Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar mujde mujde balance arkadasimizda hamile
allahin izni ile listemiz cogaliyor

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol ((4 haziran sonuc))
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi((27 mayis transfer))
gulencim 2.tup bebek tedavisinde (((22 mayis lucrine basliyor)))
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile (((25 mayis itibari ile ignelere basladi)))

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-yesil1 2.tup bebekte basardi ve yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

8-balance88 2. tup bebekte allahin izni ile hamile saglikla kucagina alirsin insallah:CüvCüv:

masallah hamis listemiz cosuyor kizlar[/QUOTE]

Son düzenleyen: Moderatör:
gulnecim canim drun soylemismiydi hangi igneyi yapicaksin ve ne kadar dozda

asicim pazartesi puregona başlıcam ben de :d
listede en sn senle ikimiz kalıcaz farkındamısınn

evet canim ikimiz kalicaz yeni bi arkadas gelmezse ikimizde asagi gecicez allahin izni ile ikimizinde ikinci tedavi hadi bakalim neler olcak bakalim
bu arada ikimizinde erkek inf.
bende birincide onu kullanmistim bu sefer gonal f vurcam canim
sen kac dozla basliycaksin bellimi

yok canım doktora gidicem ilkinde puregondu bundada puregon olur herhal

lucrin vuruyorum 10 ünite gecende böyleydi
ama 8 gün reglim gecmişti zar zor söktürücüyle olmuştum bu sene tam zamanında oldum çok sevindirik oldum ondan dolayı..
yok yok hiç konuşmadık siz belirlemişsiniz ne güzel baklaım puregon verir herhal bizim klinikte ben gonolf duymadım hiç

inanki bugun evde siritarak geziyorum adetim geldi diye aynen bende sevindrik oldum dedim ya hic bu kadar sevinmemistim adet olduguma
allaha sukur sonucuda guzel olur ins ikimiz icinde
puregon dir canim o zaman ama buyuk ihtimal sende pazrtesi baslarsin hadi hayirlisi

gunaydın.......................nasılsın asıcım ya ben uyuyanmıyırum karnım ağruyo olcakmışım gıbı galıba tutmadıı................hayırlısı ...gunler geçmıyooo

gunaydın.......................nasılsın asıcım ya ben uyuyanmıyırum karnım ağruyo olcakmışım gıbı galıba tutmadıı................hayırlısı ...gunler geçmıyooo

canim neden oyle dusunuyorsun negatif olma lutfen belkide tutnuyor unutma burda belirtiler cok sasirtici oluyor
goguslerine falan bakiyormusun damarlarina varmi bi degisiklik

kacinci gunundu canim bugun

bugun 4. gun ..erken ama ağrıların sıklaştı sankı....gğülerım sızlıyoo....bakjalım canuım sağol.........inş ıyı olur sonu ............sonrsada senı aymesı ve diğer arkadaşları beklıcez inş rabbım hepımızı çookk sevuındırsın c<anım............sende başladınn inş canım bu kez gelır bebişlerrr

canim ya bu saatte daha pek adet olucani dusunmuyorum ama senin 5. gun transfermiydi cok erken
insallah tutunma agrisidir
evet canim basladim adetin ilk gunu bakalim
allahim hayirlisini versin hakkimizda

evet canım ....haklısın......inş hayırlısı.......galıba moral verme sırasın sende canım....çookk sağoll bıtanemm................inş herşey guzel olacakk inşşşşş

evet canım ....haklısın......inş hayırlısı.......galıba moral verme sırasın sende canım....çookk sağoll bıtanemm................inş herşey guzel olacakk inşşşşş

az kaldi canim lutfen belirtilere takilma bebisin gelicek allahin izni ile

sağoll canım ınşşşş......................rabbım herşeyın hayırlısını versın ınş cumlemıze..........inş canım

sağoll canım ınşşşş......................rabbım herşeyın hayırlısını versın ınş cumlemıze..........inş canım

canim ya seni cok panik gordum lutfen kendine gel
seni cok iyi anliyorum ama rabbim bilir herseyin hayirlisini unutma dualarim seninle insallah bu sefer yuzun gulecek
:CüvCüv:

Merhaba kizlar,
asicigim, listende bana ekledigin "o simdi hamileyi" yine cikarta bilirsin canim....hamilelik sevinci bir ay sürdü ve persembe günü bebegim düsdü..:çok üzgünüm::=(((
2. denemede olmadi malesef, 3. bir deneme ne zaman olur allah kerim....ama bu sene daha düsünmüyorum.....
Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin.....

el-muallim, arkadasim, lütfen bu kadar cok ince ayrintilara kafani takip bosuna streslere girme....sonucda hersey olacagina varir...allah gönlüne göre versin,canim...

yeşil canım çokk geçmiş olsun rabbim sabır versin........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…