Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar ......... Hayırlı cumalar herkese...............
Allahım kimsenin ellerini boş bırakmasın inşallah

amınnnnnnnn............canım yurektenn amın...........tım kucaklar dolsun inşşş...........
asıcım ne zamnaa gelecek kızlarrrrr

amınnnnnnnn............canım yurektenn amın...........tım kucaklar dolsun inşşş...........
asıcım ne zamnaa gelecek kızlarrrrr

Canım 3 gün demişti cezam bugün 3. gün oluyo yanlış saymıyosam yarın gelmesi lazım diye düşünüyorum ben :uhm:

canımm aymes ınş ya gelır....nıye böle oldu kı....neyse canımm ......sen nasılsın canımm

hayırlı cumalar kızlar
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
el muallim canım nasılsın.nasıl geçiyor zaman.

canım ya sıkılıyorumm.....merak var tabıı...........böle nette gezıyorummm...........ıyımm sağol canımm............bıraz kasılklarım ağrıyooo.........kendımı dınlıyorum bende... inş bıecek sayılı gun..
senn nasılsınn canımmm.

canımm aymes ınş ya gelır....nıye böle oldu kı....neyse canımm ......sen nasılsın canımm

Çok şükür tatlım ya nasıl olıyım işte hep aynı
hala beklemedeyim inşallah bebişim gelir diye sürekli dua ediyorum
böyle geçiyo zamanlarım
beni boşver asıl sen nasılsın önemli olan sensin şimdi:1hug:

canımm benımm inş bekletmezde gelır nazlı bebışın cnımmmm...............ben beklıyorum evdeyım ...ya bakalımm bazen umutsuzluk gelmıyoo değıl ama takdır neyse o olcak rabbım bu guzl gun hurmetıne cumlemızın kalbınee gore versınnn....inşşşşşşşşş

iyiiym canım sağol.sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum.banada umut oluyorsunuz.

Amin canım aminnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım dıptıs emınmısın yınede canımm test gunu yaptır bellı olmazz canımmmmmmmmm inş hamışsındır

Canım hakkında hayırlısı olsun
Teselli edicek bişeyler yazmıyorum biliyorumki istemiyosun
ama inşallah adetin kesilir ve sende hamişsindir:teselli:

yok kızlar baya baya sökülüyor içim
resmen parçalar geldi ya:1no2::1no2:

halada devam ediyor bildiğimiz adet:ecrin_bebek:

canım yaaaaaaaa..............kendıne ıyı bakk....inş beklemedığın anda çalar kapını nazlı bebişinnn

canım asicim ne merakla bekliyodu beni malesef ancak üçüncü gün alabilecek haberimi olsun geç olsunda güç olmasın gelsinde bidaha gitmesin inşallah...... hem neden ceza almış anlamadım yazdığın msj danmı oluyo kızlar sakıncalı bişeymi yazınca oluyoki neyse gelinsöyler belki ben çok meraklı biriyimde valla:))
hepinize iyi haftasonları canlarım çooook öptüm

Hamdolsun mucizesini gönderen Rabbimize

canımmmmmmmmm harıka............çoookk guzel ya............rabbım tamamına erdırsın..............

canımm çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.

çoooookkk sevindim canımmmm.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua etmeyi unutma sakın:lepi: a.s.
canlarım çok sağolun dualarımdasın allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize
iyi haftasonları herkese haftayada güzel haberlerle başlamak dileğiyle ......
hoşçakalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…