Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ... belkı bılenler veya takıp edenler vardır ..ben de negatıf sonuç aldım .. mayıs ayını çok severdım oysa .. mayısın 8 ınde negatıf sonuç aldım ... 9 unda adet oldum .. şu an dınlenmedeyım ..ama dr.umla konuştum temmuz ayında yenıden deneyecegım .. inşallah bu sefer olur .. bu zamanda en buyuk destekcım sızlersınız

insallah canim allahim buyuktur ne olursa olsun vardir bir bildigi
mevlam neylerse eyler
eylerse guzel eyler
(((karizmayi cizdirmeyim bir iki cumle kuruyum derken boyleydi demi))))

Sendeki karizmayı kimse çizemez
merak etme öyleydi dicem ama bende tam bilmiyomki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam cans inş canım bu kez senınde asınınde aymesınde bebişlerı gelırrrrrrrrrrrrrrrrrr.....inşşşşş

Geömiş olsun canım kesmet değilmiş demekki
hayırlısı böyleymiş bak burda 2. sefer mutluluğu yakalayan
bi sürü arkadaşımız var inşallah sende onlardan biri olursun:Saruboceq:

hosbulduk canim benim
seni cok sevdim itiraf ediyim canim benim
melegin insallah en yakin zamanda gelsin annesi allahia.s.n izni ile

Sağolasın canımmmm inşallahaynı dönemde hamile oluruz. İlk tüp bebek denemem 11 mayısta negatifle sonuçlandı doktorum genetik tanı ve rahim filmi istedi bu ay onları yaptırıcaz. Dondurulmuşlarım var inşallah onlar tutar. Umarım senin tedavin en kısa zamanda cevap verir.:CüvCüv: seni böyle görebilmek dileğiyleee:sm_cool:

mrb canim nasilsin
evet hatirliyorum ama bizim listemizde yoksun istersen senide ekleyelim
ben burda bizim gibi insanlarin umutsuzluga dusmemesi icin birsey gostermeye calisiyorum ki allahtan da bir suru hamilemiz cikti 4 ay icinde demekki umutsuzluk yok
birgun mutlaka bizlerede sira gelecek allahin izni ile tabiki ben buna inaniyorum canim
sadece yapmamiz gereken sabir :Saruboceq:

Sendeki karizmayı kimse çizemez
merak etme öyleydi dicem ama bende tam bilmiyomki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet kimse cizemez demi canim tskler

hayirlisi canim hakkinda insallah seninde en kisa surede bebsiin gelecek
sende takip etmisindir teselli icin degil ama dondurulmuslarla sansin yine cok canim
ins arka arkaya hamis listesine gireriz allahin izni ile senide listemize ekleyelim istersen
burda birbirimize destek olalim

hoşgeldin asi hihoyyyt
haydi bakalım sıra sende güzel haberler bekliyoruzzemuszemus

cans canım bu ne hız:1shok:
vallahi bravo ben 2. denesem mi denemesem mi diye düşünüyorum-tatlicadiarzu-
sen hemen temmuz için ayarlamaları yapmışsın bile:lepi:
inşallah bu defa olacak canım:CüvCüv:

cok teşekkur ederım arkadaşlar... ne guzel cansınız ..dostsunuz .. dert ortagısınız ..inanın bazen en yakınlarınız bıle sızı anlamayabılıyor ... yada bu konulardan sıkılabılyor ... inşallah bu zor gunlerı hep beraber aşacagız ve mutlu sona ulaşacagız ... genelde amerıkada cok unlu olan bır grup terapisi vardır ..aynı dertden muzdarıp ınsanlar bır araya gelerek içlerını dokerler ..cozum yolları bulmaya calışırlar dertlerıne .. bu terapının ne kadar guzel sonuçlar verdıgı bılımsel olarak da kanıtlanmış .. inşallah bız de bu yontemle butun stresımızi aşarız ve olumlu enerjıler gonderırız bırbırlerımıze ...:1hug:

hosbulduk canim
sende merak etme vakit cabuk geciyor ve ikinciyi daha guclu bir sekilde deniycek emin ol
allah yardimcin olsun canim

