Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi ((1 haziran sonuc))
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol ((4 haziran sonuc))
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi((27 mayis transfer))
gulencim 2.tup bebek tedavisinde (((22 mayis lucrine basliyor)))
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile (((25 mayis itibari ile ignelere basladi)))

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

yesil1 2.tup bebekte basardi ve yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:
esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

masallah hamis listemiz cosuyor kizlar

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun elmuallim arkadasimizin transferi var insallah bebisleri ona simsiki tutunur insallah bu tedavide yuzu gulenlerden olur
allahim dualarimizi kabul etsin

Günaydın canım erkencisin bugünŞeniz

el muallim Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin seni 9 ay boyunca hiç bırakmazlar:Saruboceq:

evet canim bazen erken uyaniyorum kocisde uyuyorsa geliyorum valla erkenden kizlar hamislerimiz artiyor valla ben cok seviniyorum

evet canim bazen erken uyaniyorum kocisde uyuyorsa geliyorum valla erkenden kizlar hamislerimiz artiyor valla ben cok seviniyorum

İnşallah çok yakında hamişlerimiz arasında
senin isminde olucak bitanem az kaldıkaydirigubbakcemile5

İnşallah çok yakında hamişlerimiz arasında
senin isminde olucak bitanem az kaldıkaydirigubbakcemile5

o gunleri gorebilcekmiyim acaba
amin amin amin insallah sonrada hemen altimda senin senin olur canim benim

allahıma dua ediyoruminş. beni zor durumda bırakmasın diee.3 tane olursa indirgeme yaptırmayı düşünmüyorum zaten ama 4 olursa malesef yapılcak.inş. 2yada 3türde onlara kıymak zorunda kalmam

allahıma dua ediyoruminş. beni zor durumda bırakmasın diee.3 tane olursa indirgeme yaptırmayı düşünmüyorum zaten ama 4 olursa malesef yapılcak.inş. 2yada 3türde onlara kıymak zorunda kalmam

evet canim ben indirgemeyi pek kullanmak istemedim seni uzmemek icin ama oyle yapiyorlar o yuzden insallah saglikli ve iki tanedir allah yardimcin olsun

canım sende haklısın durumun cok zor
hayırlısı olsun diyoruz napalım başka
ben senin dün gidecegini sanıyordum
uydurum mu ne

evet ben yanlış anlamısım kusura bakma
indirgeme cok zor ve ince bir karar
Allahım bir kolaylık versin inş sizlere

inş. canım benim allahım herşeyn hayırlısını versin bize.dün bu saatlerde size mutlu haberlerle dönmek dilegiyle.inş. o işleme gerkek kalmazda o zor kararları bermek zorunda kalmayız.allahım sağlıklısını versin.ama duramıyorum bir an önce uyumak ve sabahın olmasını istiyorum

bak gene kimse yok hırçın asim benim yazık bana bak kızma bana hemen ağlarım zaten duygusalım :))
bak canım şimdi sana bi kıyak yapıyım o zaman fırından yeni çıkmış bi haber daha kimse bilmiyo onuda bu topiğe söyleyim ben dayanamadım bizim burdaki hastanede hormon testini bugün verip yarın alıyon bende evdeki test pozitif çıktı diye dayanamadım bugün verdim testi 8. günümdü yarın sabah allah nasip ederse haberimle gelcem buraya:)))))
beğendinmi canımın içi süprizimi barıştıkmı cicima.s.

umudumsun canım allah yardımcın olsun yarın sabah inşallah ikimizde iyi haberlerle geliriz bitanem allah korusun korktuğun şeyleri yaşatmasın rabbim............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…