Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya insan belirti aramadan duramaz herhalde
ne pahalı ne meşakkatli, ne zor hayaller bizimkiler
dogal yoldan hamile kalanlar bizim yasadıklarımızı bizzat görseler hissetseler hergün şükür secdesi yaparlar bence

evet canım ya.............noırmal hamış kalabılseydıkkk..........ama dedığın gıbı kalanlar şukrunu bılmıyoo malesef kalınca eğer o zaman ıstemıyo ben kaç kışı bılıyorum aldıran ...sonra vakıt şimidi şimdi ıstıyorum ben dıyıp ıkı ay hamıle kalamayıp husran olup uzulenler...........tabı sonra doğuruyolar..........bı arkadaşım 3.yu doğurdu ve dedıkı ay bazılarının nasıl olmuyo anlamıyorum tedavıler var artık mutlaka olur ..yeterkı ınsan ıstesın ben uç sene sonra yıne doğurcam..............yanı ınsanlar elde kolay edınce zorlıuğunu bılemıyo maleseff.............rabbım aratmasın kımseyı.................bu bızlerın ımtıhanı ....rabbım iinş sevındırsın kısa surdıursun ımtıhanımızı.................ve annelik kıymetını bılene versın ................ve ancak o kıymetı burdakıler bılır..............inş rabboım .tun ısteyenlerı anne eylesınnn

bızım hayallerımız bıle pahalı..................aynen canım.............bakalım belırtı fılan yokkk...ama sabır bakalım rabbım ne demışşşşş canım nurcum sen nasılsınnnnn

ya insan belirti aramadan duramaz herhalde
ne pahalı ne meşakkatli, ne zor hayaller bizimkiler
dogal yoldan hamile kalanlar bizim yasadıklarımızı bizzat görseler hissetseler hergün şükür secdesi yaparlar bence

Bencede canım ya neler çekiyoruz nasıl çabalar harcıyoruz
el mualliminde deiği gibi bizim hayallerimiz bile çok pahalı.....:çok üzgünüm:

Aminnnnnnn aminnnnnnn aminnnnnnnnn canım

günaydın kızlar hepinize .........
el muallim duana en içten amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorum belirtilere gelince takılma canım öyle şeylere benim hala bi belirtim yok düşün yani afedersiniz kabızlıktan başka onun şişkinliği var başkada bişey hissetmiyorum canımherkesin bünyesi farklı belirti olması illa hamile anlamına geliyomu gelmiyo belirti olmamasıda hamile değil anlamına gelmiyo umutlu ol sabret canım az kaldı inşallah verceksin müjdeli haberi inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhh.........

dengesiz kadın inançları yok bunların ya anladım ben
istemekle olsaydı 3. dogurmustum
ya yarın birgün kendi cocugunda Allah korusun olsa bu dert
annesin sen artık dimi
hiç mi olgunlasmadın
canım biter bu günlerde inş

inşşşş canım................rabbım cumlemıze kolaylık versın...........ne dıyelım..........inş bu yza çoğumuz sevınır.............

nekadar güzel söylemişsin.benimde en yakın arkadaşım şimdi 2 yaşında çok tattı bir kızı var.2. çocuk için 2010 doğar diye plan yapıyor.o öyle dedikçe içim buruluyor.biz tedavilere başladığımızda çocuğu yoktu benim durumumdan korkup korunmadı.nekdara güzel olmalı böyle plan yapabilmek.eğer bizim temmuzdada olmassa zaten kredi çektik.uzun bir süre deneyemeyeceğiz.ve bu defteri ilerde açmak üzere kapatıcam.bu fikir bana çok acı geliyor.bu sefer olsun çok istiyorum.Rabbim tüm isteyenleri anne eylesin.

burdayım sıkıntıdan dizi izliyorum
su yaprak dökümü beni bitirmeden bitse bayramım olacak

senacım dilerim bu liste hepimize ugurlu gelsin
halaylar basladı hiç durmasın
bu halaylardan biri senin olsun
hiçbir zaman anne olmak için geç degildir
kac olursa olsun pes etmek yok
:içelim:

asiiii sadece 11 yumurtam olmuşşş

daha az doza düşürdü birde bende bu akşam daha fazla vurmassam egerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…