor
bu sabah yeni umutlarla yine test yaptım her ay olduğu gibi
ama negatif çıktı
yoruldum artık ben negatif görmekten
Rabbim yüzümüzü güldür

gunaydın kızlar.................nasılsınız................rabbım kısa zamanda guzel gunler nasıp etssssssssss herkese.............

canım inanki her ay aynı şeyi bende yaşıyuorum
bidaha yapmıycam hep aynı hüsaran diyorum kendime
ama bidahaki ay yine aynı şeyi yaşıyorum
buda bizim kaderimiz galiba
Rabbim inşallah daha fazla bekletmez bizi
güldürür artık bizimde yüzümüzü

gunaydın kızlar.................nasılsınız................rabbım kısa zamanda guzel gunler nasıp etssssssssss herkese.............

günaydın canım biz çok şükür iyiyiz
sizleri sormalı nasıl bebişler
ne kadar mutlusundur sen bebişlerin içinde
onlarla 9 ay boyunca beraber olucaksın
Rabbim sağlıklı doğumlarda nasip etsin inşallah

canım aymes cok sagol rabbım sana ve tum ıstayenlere bu guzel duyguyu nasıp ets ınş...........ve edecektwe emınım canım...................ben dokuz ayı beklemıcem canım drum coğul old ıçın en gec 33 34 de aırım dıyo hatta 30................ınş ıyı gıderımde 34 olur................sızlerede ınşşşşşşşş çıfter üçer versın...................ıyı bak kendıne ..................

aminnnnn canım inşallah Rabbim nasip eder banada
olsunda 1 tane olsun onada razıyım
sende inşallah hayırlısıyla doğurursun
sağlıklı gelsinde bebişler gerisi önemli değil

Günaydın kızlar.Benim bugün trasferimin 6. günü.Dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif Bugün sabah tekrar yaptım yine negatif sanırım sonuç belli oldu (((((((((((((((((((((((((((((

kızlar herkese hayırlı uğurlu günler diliyorum....meltem arkadaşım daha çok erken hemen şimdiden kendini üzme ....bebeğinide üzme...bebeğin seninleymiş gibi düşün...

aymes canım ve tüm bebek isteyen arkadaşlarım eminimki rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak biraz sabır galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…