Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde kızlar tüp temizliğim :) yarın mutfak halımı makineye atıcam salon koltuklarımın yastıklarının kılıflaırnı yıkıcam ee avizeleri silicemm ooooo

Canımmmm kolay gelsin çokta yorma kendini olur mu iş bitiminde pestilimiz çıkıyor toparlanamıyoruz 2 gün :bbo:

aynen canim ya valla iki gun yorgun oluyorum
ama ben gurbetteyim ve kimsem yok yani heris bana bakiyor
birde esimin ailesi dahil olmak uzere kimseye soylemedigimiz icin gizli gizli evin isleri kocisin yemegi temizligi bebek stresi birde hastalaniyorum ben yani cok zor benim isim
bi kosede naz yapip yatamiyorum
sagolsun kocis her ise yardim etmeye calisiyor ama erkek sonucta ve eli hic bir ise yakismiyordelikafadulden

benimde kızlar tüp temizliğim :) yarın mutfak halımı makineye atıcam salon koltuklarımın yastıklarının kılıflaırnı yıkıcam ee avizeleri silicemm ooooo

kolay gelsin canim sanada hemen yap bitir sen basladin yumurtalari buyutmeye usutmemeye calis

asıcım ..kolay gelsın ..boşver canım yapsın eşin ıdarelık yapsada yeter bennımde ailem burda değil canım ...ablam var zaten bıde abım var ablam samsunda abım almanyada............eşımın aılesıne solemedım ....bılmıyolar ...kendım yaptı işlerımı ve öle yattım...eşım yapıyoo işte ....supurdu sıldı gecen gun ama dedığın gıbı çok ıyı yapamıyoo ıdare edr nasılsa saıyılı gun gececek..ıkı sammım arkadaşım var onlar bılıyo sadece ama onlarında çocukları ve okul var gelemedıler çok yakın değılınz ama yarın geleceklar.............onlardan bı tanesıde on yıl sonra oğluna kavıuştu şimdi oda ıkıncı için uğraşıuo ama olmuyooo............zaten annem babam yok....işte hayat canım..ınş tutsunda boşver işlewr.......rahat ol..........yum buyut guzelce............bu ay baya olacaksınız bekleyen...............valla ben umutlarımı sankı yıtırıyorum hıç bı belıtrı yok ve kalmadı ..bakalım canım kısmet ne olacak ................kendıne ıyı bak bol dua

Gülenciğim sanada kolay gelsin sende kendine dikkat et çok yorulmaaaakafamçokkarıştı

insallah allahim seni yaniltir
ins allahim bu sefer yuzune bakar gercekten cok istiyorum canim benim ya
dualarimdasin sagol canim bakalim bu sefer hic stresim yok
napiyim allahim bilir herseyin en iyisini varsa nasibimde gelir yoksa
allahin bugunune bin sukur

Canimuuu nerdesin olsun mesafeler farketmez bak ne kadar yakınız kaydirigubbakcemile5
Aynen bizde hiçkimseye söylemedik ne benim anneme ne de onun annesine anlıyorum seni....
Herşeyin üstesinde geliyoruz bi şekilde hastalanmana çok üzülüyorum mafoldumben

Busefer inşallah sorunsuz gelecek bebişlerin :CüvCüv:

Eşlerimiz bize kıyamıyor evet :1hug:

Sen yine de çok yorulma ara ara dinlen olur mu?

Canım öyle deme olumlu düşün hep lütfennn :1hug:
Beklemek çok zor biliyorum ama sonucu güzel olacak inşallah :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar ..yormayın kendınızı fazla .. vucudunuzun ve beynınızın tam dıngın olması gerekıyor.. işlerı falan boşverın ..dınlenmeye bakın .. inşallah guzel sonuçlara az kaldı ...
..aslında benım de bahar temızlıgı falan yaptırmam gerekıyor ama ertelıyorum .. hiç içimden gelmıyor ...

