Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim çok teşekkürler,demekki mucize olabiliyormuş,Allah herkese bu duyguyu yaşatsın işallah,sen nasılsın tekrar denedin mi?

Uzun zamandır yoktun Simaysi zaten bir döndün pir döndün amanin çok sevindim canım allah tamamına erdirsin. Artık güzel düşün mutlu ol çünkü bunu hakediyorsun.

Canım çooook sağolun,çok destek oldunuz,insan bazen en yakınından bile bu kadar destek göremiyor,işallalah yarın değerim ikiye katlar,hiç beklemezken hamile kalmak hala inanamıyorum,senin nasıl gidiyor?demek 73 güncük kaldı,Allah sağlıkla bebişine kavuştursun...

Evet sen bir mucize ve umutsun herkese. Değerin katlanacak bigün gelecek bir bakmışsın hop kucağına almışsın. Zaman çabuk geçiyor. Benim allaha şükür çok sıkıntım olmadı şimdilik herşey yolunda. Bizim oğlan yolda. Sende güzel ve sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin hayırlısıyla.:teytey:

simaysicim canım çook tebrik ederim işallah saglıkla kucagına alırsın canım sende sorun neydi bide canım önceki denemelerini nerede yaptırmıştın çok öptüm:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

Çok sağol,herşey için,verdiğin tüm destekler için,o güzel oğluşunu Allah hayırlısıyla kucağına verir işallah,o günlerdede burda olursun işallahta kutlarız....kaydirigubbakcemile3

simaysicim canım çook tebrik ederim işallah saglıkla kucagına alırsın canım sende sorun neydi bide canım önceki denemelerini nerede yaptırmıştın çok öptüm:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

Çok sağol güzel dileklerin için,sorunum erkek infertilitesi,eşimin sperm değerleri çok düşüktü,İlk denemem gürgan klinikte oldu,pek memnun kalmadım,ikincisi Genarttı çok memnun kaldım ,kimyasal gebelik oldu,tutmadı.aradan 6 ay geçti ve ben tekrar denemek için doktordan randevu aldığımda normal şekilde hamile kaldığımı öğrendim,kendimizi üçüncü tüpbebeğe hazırladığımız için hiç önemsemedik,hatta vitamin bile kullanmıyorduk,üstelik Ankara dışında bir evimiz vardı,eşim orayı yeniliyordu ve ben haftasonu gidip çok ağır işler yaptım,dönünce bir bakayım dedim ki güzel haberi aldık,daha çok yeni yarın değerim işallah ikiye katlar,sevgiler...hihoyyyt

tebrik ederim süper .bunu okadar çok kişiden duydumki.allahım bizede böyle süprizler verir inşallah..

allahim insallah bizede boyle mucizelerini gosterir yarabbim
tabi benim kocis yokta basimda diger isteyen arkadaslarima yarabbim mucizeni gonder kimseyi cok bekletme yarabbim
caresiz birakma

selam asıcım ...........nasılsın canım inş herşey yoluna gırer umudunu kaybetme anı karar verme.............herşey guzel gönlune gore ols canım .........

Canım benim çok teşekkürler,demekki mucize olabiliyormuş,Allah herkese bu duyguyu yaşatsın işallah,sen nasılsın tekrar denedin mi?

canım ben iyiym .............çalısıyorum..............tekrar denemem lazım son kez ama hem vaktım yok hem cesaretım.............bakalım hayırlısı ols ama sana çokkk sevındım ........inş kucağına da alırsın kısa zamanda rabbım tum arkadaşlara nasıp ets.........

defnecim seni tanımdığım halde dün rüyamda gördüm 2. denemeni yapmışsın bende sana idrar testti yaptım 2 çizgi gördüm.hadi hayırlsı inşallah rüyam çıkar hamile kalırsın amin.

ah canim insallah allah soyletmistir:))ama seninki gercekten cok izdirap verici yumurtalarin toplanmasi icin aylarca igne olman lazim yani mesela 1-2yumurta toplayip transfer yapsalar?ne bileyim seninki izdirabi ikiye katliyor gibi geldi ..tabi doktorlar bilir..ben buay hicbir ilac almayacagim mahvoldum resmen ignelerden ilaclardan

defnecim seni tanımdığım halde dün rüyamda gördüm 2. denemeni yapmışsın bende sana idrar testti yaptım 2 çizgi gördüm.hadi hayırlsı inşallah rüyam çıkar hamile kalırsın amin.
ah canim ya ne guzel bir ruya:))insallah cikar canim ...insallah bu ruya senin icinde gecerliolur:))aminnnn bu ay dogal yoldan deneyecegim bakalim :)Şeniz

canım seni listeye ekleyeyim mi? baktım ama tam tedavi geçmişini anlayamadım...uğrar cevap yazarsan eklerim

YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc 2.dondurulmuslarla 9 subatta allahin iziniyle
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
defne5 1 tüpbebek denemesi negatif
16bursa 1 mikro denemesi (kimyasal gebelik), martta ikinci denemesi var
servem 1 tüpbebek denemesi negatif, 2. için bekliyorlar
saveist 1 tüpbebek benemesi (bio kimyasal gebelik), tedaviye devam
nzmnhy 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. deneme bu ayın sonunda
demiray 1 mikroenjeksiyon (dış gebelik), dondurulmuşlarla yola devam
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
pinkrose 1 aşılama, 3 micro negatif
KEDERSİZ 3 aşılama 2 tüp bebek negatif, 3. için yaz aylarını düşünüyorlar
gulencim 1 micro negatif, 2. için çalışmalar yakında
xolix06 1 micro negatif sonuç, 2. için nisan ayını bekliyorlar
özloş06 2 aşılama ve 2 tüpbebek tedavisi negatif sonuç, 3. için bekliyorlar

adetim bugün 13. günü geçti yoooooooooooooooooookkkk!... bebekte yoooooooooooooookkk!... uffffff sinirlerim gerilmeye başladı iyice:bbo::bbo::bbo:

Simay sevgili meslektaşım, senin adına çok sevindim.Senin de mucizenin vakti zamanı geldi vegerçekleşti.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Darısı başımıza...

canım seni listeye ekleyeyim mi? baktım ama tam tedavi geçmişini anlayamadım...uğrar cevap yazarsan eklerim

benim iğne tedavilerim uzun sürüyor trasver olduğum zaman yazarsın allah herkeze annelik duygusunu tatdırsın amin

allah hepimizi negatif sonuç almaktan kurtarsın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…