- Konu Sahibi EU2
-
- #1.381
AYMEEEEEEEESSSSSSS
dövücem seni kendini dinleme tatlım
iyice ufunet basar
kizlar sizlere bi sorum olucak
tup bebek tedavsisinde reglin kacinci gun gonal f e basladiniz
merhaba ası ... benı lısteye eklersen sevınırım ... temmuzuzun ılk haftasında tedavıye başlayacagım allah ızın verırse ... bu arada bugun o kadar yorgun hıssedıyorum kı kendımı sankı uzerımde tonlarca agırlık var .. oysa yaz mevsımının ılk gunu ...
ben de cok ıstıyorum ..inşallah hep beraber halay cekerız .... herkes muradına kavussun ..
canım benim e2 yüksek çıkınca 5 günü bekledik ve öyle başladık asim sigara içme olurmu bende sigara içiyodum sigara ilaçların etkisini yarı yarıya azaltıyomuş yani 100ml iğne yetecekken 200 vurunmak zorunda kalırsın misal yani içme olurmu canım inşallah bebişin gelirde canım bebişlerinle gidersin tatile
kıslar merhabaaa
asicim bugün doktora gittim
muay oldum karından amaaltan olamıyorum anestezisiz ,
herşey temiz çok şükür
e2 44 çıktı
puregona başlıcam bu akşam 200ünite ile
a cok sevindim canim ne guzel sende basliyorsun allahin izni ile ins bu sefer yuzn gulucek listemiz sana ugur getiricekmerhaba ası ... benı lısteye eklersen sevınırım ... temmuzuzun ılk haftasında tedavıye başlayacagım allah ızın verırse ... bu arada bugun o kadar yorgun hıssedıyorum kı kendımı sankı uzerımde tonlarca agırlık var .. oysa yaz mevsımının ılk gunu ...
selam arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum asıl iş bundan sonra sağlıklı bi 9 ay geçirmeniz dileği ile..
asi den haberi olan varmı geçmişin hepsini okuyamadım.
valla konuyu bilmiyorum ne oldu yaa burada değildim yeni geldim baktım asi yok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?