Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin asii valla bende anlamadım girmiyor vs yazmışlar bende 15 gündür yoktum anlamadım bişi neyse sorun yokmuş sevindim.

tedaviye başlamışın hayırlı olsunn cnm inş.herşey gönlünden geçtiği gibi olur.

canim bi ara oyle birseyler olmustu istemede belki ona denk gelmistirsin
evet eskisi gibi goremiyorum seni buralarda hayirdir ins keyifler nasil
evet canim basladim ain ins mevla bu sefer dualarimizi kabul eder

YESİLcim yeni gördüm canım
çok üzüldüm
Rabbim 3. hacet bırakmasın inş

kıslar merhabaaa
asicim bugün doktora gittim
muay oldum karından ama altan olamıyorum anestezisiz ,
herşey temiz çok şükür
e2 44 çıktı
puregona başlıcam bu akşam 200ünite ile

Canım karından nasıl yaptılarki
bende çok zorlanıyorum alttan olurken
sırf ondan korkuma 2. denemeye başlıyamıyorum
sakıncası yoksa hangi hastaneye gittiğini öğrenebilirmiyim:uhm:

Gözün aydın bu arada hayırlı olsun
Allah gönlüne göre verir inşallah

bahceci kliniğine gidiyroum canım
ilk tedavide oluyodum altan ama görmen lazım bagıra cagıra ağlaya ağlaya ve çok fena stresliydim bu sefer karar verdim strese girmicem dedim gittim anlattım beni bayıltın ama canlı yapmayın tutmasında bi sebeb bulunamadı stres dendi madem öyle işte böyle dedim hakkettende çok stres oluyodum uyku uyumuyodum 3 kişi beni bastırıyordu dotkor bakıyordu düşün ne biçim rezillik..
gecende gittim anestezi ile oldum bu sefer karından baktılar.. sonucta benim 2 sene öncesinde ben vajinismus hastası idim .. kolaylık sağlamak zorundalar.. bu seferde karından olurum sonrakini anestezi ile olucam.. gerci doktor kendini hazırla bir dahakine altna bakalım dedi ama yapamam napım

Aynı şeyleri bende yaşadım canım ne tesadüfki bende vajinusmustum aynen dediğin gibi muaynelerim bağıra çağıra oluyodu dokrorum dışarda duranlar kesin seni boğazladığımı falan düşünüyolar diye dalga geçiyodu benimlekaydirigubbakcemile3 seni okadar iyi anlıyorumki oyüzden bende daha muayne günüm gelmeden sürekli ağlamaya başlıyodum korkudan ben istemesemde stres yapıyodum kendime doktora sordum ben karından muayne istiyorum diye yumurtalıkların durumunu anlayamıyoruz o şekilde dedi mecburuz böyle yapmaya falan filan diye anlattı işte şimdi seni görünce aha dedim benimle aynı şeyleri hisseden biri.
Anestesi için 200 ytl ayrı fiyat istiyolar benim denediğim hastanede seninkindede aynımı?

Allah yardımcın olsun canım ya gerçekten çok zor çok iyi biliyorum o yaşadıklarım aklıma geliyoda Allahım sabırlar versin bende inşallah tekrar cesaret edebilirimde bi daha başlayabilirim:çok üzgünüm:

dedi doktor daha iyi sonuc alman için altan bakmamız lazım dedi tamam dedim anestezili olsun öyleyse
dediki kendin sokarsın biz çıkarıpp olunca bize seslenirsin geliriz dedi ama ben yapamamki çok sert o şey elim falan titrer kasılırım yani hiç ugraşamm bende birazdan arıam anlatıcam mustafa bahceci kabul etmişti onun partneri takibi yapıyor o çok ısrarcı davrandı tam göremiyoz böyle olunca dedi eşimde girdi muayneye ben bakarken sende karşı ekrandan bakarsın dedi ama benim gözüm ağlamaktan bagırmaktan görmüyorduki ekranı.. boşuna sıkışma falan dedi ama olamaz ya yaptıramam ben kendimi biliyorum düşün beni buna zorlarlarsa yıkarım ortalığı sonocta bizim rahatlığımız da önemli anestezi almayı kabul ediyrum çatlak bunlar yaaa :)
11 ay vajinismusluydum ben .. 2 senedir ilişkiye giriyoz ama vajinal muay kabusss
dur ben bi kliniği arıyım..
önceki denemede takibi yapan doktor karıydı bu erkek buna iyice yaptıramam

