Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar şimdi geldim doktordan 4 kese 4 kalp atışı.çok canım sıkkın indirgeme yapılkacak haftaya cuma.2ye indirmeye karar verdik moralmen çöktüm yaaa
maşallah bebeklerine
canım haftaya cok erken degilmi indirgeme için
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
çok zor bir karar

arkadaşlar şimdi geldim doktordan 4 kese 4 kalp atışı.çok canım sıkkın indirgeme yapılkacak haftaya cuma.2ye indirmeye karar verdik moralmen çöktüm yaaa

Canım hoşgeldin üzücü bi durum gerçekten :çok üzgünüm:
ama elden gelende bişey yokki:1no2:
canını çok fazla sıkma bebklerinin ve senin sağlıklı olman için
bu gerekliyse yapmak zorundasın
Allah yardımcın olsun

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ikize indirgemde 8.hafta yapıyorlarmış teke indirgemede 9. hafta.erken olursa risk daha az oluyormuş öle deiler

çooook tebrik ederim.çoook sevindim canım.artık bizler içinde dua etmeyi unutma olur mu canımŞeniz

ikize indirgemde 8.hafta yapıyorlarmış teke indirgemede 9. hafta.erken olursa risk daha az oluyormuş öle deiler

canım benım....bu çok zor bı karar.....ama belkı kendılığihnden duşme dyurumları olur...beklesen veya başka bı hekıme daha danışsann..........ve hepsını taşıyamazmsıncanımmmmmm..............çok zor benım oncekı denememde ıkızdı bırı geşişim gerışiği gosterdı...sonlandıralım dedler dığerı kalsın malesef sonlandırdılar ama bınde bır olan enfeksıyon kapma rıskı buldu benıo ve altıncı ayın içinde dığer bebepğim erken doğdu veb kaybettım..............yenıden öle bışı yasasam asla sonlansdırmam gıttığı yere kadr gıder...........ama gerçekten zor arkadaşım rabbım yardımcın ols.............inş suıkıntısız atlatır bebeişlerını alırsınn köucağınba ama bı daha doktora gıt derım canım..........boooolllllllll duaaa

canım gittim başka doktorada 4 tane imkansız diyorlar.indirgemeyide tüp bebek merkezinden başka yapacak biri yok en iyisi kendi doktorum.banada çok zor emin olun ama elimden bişi gelmiyor malesef hepsini kaybetme riskim çok daha fazla 4le devam edersem bi anlamda mcburum

canım benım o zaman doktoruna guvenn ve yla devam et................inş sorun çıkmaz ............ama sen kendını çıok uzme oda çok etkı edoyyo.........inş ıkı bbebişin tutynur canım................bu şekılde çok var yola devam edn inş rabbım yardıncın ols..................bende hep bundan korkuyorunm inan ama yapacakk bışı yok canım öleyse guçlu ol ve toparlan yola devam.....olumlu düşün inşşşşşşşşş...........sıkıntısız gelışır herşeıyyyyyyyy..............boll dua canımmmmmmmmmmmmm

kızlar canlarım benim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
allaha şükürler olsun rabbime şükürler olsun hamileyim

Ohhhhhhhh ohhhhhh suyundandakaydirigubbakcemile2
ohhhh ohhhhhhh şuyundanda koy koyyyyykaydirigubbakcemile2
değmeyin keyfime kıslar süperya süperhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah:lepi:
okadar mutlu oldum ki keşke asimde burda olsaydı,
oda burda olup kutlamayı çok isterdi
ben onun yerinede halay çekiyim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ay yoruldum

canımmmmmmmmm harıka............çoookk guzel ya............rabbım tamamına erdırsın..............

canım dıptıs emınmısın yınede canımm test gunu yaptır bellı olmazz canımmmmmmmmm inş hamışsındır

çoooookkk sevindim canımmmm.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua etmeyi unutma sakın:lepi: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…