kıslar merhabaaa
asicim bugün doktora gittim
muay oldum karından amaaltan olamıyorum anestezisiz ,
herşey temiz çok şükür
e2 44 çıktı
puregona başlıcam bu akşam 200ünite ile
bahceci kliniğine gidiyroum canım
ilk tedavide oluyodum altan ama görmen lazım bagıra cagıra ağlaya ağlaya ve çok fena stresliydim bu sefer karar verdim strese girmicem dedim gittim anlattım beni bayıltın ama canlı yapmayın tutmasında bi sebeb bulunamadı stres dendi madem öyle işte böyle dedim hakkettende çok stres oluyodum uyku uyumuyodum 3 kişi beni bastırıyordu dotkor bakıyordu düşün ne biçim rezillik..
gecende gittim anestezi ile oldum bu sefer karından baktılar.. sonucta benim 2 sene öncesinde ben vajinismus hastası idim .. kolaylık sağlamak zorundalar.. bu seferde karından olurum sonrakini anestezi ile olucam.. gerci doktor kendini hazırla bir dahakine altna bakalım dedi ama yapamam napım
130 lira alıyolar fazla
yok ya her gittiğimde para almıyor anestezili olursam 130 alıyor az önce hemşiremi aradım yok bebğim ya sen zayıfsın ilk idrarını yapmadan gel görürürz biz ondan sonrakini anestezili yaparız sonucuda etkilemiyor sadece doktorları biraz ugraştırıyor o kadar sen rahat ol ben ayarlıcam zorla bişi yaptıramaz sana kimse mustaba beyin onayı var sen bana emanetsin dedi
inaşlalh canım sen nerede yaptırmıştın sorun neydi
aymesim gülencim allah yardımcınız olsun canım çok zor ama sonunu düşününce insan her şeye katlanıyo inşallah sonunda yüzünüz gülsün
asim canım allaha şükür ben iyiyimde sen nasılsın neden bu aralar çok yazmıyosun canınmı sıkkın niye paylaşmıyosun bizimle . neyse canım inşallah ben yanlış düşünüyorumdur bi sıkıntın yoktur inşallah senden iyi haberler bekliyoruz canım senden ve tedavideki bütün arkadaşlarımdan gülenden hepinizden..... sıra sizin halayınızda haydin bakalım allahın izniyle sizde bizi sevindirin bakalım haydi kızlar şimdilik hoşçakalın ben bugün testimin tekrarını yaptırmıştım bakalım ne çkacak oraya gitcem şimdi hoşçakalın..........
kızlar bu muayene işi cok kötüymüş
çok üzüldüm
çekmeyen bilmez tabii
ne diyeyim Allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?