- Konu Sahibi EU2
-
- #1.281
amınnnnnnnn............canım yurektenn amın...........tım kucaklar dolsun inşşş...........
asıcım ne zamnaa gelecek kızlarrrrr
canımm aymes ınş ya gelır....nıye böle oldu kı....neyse canımm ......sen nasılsın canımm
canım ya sıkılıyorumm.....merak var tabıı...........böle nette gezıyorummm...........ıyımm sağol canımm............bıraz kasılklarım ağrıyooo.........kendımı dınlıyorum bende... inş bıecek sayılı gun..
senn nasılsınn canımmm.
canımm benımm inş bekletmezde gelır nazlı bebışın cnımmmm...............ben beklıyorum evdeyım ...ya bakalımm bazen umutsuzluk gelmıyoo değıl ama takdır neyse o olcak rabbım bu guzl gun hurmetıne cumlemızın kalbınee gore versınnn....inşşşşşşşşş
canım dıptıs emınmısın yınede canımm test gunu yaptır bellı olmazz canımmmmmmmmm inş hamışsındır
Canım hakkında hayırlısı olsun
Teselli edicek bişeyler yazmıyorum biliyorumki istemiyosun
ama inşallah adetin kesilir ve sende hamişsindir:teselli:
Hamdolsun mucizesini gönderen Rabbimize
Ohhhhhhhh ohhhhhh suyundandakaydirigubbakcemile2
ohhhh ohhhhhhh şuyundanda koy koyyyyykaydirigubbakcemile2
değmeyin keyfime kıslar süperya süperhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah:lepi:
okadar mutlu oldum ki keşke asimde burda olsaydı,
oda burda olup kutlamayı çok isterdi
ben onun yerinede halay çekiyim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ay yoruldum
canımmmmmmmmm harıka............çoookk guzel ya............rabbım tamamına erdırsın..............
canımm çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.
canlarım çok sağolun dualarımdasın allah hepimizi kavuştursun bebişlerimizeçoooookkk sevindim canımmmm.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua etmeyi unutma sakın:lepi: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?