Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

barismakta ne demek canim bayildim valla bu haber buraya yakisirdi bizlere umut oldun sen en iyi buraya giderdi negatif olmak umutusz olmak yok demekki
ne yapacagiz senin gibi
durmak yok yola devam
allah ben simdiden basladim halaya canim benim senin icin inanki her zaman dua ettim unuturum falan diyip esinin tese oldugu gun not alip dua ettim oyle
insallah cift cift olur sonucun
:lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey:
:içelim::içelim:

canım benim inanki çok duygulandırdın beni ne kadarda okumaktan yazmaya fırsatım olmasada ben hep buralardaydım canım biliyorum bana dua edip beni unutmadığını rabbim seninde bütün arkadaşlarımında gönlüne göre versin
evet canım aynen öyle yılmak yıkılmak yok allah büyüktür deyip toparlıycaz kendimizi sonrada inşallah birer birer alcaz bebişlerimizi kucağımıza:CüvCüv:
yarın için dualarınızı bekliyorum canlarım gene şimdilik hoşçakalın canlarım sabah akşam iğne vurunuyorum yağlı iğneymiş ve vurdukları yerden gitmiyo elma gibi top oldu popomda çok oturdum bugün sandalyede dinleniyim gene gelirim canlarım hoşçakalın......kaydirigubbakcemile3

gule gule canim tabiki senin burda boyle uzun sure dolasman yasak gitte dinlen kendine dikkat et
yarin icin allahim yardimcin olsun hakkinda hayirlisini versin ama ben mendilim elimde bekliyor olcam senin haberin icn canim benim
sende benim icin dua etmeyi unutma arkandan yetisiyim canimcim

anne olmak her kadının hakkı allah isteyen umutla bekleyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

selam kızlar caneylom seni şimdiden tebrik ederim.inşallah test sonucunda böyle güzel olur.Allah hayırlısıyla çifter çifter bebişler versin canım.
asicim senin tedavin nasıl gidiyor.1-2 gündür takip edemedimde.ben inanıyorum seninde hayırlı haberlerini alıcaz.öptüm hepinizi.

selaamm asıımmm geldım yatıyorumm kuluçkadayımm.............dualarınızz için çookk teş .............öptttttttttttt

canım benim hiç unuturmuyum aklımda dualarımda olacaksın sen ve bütün tedavideki arkadaşlarım sen çek benim halayımı sonra mendilini sakla aynı mendille bende senin halayını çekicem inşallahhhhhhhh....

anne olmak her kadının hakkı allah isteyen umutla bekleyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

amin canım inşallah........

amin canım inşallah rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.....

selaamm asıımmm geldım yatıyorumm kuluçkadayımm.............dualarınızz için çookk teş .............öptttttttttttt

hadi hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin bırakmıycaklar sımsıkı tutunacaklar sana allahın izniyle müjdeli haberinin takipçisi olcaz canım

tekrar hoşçakalın kızlar...........

caneylommmmmm.............çok sağoll bı tanemmmmm..artık benımle beraberler inş bırakmazlar rabbım cumlemızı sevındırsın......

kızlarrrr bende 3.denememde olumlu sonuç aldım inşallah atest günüm cumartesi ama ben dayanamayıp 8.günde test yaptırdım sonuç çok yüksek cıktı.ama biliyosunuz hiç pes etmedim.inh devam eder...hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum inşallah bu mutlulugu rabbim en kısa a hepinize nasip eder.önce allahın taktiri sonrada osman hocam ve ve mayanın desteği.moralimi hep yüksek tuttular.inşallah sizlerde mayayla tanısır ve ve umudunuzu
hiç kaybetmezsiniz:1hug:

Canım çok sevindim yarın senden çok gelicek güzel haberle güne başlıycaz inşallah Allahım dualarını kabul etti bak darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:

Ne kadar güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

esellllllllllllll.............canım teb edrımmmmmmmmmmmmmmmmmm................

Günaydın kıslara.s.

umudumsun canım bugün doktora gidicektin sanırım
inşallah herşey gönlünden geçen gibi olur
çok güzel haberlerle dönersin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

caneylom tatlım seninde bugün test sonucun vardı
:teytey: mendil elimde bekliyorum hazırolda
hadi fazla beklemeden getir müjdeyi:lepi:

canım benim tebrik ederim ne mutlu sana :teytey::teytey::teytey:sabah sabah kendi haberimden önce seni gördüm canım ya rabbim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Canım çok sevindim yarın senden çok gelicek güzel haberle güne başlıycaz inşallah Allahım dualarını kabul etti bak darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:

inşallah canım inşallah bebeklerim yada bebeğim benimledir peşimden sürüyle peşpeşe ardı arkası kesilmeden hamişler gelsin inşallah her açtığımızda bi hamiş haberi almak nasip etsin allahım kimsenin evini bebeksiz neşesiz bırakmasın.......

canım sanada günaydın iğnemi yaptırdım geldim hastaneden ama malesef test sonucu öğleden sonra veriyolarmış dün bana saat vermemişlerdi saat 13.30 da çıkarmış sonuç 14.30 da anca haber getirebileceğim neyse canlarım geç olsunda güç olmasınmendillerimiz elimizden hiç düşmesin inşallah kızlar burda sende dahil halayı çekilmemiş hiç bi arkadaşım kalmasın inşallah.........

umudumsun caneylom inşşşşş herşy gönluluze olur...................guzel haberler getırınnnn

offfff müthiş haber gelmiş buraya
ESEL83 canım harika bir haber bu Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Son düzenleme:
ELMUALLıM arkadasım ısıtmaya basladın mı bebeklerini
yerlerinde huzurları rahatları bol olsun hiç bırakıp gitmesinler inş.

canım nurcuuuuuuummmmmmmmmmm..............inş severlerde kalırlar canım..........çok sağol bıtanemm...........rabbım herkese kolaylıkkkk versın

arkadaşlar şimdi geldim doktordan 4 kese 4 kalp atışı.çok canım sıkkın indirgeme yapılkacak haftaya cuma.2ye indirmeye karar verdik moralmen çöktüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…