:CüvCüv:

evet canim gercekten dogru olabilir insan yani en azindan ben kendimi daha guclu hissediyorum buraya girince birde boyle hamillerin ciktigini gorunce hep pozitif oluyorum
gercekten normal hayatta zaten bizim durumumuz herkesle konusulmuyor anlatilmiyo o yuzden birseyler saklamadan gizlemeden icimizi dokuyoruz buda bizi rahatlatiyor
ben cok seviyorum sahsen arkadaslarimi
arada bozukluklar ciksada onuda can dostlarin sayesinde asiyoruzzzz:lepi:

[

cans canım bu ne hız:1shok:
vallahi bravo ben 2. denesem mi denemesem mi diye düşünüyorum-tatlicadiarzu-
sen hemen temmuz için ayarlamaları yapmışsın bile:lepi:
inşallah bu defa olacak canım:CüvCüv:
[/QUOTE]

canım benım .... ne habersın??.bıraz tatsız şeyler yaşıyorsun bu aralar .. takıp edıyorum ... ama adetlerde sapmalar olabılıyor canım .. hormonların aşırı uyarılmasından kaynaklanıyor canım .. hiç endişelenme .. senden bır suru yumurta elde ettıler ..tabıı kı bunların bedenden atılnması kolay degıl ...
ama annanemın meşhur bır sozu vardı ..hatırladım bır den '' yenılen deve gureşe doymaz diye ..kaydirigubbakcemile3 '' yenıldıkce daha bi hırslanıyorum .. hemen olsun ıstıyorum .. temmuzda olacak ınşallah ... baksana hayvanat bahcesındekı fıl bıle 14 yıl sonra dogurmuş .... dugun bayram yapmışlar ... bızım neyımız eksık süprizzzzz

Senin yazılarını hep takip ettim cans aynı dönemdeydik sen biraz öndeydin benden ikimizde negatifi gördük umarım bu sefer pozitif olucazkaydirigubbakcemile5

eklersen memnun olurum belki şans getirir hihoyyyt

asicim merhaba
dün adetim başladı benimde tam günümde aradım kliniği pazartesi gel dediler bugün 1. sayulıyormuş canım.. zaten tam sökülmemiştimm sen salımı gidiceksin şimdi ? buarada benim ilk tedavimde söktürücü ile adet görmüştüm 8 gün gecmişti bende çok sevindim adet olunca tam gününde

evet canım çok tatsız günler geçiriyorum
geç adet olsam anlayacağım herkes öyle olmuş
ama neden daha teste 3 gün varken şaldır şaldır adet oldum
filler bile doğuruyor bi ben tutamadım bebeleri karnıma
zaten bu gidişle ya kahırdan yada sigaradan ölücem

eklersen memnun olurum belki şans getirir hihoyyyt

insallah listemiz sana san geitrcek canim benim

canim bende ayni bugun ignenm6.gunu ve az az basladi yarin gelmeye baslar tam olarak sali gunu arayabilcem merkezi yani3.gun oluyor tahminim o gun baslarim gonalfe
valla birincide moralmen cok cokmustum ben neden adet olmadim diye
biz oyle devam etmistik ama adet olmadan simdide gelince cok sevindim ama bu ay dogum kontrol hapi almistim
o yuzden gununde geldi sen aldinmi dogum kontrol hapi canim
hemen hemen ayni gidicez tahminim insallah ikimizde pozitifi gorucez

hehehe aynen valla ama ben olmedim sigaradan kimseye birsey olmaz
bu arada biraktim ben 10 gun once sigarayi
canim ya ben birinde daha duymustum erken gelmis adeti bazen olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…