Canımmmm kolay gelsin çokta yorma kendini olur mu iş bitiminde pestilimiz çıkıyor toparlanamıyoruz 2 gün :bbo:
benimde kızlar tüp temizliğim :) yarın mutfak halımı makineye atıcam salon koltuklarımın yastıklarının kılıflaırnı yıkıcam ee avizeleri silicemm ooooo
benimde kızlar tüp temizliğim :) yarın mutfak halımı makineye atıcam salon koltuklarımın yastıklarının kılıflaırnı yıkıcam ee avizeleri silicemm ooooo
asıcım ..kolay gelsın ..boşver canım yapsın eşin ıdarelık yapsada yeter bennımde ailem burda değil canım ...ablam var zaten bıde abım var ablam samsunda abım almanyada............eşımın aılesıne solemedım ....bılmıyolar ...kendım yaptı işlerımı ve öle yattım...eşım yapıyoo işte ....supurdu sıldı gecen gun ama dedığın gıbı çok ıyı yapamıyoo ıdare edr nasılsa saıyılı gun gececek..ıkı sammım arkadaşım var onlar bılıyo sadece ama onlarında çocukları ve okul var gelemedıler çok yakın değılınz ama yarın geleceklar.............onlardan bı tanesıde on yıl sonra oğluna kavıuştu şimdi oda ıkıncı için uğraşıuo ama olmuyooo............zaten annem babam yok....işte hayat canım..ınş tutsunda boşver işlewr.......rahat ol..........yum buyut guzelce............bu ay baya olacaksınız bekleyen...............valla ben umutlarımı sankı yıtırıyorum hıç bı belıtrı yok ve kalmadı ..bakalım canım kısmet ne olacak ................kendıne ıyı bak bol dua
aynen canim ya valla iki gun yorgun oluyorum
ama ben gurbetteyim ve kimsem yok yani heris bana bakiyor
birde esimin ailesi dahil olmak uzere kimseye soylemedigimiz icin gizli gizli evin isleri kocisin yemegi temizligi bebek stresi birde hastalaniyorum ben yani cok zor benim isim
bi kosede naz yapip yatamiyorum
sagolsun kocis her ise yardim etmeye calisiyor ama erkek sonucta ve eli hic bir ise yakismiyordelikafadulden
asıcım ..kolay gelsın ..boşver canım yapsın eşin ıdarelık yapsada yeter bennımde ailem burda değil canım ...ablam var zaten bıde abım var ablam samsunda abım almanyada............eşımın aılesıne solemedım ....bılmıyolar ...kendım yaptı işlerımı ve öle yattım...eşım yapıyoo işte ....supurdu sıldı gecen gun ama dedığın gıbı çok ıyı yapamıyoo ıdare edr nasılsa saıyılı gun gececek..ıkı sammım arkadaşım var onlar bılıyo sadece ama onlarında çocukları ve okul var gelemedıler çok yakın değılınz ama yarın geleceklar.............onlardan bı tanesıde on yıl sonra oğluna kavıuştu şimdi oda ıkıncı için uğraşıuo ama olmuyooo............zaten annem babam yok....işte hayat canım..ınş tutsunda boşver işlewr.......rahat ol..........yum buyut guzelce............bu ay baya olacaksınız bekleyen...............valla ben umutlarımı sankı yıtırıyorum hıç bı belıtrı yok ve kalmadı ..bakalım canım kısmet ne olacak ................kendıne ıyı bak bol dua
ıkılzar ben temizlik yapmayı çok seviyorum deşarj oluyorm kendimden geiyorum resmen :d yarın yumoşlarımı görmeye gidicemm canım evlat adaylarım benimm yavrullarımm
AA EVET gecende gittimde ince yazdılar adetliydişm normalmi ? e2 44 çıktı lucrinden puregona gectim gün
Canimuuu nerdesin olsun mesafeler farketmez bak ne kadar yakınız kaydirigubbakcemile5
Aynen bizde hiçkimseye söylemedik ne benim anneme ne de onun annesine anlıyorum seni....
Herşeyin üstesinde geliyoruz bi şekilde hastalanmana çok üzülüyorum mafoldumben
Busefer inşallah sorunsuz gelecek bebişlerin :CüvCüv:
Eşlerimiz bize kıyamıyor evet :1hug:
Sen yine de çok yorulma ara ara dinlen olur mu?
merhaba arkadaşlar ..yormayın kendınızı fazla .. vucudunuzun ve beynınızın tam dıngın olması gerekıyor.. işlerı falan boşverın ..dınlenmeye bakın .. inşallah guzel sonuçlara az kaldı ...
..aslında benım de bahar temızlıgı falan yaptırmam gerekıyor ama ertelıyorum .. hiç içimden gelmıyor ...
asıcım katremelek..................inş ..........çokk teş edıyorum sızlere...............bırlıkte olmak çok guzel..........rabbım yenı başlıcaklara kolaylıklar versın .........asıcım rahat olman çok guzel.....inş rabbım herkesı nerde varsa sevındırır............bu yaz guzel gecer bereketlı gecer inş üç aylara guzel sevınçlı gırerız................
cans doğru söylüyor.çok yormayın kendinizi.aslında benimde yapmam lazım.haziran 12de tatile gidicez.gelince halıları yıkamaya vericem.ozaman yaparım diyorum.temmuzda inşallah 3. denememiz için start vericez.
ıkılzar ben temizlik yapmayı çok seviyorum deşarj oluyorm kendimden geiyorum resmen :d yarın yumoşlarımı görmeye gidicemm canım evlat adaylarım benimm yavrullarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?