Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asim çok sağol canım pc deki sorun nedeniyle alıntı olmuyo çok ama gördüm canım seninde ne kadar sevindiğini inşallah allahın izniyle seninde halayına adım adım yaklaşıyoruz rabbim herkesi evladına kavuştursun..........

canımm yeşil sağol bı tanem haklısın...............aynen ole..........bende daha once iki düşük bı erken doğum yaşadım ya korkoum da var tabı ama dedığın gıbı ne yaparsak yapalım rabbımın dedği olacakkkk...........rabbım kalıdıramayacağımızı vermesın canım............çok uzıldum kaybetmek olmamasından daha zor...........rabbım bı daha yaşatmasın canım.....çok geçmış ols..............

ilk tedaviyle aynı şekilde olursa üzülürdüm ben çünkü kendimi biliyom canım acayip hoşuma gitti bu tedavi sanki daha normal gibi :) sen diğerinde gene hiç adet olmamışsın :) stres topu gibi bende zorla olmuştumm lucrin kaç ünite vuruyorsun sen ? gecende kac tane yumoş çıktı kacıncı gün konmuştu

:ecrin_bebek:asi benide listene ekle bu üçüncü denemem tüp bebekte ilki negatifti ikincisi 1 ay sonra gitti 25 mayısta üçüncü transferim gerçekleşti inşallah bu sefer olur dua edin :ben isteyen herkese dua ediyorum allah isteyen herkese versin sevgiyle kalın

almira transferin oldumu.. inşallah tutmuştur canım allahım yüzünü güldürsün

almıra inş canım......bıde sen varsın..............bekleyen baya var rabbım inş hepımıze guzel sonuç versın.........

canim benim yaaaaaaa
sok oldum cok uzuldum yaaaa
allah sabir versin insallah bu bekleme suresinde allahim sana bebegini geri gondersin :a015::a015:

amin canim insallahhhh:Saruboceq:

yesill allahım yaa çok üzüldümmm Allahım bir dahakini sağlıkla versin inşallahhh

evet adet olmamak cok stres yapiyor
ben birincide 21 yumurta alindi 15 iyi cikti 9 dollendi
2 si transfer edildi hic donruramadik olduler
3.gun transferi yaptirdim ben senin nasildi

ALMIRA canim hosgeldin aramiza
insallah bebisin seniledir seni hemen listemize ekliyorum cunku halayini cekicez insallah yakinda bize haber vermeyi unutma ne zaman transfer olmustun

24 yumurta toplandı 20 işlem gördü 15 döllendi 3.gün 3 tane 2si 8 1 tanesi 9 hücreli kondu ama malesef tutmadı. bu sefer 5.gün istiyorum ama bakalımm

24 yumurta toplandı 20 işlem gördü 15 döllendi 3.gün 3 tane 2si 8 1 tanesi 9 hücreli kondu ama malesef tutmadı. bu sefer 5.gün istiyorum ama bakalımm

canim ona dr karar veriyor diye biliyorum
aslinda bence 5.gun hep iyi gibi me geliyor
bu arada sende ohss oldumu hastalandinmi bu kadr yumurta ile
ben hastanede yattim cok zor gunler gecirdim cigerlerime kadar su toplamistimmafoldumbenmafoldumben

canim ona dr karar veriyor diye biliyorum
aslinda bence 5.gun hep iyi gibi me geliyor
bu arada sende ohss oldumu hastalandinmi bu kadr yumurta ile
ben hastanede yattim cok zor gunler gecirdim cigerlerime kadar su toplamistimmafoldumbenmafoldumben

canım benimde 24 yumurtam toplanmıştı 5. gün transferi olmuştu ve 3 dondurulmuşum kalmıştı geriye.neyse şunu demek istiyorum ben hiçbir sorun yaşamadım ohss ile ilgili.sakın yeni tedavin için stres yapmayasın dedim.mutlaka tekrar olacak diye birşey yok yatlım.

Günaydın canlarım herkese iyi haftalar

Yeşil canım çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

gunaydın...................herkese guzel bı gunnnnnnnnn.............
aymes canım nasılsınnnnnnnnnnnn....sen tedavıye başladın mı

asıcımmmmmmm.................inş bu kez herşey çok rahat gececekkk............canım stres yapma..........inş rabbım herkesın yar ve yardımcısı olssssssssss

Günaydınlar.... Herkes için hayırlı bir hafta olsun inşallah... opuyorumnanaktan

evet canim ya bu belli olmuoyr galiba bazende olmuyormus
birisinde duymustum 40 a yakin yumurta ilehicbirsey olmamisti

asıcımmmmmmm.................inş bu kez herşey çok rahat gececekkk............canım stres yapma..........inş rabbım herkesın yar ve yardımcısı olssssssssss

amin canim ins bu sefer sresim yok alistik artik
sen nasilsin bugun bi degisiklik varmi canim sende rahat ol lutfen az kaldi mutlu habere
Günaydınlar.... Herkes için hayırlı bir hafta olsun inşallah... opuyorumnanaktan

gunadin canim
sanada iyi haftalar insallah bu hafta guzel haberler aliriz halay cektircek cinsten
sera96 arkadasimizdab guzel haberler gelir insallah

günaydın kızlar

gunaydinnnnnnnnnnnnnturkbayragi

gunaydın...................herkese guzel bı gunnnnnnnnn.............
aymes canım nasılsınnnnnnnnnnnn....sen tedavıye başladın mı

Günaydın canım bugün biraz buruk biraz heyecanlı
böyle tuhaf duygular içerisindeyim ama bugünümede şükür tabiki
yok canım ben başlamadım daha beklemedeyim hala
kısmetse bu ay tatile çıkmak istiyoruz eşimle biraz stres atmak için
döndükten sonra başlamayı düşünüyorum sonbaharda ama hemen değil

sen nasılsın herhangi bi belirti falan varmı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…