Merhaba kizlar,
asicigim, listende bana ekledigin "o simdi hamileyi" yine cikarta bilirsin canim....hamilelik sevinci bir ay sürdü ve persembe günü bebegim düsdü..:çok üzgünüm::=(((
2. denemede olmadi malesef, 3. bir deneme ne zaman olur allah kerim....ama bu sene daha düsünmüyorum.....
Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin.....
el-muallim, arkadasim, lütfen bu kadar cok ince ayrintilara kafani takip bosuna streslere girme....sonucda hersey olacagina varir...allah gönlüne göre versin,canim...
asim çok sağol canım pc deki sorun nedeniyle alıntı olmuyo çok ama gördüm canım seninde ne kadar sevindiğini inşallah allahın izniyle seninde halayına adım adım yaklaşıyoruz rabbim herkesi evladına kavuştursun..........
ilk tedaviyle aynı şekilde olursa üzülürdüm ben çünkü kendimi biliyom canım acayip hoşuma gitti bu tedavi sanki daha normal gibi :) sen diğerinde gene hiç adet olmamışsın :) stres topu gibi bende zorla olmuştumm lucrin kaç ünite vuruyorsun sen ? gecende kac tane yumoş çıktı kacıncı gün konmuştu
evet adet olmamak cok stres yapiyor
ben birincide 21 yumurta alindi 15 iyi cikti 9 dollendi
2 si transfer edildi hic donruramadik olduler
3.gun transferi yaptirdim ben senin nasildi
ALMIRA canim hosgeldin aramiza
insallah bebisin seniledir seni hemen listemize ekliyorum cunku halayini cekicez insallah yakinda bize haber vermeyi unutma ne zaman transfer olmustun
24 yumurta toplandı 20 işlem gördü 15 döllendi 3.gün 3 tane 2si 8 1 tanesi 9 hücreli kondu ama malesef tutmadı. bu sefer 5.gün istiyorum ama bakalımm
canim ona dr karar veriyor diye biliyorum
aslinda bence 5.gun hep iyi gibi me geliyor
bu arada sende ohss oldumu hastalandinmi bu kadr yumurta ile
ben hastanede yattim cok zor gunler gecirdim cigerlerime kadar su toplamistimmafoldumbenmafoldumben
canım benimde 24 yumurtam toplanmıştı 5. gün transferi olmuştu ve 3 dondurulmuşum kalmıştı geriye.neyse şunu demek istiyorum ben hiçbir sorun yaşamadım ohss ile ilgili.sakın yeni tedavin için stres yapmayasın dedim.mutlaka tekrar olacak diye birşey yok yatlım.
asıcımmmmmmm.................inş bu kez herşey çok rahat gececekkk............canım stres yapma..........inş rabbım herkesın yar ve yardımcısı olssssssssss
Günaydınlar.... Herkes için hayırlı bir hafta olsun inşallah... opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
gunaydın...................herkese guzel bı gunnnnnnnnn.............
aymes canım nasılsınnnnnnnnnnnn....sen tedavıye başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?