Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs kendine kıyak gecmişsin benimkide uzun onuda ekle hıhhh delikafadulden

ok canim eklerim baska bi seyde ekleyim ayipsin
SERAYI EKLESEKMI ACABA KIZLAR

ya seraya nolmus anlamadım
hamile mi simdi yoksa ohss mi

canim yani ikisi ayni anda hem hamile hemde ohss
zaten ohss olanrin yaridan cogu hamile demekmis
banada ohss olunca buyuk bi ihtimal hamile olursun diyede kandirmislardi-tatlicadiarzu-

asi sen aynı merkezdemi yapıyosun bebişim sana bi forum sayfası vermem lazım okumanı istiyorum

gonder canim okuyum evet ayni yerde yapicam ben en yakin olan yer bana burasi uzaklara gitmek istemiyorum
merkezimde bu civarda pek iyiymis bakalim

gönderemiyom konuyu actım buraya
anne olmak isteyenler ruhsal sorunlarla adı konunun

asim inşallah listemiz dhada çoğalacak

gönderemiyom konuyu actım buraya
anne olmak isteyenler ruhsal sorunlarla adı konunun

canim gercekten harika ya ben buna benzer seyler okumustum ve kendime anne olma zamani geldi diye telkinler veriyordum zaten ama kan dolasimi isine gecicem simdide

bende okuyorum canımm

haydaaaa ne dertmiş bu ohss midir nedir
kızcagızın mutlulugu kursagında kalmıs
Allahım tamamına erdirsin inş

canım serada hamile demek hem gözü aydın hem geçmiş olsun inşallah atlatır ya asim ayağımı sürüyorum merak etme rabbimden dileğim arkamdan gelenler hiç eksilmesin ..............

aminn canikomm

Günaydın canlarım inşallah bugün seranın güzel haberlerini alırız

gunaydın arkadaşlar aymes canım gunaydın sera hamıle çok guzel ınş hastaneden çıkar da yazar buraya............ben beklıyorum ...açıkcası umudum azlıyo canım ya belırtılerım hıç yok neredyse........kısmet hayırlısı ols .................sen nasılsın canım............bugun yağmurlu bı hava.................yağmur var ıstanbulda........................

canim ben fransada yasiyorum
amin ins bu sefer bakalim neler olacak
benim bunyem cok gicik zaten hamile kalirsam bile dr soyledi her 3 haftaya bi dr a gidicekmisim ama tam olarak neden soylemdi kanimda koruyucum azmis dediydi hayirlisi bakalim

Canımmm benimde kanımda alyuvar eksikliği varmış :çok üzgünüm: Daha az oksijenim var nefes alamıyorum bazen delikafadulden

canim yani ikisi ayni anda hem hamile hemde ohss
zaten ohss olanrin yaridan cogu hamile demekmis
banada ohss olunca buyuk bi ihtimal hamile olursun diyede kandirmislardi

Bana da vücudun erken cevap verdi demişlerdi sana hamilesin dicez göndericez dedi nöbetçi doktor klava:

Sabırsızlanıyorum güzel sonucunu almak için :dance: transefrin kaçıncı günü

Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum
hastalandım gibi bişey artık ondan biraz canım sıkkın
havada kasvetli dediğin gibi oda sıkıyor insanı
canım ya umutsuz olma öyle inşallah hamiş haberini alıcaz senin
ben inanıyorum kasma kendini

canım ınş....inşşş.i............hava evet sıkıcı..............guneşlı olunca ınsanın ıçi açıluıyoo ası ne yaptı acaba temızlığı bıtırdımı.............sende canını sıkama canım...........rabbım ferahlık versın bıze....inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…