maşallah bebeklerinearkadaşlar şimdi geldim doktordan 4 kese 4 kalp atışı.çok canım sıkkın indirgeme yapılkacak haftaya cuma.2ye indirmeye karar verdik moralmen çöktüm yaaa
arkadaşlar şimdi geldim doktordan 4 kese 4 kalp atışı.çok canım sıkkın indirgeme yapılkacak haftaya cuma.2ye indirmeye karar verdik moralmen çöktüm yaaa
inşallah canım inşallah bebeklerim yada bebeğim benimledir peşimden sürüyle peşpeşe ardı arkası kesilmeden hamişler gelsin inşallah her açtığımızda bi hamiş haberi almak nasip etsin allahım kimsenin evini bebeksiz neşesiz bırakmasın.......
Amin canım amin inşallah ardından burada hiç hamiş olmayan kalmaz benimde dualarım hep bu yönde
canım sanada günaydın iğnemi yaptırdım geldim hastaneden ama malesef test sonucu öğleden sonra veriyolarmış dün bana saat vermemişlerdi saat 13.30 da çıkarmış sonuç 14.30 da anca haber getirebileceğim neyse canlarım geç olsunda güç olmasınmendillerimiz elimizden hiç düşmesin inşallah kızlar burda sende dahil halayı çekilmemiş hiç bi arkadaşım kalmasın inşallah.........
kızlarrrr bende 3.denememde olumlu sonuç aldım inşallah atest günüm cumartesi ama ben dayanamayıp 8.günde test yaptırdım sonuç çok yüksek cıktı.ama biliyosunuz hiç pes etmedim.inh devam eder...hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum inşallah bu mutlulugu rabbim en kısa a hepinize nasip eder.önce allahın taktiri sonrada osman hocam ve ve mayanın desteği.moralimi hep yüksek tuttular.inşallah sizlerde mayayla tanısır ve ve umudunuzu
hiç kaybetmezsiniz:1hug:
arkadaşlar şimdi geldim doktordan 4 kese 4 kalp atışı.çok canım sıkkın indirgeme yapılkacak haftaya cuma.2ye indirmeye karar verdik moralmen çöktüm yaaa
ikize indirgemde 8.hafta yapıyorlarmış teke indirgemede 9. hafta.erken olursa risk daha az oluyormuş öle deiler
kızlar canlarım benim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
allaha şükürler olsun rabbime şükürler olsun hamileyim
bende bugün adet oldumdaha test günüm bile gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?