130 lira alıyolar fazla

130 lira alıyolar fazla

Hımmmmmmmm tek seferdemi yoksa her muaynedemi alıcaklar
bizimki her seferde 200 alıyo ama anestezili muayneyide kabul etmiyo aynı zamanda offffffffff offfffffffffffffff çok zor bu işler gerçekten bende napıcağımı bilmiyorum valla

yok ya her gittiğimde para almıyor anestezili olursam 130 alıyor az önce hemşiremi aradım yok bebğim ya sen zayıfsın ilk idrarını yapmadan gel görürürz biz ondan sonrakini anestezili yaparız sonucuda etkilemiyor sadece doktorları biraz ugraştırıyor o kadar sen rahat ol ben ayarlıcam zorla bişi yaptıramaz sana kimse mustaba beyin onayı var sen bana emanetsin dedi

Ohhhh çok güzel valla böylelikle daha rahat daha sakin olursun keşke benimde öyle bi şansım olsaydı.:çok üzgünüm: ozaman cesaretimi toplayıp ikinciye başlayabilirdim. Çok yakında seninde böyle olduğun :CüvCüv: haberini alırız inşallah:Saruboceq:

inaşlalh canım sen nerede yaptırmıştın sorun neydi

aymesim gülencim allah yardımcınız olsun canım çok zor ama sonunu düşününce insan her şeye katlanıyo inşallah sonunda yüzünüz gülsün
asim canım allaha şükür ben iyiyimde sen nasılsın neden bu aralar çok yazmıyosun canınmı sıkkın niye paylaşmıyosun bizimle . neyse canım inşallah ben yanlış düşünüyorumdur bi sıkıntın yoktur inşallah senden iyi haberler bekliyoruz canım senden ve tedavideki bütün arkadaşlarımdan gülenden hepinizden..... sıra sizin halayınızda haydin bakalım allahın izniyle sizde bizi sevindirin bakalım haydi kızlar şimdilik hoşçakalın ben bugün testimin tekrarını yaptırmıştım bakalım ne çkacak oraya gitcem şimdi hoşçakalın..........

kızlar bu muayene işi cok kötüymüş
çok üzüldüm
çekmeyen bilmez tabii
ne diyeyim Allah kurtarsın

muayne işi kötü değil beter :)
caneylom Allah razı olsun bitanem inşallah benimde olur canım söyle meleğine benimde bebeğimi göndersin özlemmişlermi bizi.. ben çok seviyorum evlatlarımı olmasalarda... canım evlatlarım 3 tanesi cennette .. artık dünyadada istiyorum..

bende bahcecide yaptırdım canım.. tutmadı ilki.. bu 2.tedavi bizdede erkek kaynaklı azosperm vardı eşimde.. bende bi sorun yok Şükürler olsunAllahıma 22 yaşındayım

Sağol canım evet zor gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun
İnşallah ikincide yüzümüz güler artık:teselli:

kızlar bu muayene işi cok kötüymüş
çok üzüldüm
çekmeyen bilmez tabii
ne diyeyim Allah kurtarsın

Aminnnn canım aminnnnn
böyle çok canın tatlı herhalde falan diyolar ama
inınki ondan değil omasaya yatınca Allah biliyo
kalbim duracak sanıyorum dr daha yaklaşınca bende çığlıklar başlıyo
keşke bende rahat rahat muayne olabilsem vallahi çok isterdim
böyle olmak hem utanç verici hemde çok zor
muayneden çıkarken drun yüzüne bakamıyodum utancımdan
dediğin gibi çekmeyen bilez o yüzden gülencimi çok iyi anlıyorum

mrb kizlar nbr
caneylom canim yaziyorum aslinda ama seninle pek denk gelemedik galiba
aallaha sukuru bi problemim yok canim hersey cok guzel
bu ara kocis hep evdeydi belkide onunla gezmekten az yazmisimdir
bu arada kizlar benim bugun 3. gunum decapapetyle devam dediler anlamadim bi turlu iyice baskilayacaklarmis
cuma gunu gona f e geciyoruz allahin izni ile bi aksilik olmazsa

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol ((4 haziran sonuc))
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi((27 mayis transfer))
gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi))
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi (((25 mayis itibari ile ignelere basladi)))

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

8-balance88 2. tup bebekte allahin izni ile hamile saglikla kucagina alirsin insallah:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…