Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bugun ıyıym....bende sonuça gore gezıcem tatıl yapıcam.....inş....canım evet ıyı edrsın once gıdın gezın rahatla sonra ınş vaktı zamanı gelmıştır ve rabbım ol der bebişin gelır ınşş rabbım bekletmesın.....kısa zamanda nasıp ets cunmlesıneeeeeeeeeeee

aymescim canim nede buruksun hayirdir canim
kizlar ins bebisim gelir herseyi ona gore planliyorm ama eger ki gelmezse son sura tatile cikicam bende evden 2 ay falan uzaklasmayi dusunuyorum
nereyemi canim turkiyemeeeeeeeeturkbayragi
ben bunu cok sevdim
dosta dusmana karsi gonderip durucamturkbayragi
Şeniz

AYMEEEEEEEESSSSSSS
dövücem seni kendini dinleme tatlım
iyice ufunet basar

canım benim e2 yüksek çıkınca 5 günü bekledik ve öyle başladık asim sigara içme olurmu bende sigara içiyodum sigara ilaçların etkisini yarı yarıya azaltıyomuş yani 100ml iğne yetecekken 200 vurunmak zorunda kalırsın misal yani içme olurmu canım inşallah bebişin gelirde canım bebişlerinle gidersin tatile

kıslar merhabaaa
asicim bugün doktora gittim
muay oldum karından ama altan olamıyorum anestezisiz ,
herşey temiz çok şükür
e2 44 çıktı
puregona başlıcam bu akşam 200ünite ile

merhaba ası ... benı lısteye eklersen sevınırım ... temmuzuzun ılk haftasında tedavıye başlayacagım allah ızın verırse ... bu arada bugun o kadar yorgun hıssedıyorum kı kendımı sankı uzerımde tonlarca agırlık var .. oysa yaz mevsımının ılk gunu ...

Canım çok sevindim tedavin hayırlı olsun... Bu defa umarım Hamileyimmm diyeceksin:CüvCüv: Aşamalarını yine paylaşacakmısın bizlerle?

inşşş..............tum negatıf alanlar inş bu kez pozıtuıff alırlar inşşş............cans inş bu kez sonuç umduğumuz gıbı olur.............inş beraber sevınır .................dua ile

inşallahhhh

ben de cok ıstıyorum ..inşallah hep beraber halay cekerız .... herkes muradına kavussun ..

selam arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum asıl iş bundan sonra sağlıklı bi 9 ay geçirmeniz dileği ile..

asi den haberi olan varmı geçmişin hepsini okuyamadım.

asibişi yazmamış bugün dogru düzgün bende onu bekliyorum

asibişi yazmamış bugün dogru düzgün bende onu bekliyorum

ben de cok ıstıyorum ..inşallah hep beraber halay cekerız .... herkes muradına kavussun ..

yeni tedain hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3 yine tüp bebek mi? senin dondurulmuşların var mıydı? merkez aynı mı olacak? ay ne çok soru sordum inşallah bu sefer olur. ben de bu mesajını okumadan özelden yazmıştım ara ver biraz kafanı dinle diye. hayırlısı olsun inşallah canım :lepi:

yok canim ya biraktim ben tedaviye baslamadan bir hafta once simdi kesinlikle icmiyorum
ins canim benim sen nasilsin bakalim

kıslar merhabaaa
asicim bugün doktora gittim
muay oldum karından ama altan olamıyorum anestezisiz ,
herşey temiz çok şükür
e2 44 çıktı
puregona başlıcam bu akşam 200ünite ile

hadi bismillah ve masallah canim hadi bakalim ins arkasida hayirli ve guzel bir sekilde gelir ben merkeze ulasamadim o yuzden yarina kaldi ama buyuk ihtimal bende yarin baslarim

a cok sevindim canim ne guzel sende basliyorsun allahin izni ile ins bu sefer yuzn gulucek listemiz sana ugur getiricek

selam arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum asıl iş bundan sonra sağlıklı bi 9 ay geçirmeniz dileği ile..

asi den haberi olan varmı geçmişin hepsini okuyamadım.

slm canimcim hosgeldin ben burdayim kizlar
canim hangi anlamda haber tedavideyim ben yine allahin izni ile
sen nasilsin nasil gidiyor

valla konuyu bilmiyorum ne oldu yaa burada değildim yeni geldim baktım asi yok :S

bisey olmadi canim benimmmmmmmmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…