Merhaba kızlar,ben uzun süredir yoktum.İki başarısız tüp bebek denememden sonra kendimi toparlamaya çalışıyordum.Üçüncü tüp bebek denemesine bu ay başlayacaktım ki bir mucize oldu....Adetim gecikti ve bir baktım ki HAMİLEYİM.Allah bana bir ışık gönderdi...Bazılarınız beni hatırlayacaktır.Çok 12 günler geçirdim bu sayfalarda,çok destek gördüm,bazen umutsuzluğa kapıldım,yeniden toparlandım,Allah belki bizi böyle deniyor dedim,sağlık ve huzur versin dedim ve bana bir ışık göndedi,,,Şuan çok yeni ama sadece şunu düşünüyor ve dua ediyorum.Sevgili Allahım bu yaşadıklarımı tüm bekleyenlere yaşatsın,onlara güç versin,belki daha çok erken ama yinede bunu yaşamak bile güzel....
Canım çooook sağolun,çok destek oldunuz,insan bazen en yakınından bile bu kadar destek göremiyor,işallalah yarın değerim ikiye katlar,hiç beklemezken hamile kalmak hala inanamıyorum,senin nasıl gidiyor?demek 73 güncük kaldı,Allah sağlıkla bebişine kavuştursun...
Evet sen bir mucize ve umutsun herkese. Değerin katlanacak bigün gelecek bir bakmışsın hop kucağına almışsın. Zaman çabuk geçiyor. Benim allaha şükür çok sıkıntım olmadı şimdilik herşey yolunda. Bizim oğlan yolda. Sende güzel ve sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin hayırlısıyla.:teytey:
simaysicim canım çook tebrik ederim işallah saglıkla kucagına alırsın canım sende sorun neydi bide canım önceki denemelerini nerede yaptırmıştın çok öptüm:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
Canım benim çok teşekkürler,demekki mucize olabiliyormuş,Allah herkese bu duyguyu yaşatsın işallah,sen nasılsın tekrar denedin mi?
canim ya nekadar benzeriz..bende 26 sinda transfer olmustum 7 subattada sonucu aldim yani negatifineyse bugun adet oldum cok sukur..bende martta tekrar baslayacagim bendede azicik yumurta oluyor gecenki 2 adet zar zor oldu..peki neden senin bekleniyor anlamadim?bak tek yumurtayla bile hamile kalan pek cok kadin var bu yontemi ilk defa duydum hangi merkezde tedavi oluyorsun?
ah canim insallah allah soyletmistir:))ama seninki gercekten cok izdirap verici yumurtalarin toplanmasi icin aylarca igne olman lazim yani mesela 1-2yumurta toplayip transfer yapsalar?ne bileyim seninki izdirabi ikiye katliyor gibi geldi ..tabi doktorlar bilir..ben buay hicbir ilac almayacagim mahvoldum resmen ignelerden ilaclardanbende şubatta sonucu aldım dün ilk adeti gördüm adetim normal adet gibi değil çok kanama oldum.bu ay böyle olcam herhalde. her ay yumurtalar toplanıp döllenip donduruluyor istenilen sayıya gelince ayıklanıp sağlamları seçiliyo ve trasver ediliyo eşimin bazı sipermleri sakat olduğu için.geçenki 3 er toplandı 9 yumurta oldu labratuarda 9 yumurtadan 3 ü sağlam çıktı onu trasver edildi ama tutmadı iğnelerden bıktım sabır işi hüsrana uğradım tekrar bu ızdırabı çekicem emeğe deyse tutsa acıya katalınırım ya tutmazsa korkum allah herkeze yardım etsin halen toparlanmış değilim piskolojim bozuldu hiç birşeyden zevk alamaz oldum bu sitede kendim gibi insanlarla olmak beni rahatlatıyo hele hamile kalanlara çok seviniyor olmayanlarada dua ediyorum.yaşadıklarım rüya gibi geliyo yaş 40 artık son şans martta başlıcaz toplamalara bakalım kaç ay sürer.sanada bol şans rabim seni ve herkezi sevindirsin inşallah bu sefer tutar seninki içime öyle geldi sanki seninki bu sefer tutacak.:CüvCüv:
ah canim ya ne guzel bir ruya:))insallah cikar canim ...insallah bu ruya senin icinde gecerliolur:))aminnnn bu ay dogal yoldan deneyecegim bakalim :)Şenizdefnecim seni tanımdığım halde dün rüyamda gördüm 2. denemeni yapmışsın bende sana idrar testti yaptım 2 çizgi gördüm.hadi hayırlsı inşallah rüyam çıkar hamile kalırsın amin.
bende şubatta sonucu aldım dün ilk adeti gördüm adetim normal adet gibi değil çok kanama oldum.bu ay böyle olcam herhalde. her ay yumurtalar toplanıp döllenip donduruluyor istenilen sayıya gelince ayıklanıp sağlamları seçiliyo ve trasver ediliyo eşimin bazı sipermleri sakat olduğu için.geçenki 3 er toplandı 9 yumurta oldu labratuarda 9 yumurtadan 3 ü sağlam çıktı onu trasver edildi ama tutmadı iğnelerden bıktım sabır işi hüsrana uğradım tekrar bu ızdırabı çekicem emeğe deyse tutsa acıya katalınırım ya tutmazsa korkum allah herkeze yardım etsin halen toparlanmış değilim piskolojim bozuldu hiç birşeyden zevk alamaz oldum bu sitede kendim gibi insanlarla olmak beni rahatlatıyo hele hamile kalanlara çok seviniyor olmayanlarada dua ediyorum.yaşadıklarım rüya gibi geliyo yaş 40 artık son şans martta başlıcaz toplamalara bakalım kaç ay sürer.sanada bol şans rabim seni ve herkezi sevindirsin inşallah bu sefer tutar seninki içime öyle geldi sanki seninki bu sefer tutacak.:CüvCüv:
canım seni listeye ekleyeyim mi? baktım ama tam tedavi geçmişini anlayamadım...uğrar cevap yazarsan eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?