asıcım katremelek..................inş ..........çokk teş edıyorum sızlere...............bırlıkte olmak çok guzel..........rabbım yenı başlıcaklara kolaylıklar versın .........asıcım rahat olman çok guzel.....inş rabbım herkesı nerde varsa sevındırır............bu yaz guzel gecer bereketlı gecer inş üç aylara guzel sevınçlı gırerız................

cans doğru söylüyor.çok yormayın kendinizi.aslında benimde yapmam lazım.haziran 12de tatile gidicez.gelince halıları yıkamaya vericem.ozaman yaparım diyorum.temmuzda inşallah 3. denememiz için start vericez.

ayaklarımda çorap ve örgü patiklerle duruyom zaten canımmm
bu akiam kocamada iş buldum ön balkonumu yıkıcazz

ıkılzar ben temizlik yapmayı çok seviyorum deşarj oluyorm kendimden geiyorum resmen :d yarın yumoşlarımı görmeye gidicemm canım evlat adaylarım benimm yavrullarımm

ıkılzar ben temizlik yapmayı çok seviyorum deşarj oluyorm kendimden geiyorum resmen :d yarın yumoşlarımı görmeye gidicemm canım evlat adaylarım benimm yavrullarımm

hadı hayırlısı ... guzel haberlerle donersın ... rahım kalınlıgını da sormayı unutma canım ..

AA EVET gecende gittimde ince yazdılar adetliydişm normalmi ? e2 44 çıktı lucrinden puregona gectim gün

AA EVET gecende gittimde ince yazdılar adetliydişm normalmi ? e2 44 çıktı lucrinden puregona gectim gün

adet donemınde ınce oluyor canım .. adetın 5.gununden ıtıbaren kalınlaşmaya başlıyor .. tup bebek ıcın uygun kalınlık 7 ile 12 arasında olması ıdeal olarak kabul edılıyor..e2 tahlılılım benım de bu ay 42 cıktı ... cok ıyı dedı dr .. 75 ın altı uygun ...

gecen tedavide 34 çıktıydı :) bu ay 44 aman ay demişim bu sefer işte
adetin 3. günü gittiydim 29 adet oldum bakalım kaç çıkacak gecende 11.5 muydu 12 imiydi neydi rahim kalınlığı Allahım bakalım bu sefer naıs olacak ama sakinim ha dingilim kötü bişi olsa ben hissederdim :)

canim ben fransada yasiyorum
amin ins bu sefer bakalim neler olacak
benim bunyem cok gicik zaten hamile kalirsam bile dr soyledi her 3 haftaya bi dr a gidicekmisim ama tam olarak neden soylemdi kanimda koruyucum azmis dediydi hayirlisi bakalim

evet canim haklisin cuma ignelere bsliyorum yani gonal fe ondan once her isimi bitiyiriym sonra her yonden salliycam herseyi

amin canim amin ins yuzumuz gulecek sirayla

cans doğru söylüyor.çok yormayın kendinizi.aslında benimde yapmam lazım.haziran 12de tatile gidicez.gelince halıları yıkamaya vericem.ozaman yaparım diyorum.temmuzda inşallah 3. denememiz için start vericez.

hadi hayirlisi canim tedavin hayirli olsun simdiden bu sefer seninde yuzun gulecek gor bak
demedi deme
oyle geldi icimden

aynen canim bende cok severim
hadi bakalim bebislerin guzel haberini getir bize bende cuma gunu gidicem bakalim ne var ne yok
kaydirigubbakcemile2

kizlar duydunuzmu size bi iyi haber bide azcik kotu
sera 96 arkadasimiz 3.tup bebek tedavisindeydi ya
ohss iyice artmis ve hastanede yatiyormus 10 kilo su toplamis vucudu cok uzuldum ne zor oldugunu cok iyi bilirim
bende 8 kilo flan toplamistim
ama iyi haber HAMILEYMISSSSSSSSSSSS

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol ((4 haziran sonuc))
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi((27 mayis transfer))KISA PROTOKOL
gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi))UZUN PROTOKOL
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi (((25 mayis itibari ile ignelere basladi)))

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…