insallah canim allahim buyuktur ne olursa olsun vardir bir bildigi
mevlam neylerse eyler
eylerse guzel eyler
(((karizmayi cizdirmeyim bir iki cumle kuruyum derken boyleydi demi))))
merhaba arkadaşlar ... belkı bılenler veya takıp edenler vardır ..ben de negatıf sonuç aldım .. mayıs ayını çok severdım oysa .. mayısın 8 ınde negatıf sonuç aldım ... 9 unda adet oldum .. şu an dınlenmedeyım ..ama dr.umla konuştum temmuz ayında yenıden deneyecegım .. inşallah bu sefer olur .. bu zamanda en buyuk destekcım sızlersınız
hosbulduk canim benim
seni cok sevdim itiraf ediyim canim benim
melegin insallah en yakin zamanda gelsin annesi allahia.s.n izni ile
selam cans inş canım bu kez senınde asınınde aymesınde bebişlerı gelırrrrrrrrrrrrrrrrrr.....inşşşşş
merhaba arkadaşlar ... belkı bılenler veya takıp edenler vardır ..ben de negatıf sonuç aldım .. mayıs ayını çok severdım oysa .. mayısın 8 ınde negatıf sonuç aldım ... 9 unda adet oldum .. şu an dınlenmedeyım ..ama dr.umla konuştum temmuz ayında yenıden deneyecegım .. inşallah bu sefer olur .. bu zamanda en buyuk destekcım sızlersınız
Sendeki karizmayı kimse çizemez
merak etme öyleydi dicem ama bende tam bilmiyomki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canımmmm inşallahaynı dönemde hamile oluruz. İlk tüp bebek denemem 11 mayısta negatifle sonuçlandıdoktorum genetik tanı ve rahim filmi istedi bu ay onları yaptırıcaz. Dondurulmuşlarım var inşallah onlar tutar. Umarım senin tedavin en kısa zamanda cevap verir.:CüvCüv: seni böyle görebilmek dileğiyleee:sm_cool:
selam cans inş canım bu kez senınde asınınde aymesınde bebişlerı gelırrrrrrrrrrrrrrrrrr.....inşşşşş
buarada mujde kizlar adetim geliyor bugun cok sevindim az once baslar gibi oldu aksine merkez kapali yarinda sonraki gunde olsun
benim yolumda durmak yok allahin izni ile hicbirsey moralimi bozamaz
gecen sefer hatirlarsaniz adet olmadan devam etmistim
hic bu kadar o kirmizilari gordugume sevinmemistim
hoşgeldin asi hihoyyyt
haydi bakalım sıra sende güzel haberler bekliyoruzzemuszemus
cans canım bu ne hız:1shok:
vallahi bravo ben 2. denesem mi denemesem mi diye düşünüyorum-tatlicadiarzu-
sen hemen temmuz için ayarlamaları yapmışsın bile:lepi:
inşallah bu defa olacak canım:CüvCüv:
cok teşekkur ederım arkadaşlar... ne guzel cansınız ..dostsunuz .. dert ortagısınız ..inanın bazen en yakınlarınız bıle sızı anlamayabılıyor ... yada bu konulardan sıkılabılyor ... inşallah bu zor gunlerı hep beraber aşacagız ve mutlu sona ulaşacagız ... genelde amerıkada cok unlu olan bır grup terapisi vardır ..aynı dertden muzdarıp ınsanlar bır araya gelerek içlerını dokerler ..cozum yolları bulmaya calışırlar dertlerıne .. bu terapının ne kadar guzel sonuçlar verdıgı bılımsel olarak da kanıtlanmış .. inşallah bız de bu yontemle butun stresımızi aşarız ve olumlu enerjıler gonderırız bırbırlerımıze ...:1hug:
evet kimse cizemez demi canim tskler
hayirlisi canim hakkinda insallah seninde en kisa surede bebsiin gelecek
sende takip etmisindir teselli icin degil ama dondurulmuslarla sansin yine cok canim
ins arka arkaya hamis listesine gireriz allahin izni ile senide listemize ekleyelim istersen
burda birbirimize destek olalim
canım benım .... ne habersın??.bıraz tatsız şeyler yaşıyorsun bu aralar .. takıp edıyorum ... ama adetlerde sapmalar olabılıyor canım .. hormonların aşırı uyarılmasından kaynaklanıyor canım .. hiç endişelenme .. senden bır suru yumurta elde ettıler ..tabıı kı bunların bedenden atılnması kolay degıl ...
ama annanemın meşhur bır sozu vardı ..hatırladım bır den '' yenılen deve gureşe doymaz diye ..kaydirigubbakcemile3 '' yenıldıkce daha bi hırslanıyorum .. hemen olsun ıstıyorum .. temmuzda olacak ınşallah ... baksana hayvanat bahcesındekı fıl bıle 14 yıl sonra dogurmuş .... dugun bayram yapmışlar ... bızım neyımız eksık süprizzzzz
eklersen memnun olurum belki şans getirir hihoyyyt
asicim merhaba
dün adetim başladı benimde tam günümde aradım kliniği pazartesi gel dediler bugün 1. sayulıyormuş canım.. zaten tam sökülmemiştimm sen salımı gidiceksin şimdi ? buarada benim ilk tedavimde söktürücü ile adet görmüştüm 8 gün gecmişti bende çok sevindim adet olunca tam gününde
evet canım çok tatsız günler geçiriyorum
geç adet olsam anlayacağım herkes öyle olmuş
ama neden daha teste 3 gün varken şaldır şaldır adet oldum
filler bile doğuruyor bi ben tutamadım bebeleri karnıma
zaten bu gidişle ya kahırdan yada sigaradan ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?