Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
manyak doktor ya
o kadar ağladım ki önce 7tane sandım hayır demiyoda 7 değil 11 manyak insan
karnımdan baktılar benim .. vajinal vaktıramıyom vajinismus hsatasıyım ben .. belki ondan da az görmüş olabilirm dedi bu akşam 150 vur cuma 100 vur cumartesi gel dedi vajinal bakıcak.. gecen tedavidede yanlşıkla bi doz fazla vurmuştum istemeyerek bir gün öne atlamıştı toplama günüm 6 tane büyümüşyü

gulencım bence yumurta sayın gayet guzel ... onemlı olan kalıtelı dollenmesı .. inşallah butun arkadaşlar pozıtuf sonucu gorecek ..

benım de bugun adetımın 27 . gunu .. genellıkle 27 yada 28 gunde bır adet olurum ... ağrılarım var .. buyuk bır ıhtımalle yarına olurum .. eger olursam kendıme cok guzel bır program yapacagım ..bır de boyle tam teşkılatlı deneyeyım dıyorum ...

gülencim yumurta sayın gayet güzel zaten kaliteli olmaları önemli olan.kafana takma canım.inşallah çok güzel olacak.

kıslart bu e2 sonucları neyi gösteriyor

evet canim ondanda az gorundu bence his stres yapma gayet guzel bence
e2 sonucu bildigim kadari ile folikullerle ilgili folikulin icindeki sividan dolayi artan bi hormon yada tam tersi yani onunla ilgili kisaca canim ne guzel bi aciklama idi ama

cans nasıl bir program yapmayı düşünüyosun.
merhaba canım ... galıba sen de mayada tedavı goruyordun dı mı ? yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum ..
canım ben bıraz hayalprestım .. bır de cok planlar yaparım .. her zaman bır B planım vardır ...

. şimdi ben negatıf sonuç aldım ya .. bu ay butun enerjımı ve kalbımı bu işe verecegım ..
1 -- sabahları 8 de kalkacagım .. 40 dk yuruyuş 10 dk egzersız yapacagım .. ( hafta içi )
2-- guzel bır kahvaltı yapacagım .. asla cay ıcmeyecegım taze sıkılmış portakal suyu ve bol yesıllık
3-- sonra bıraz evle ılgılı işler
4-- arada mutlaka meyve ve bıtkı cayı

cans ne güzle planlar yapmışsın.benim 3. denemem mayada olacak.temmuz sonu gibi adet olucam.ozaman gelmeyi planlıyorum.bakalım belki görüşürüz.bizde tatile gidicez 10 gün.eşiminde benide çok ihtiyacımız var.bende tatilde erken kalkıp kahvaltıdan önce kumsalda yürüyüş yapıcam.

canim cok iyi yaparsin ayrica esinede kendinede incir yedirmeyi unutma ve findik yani boyle seylere dikat et yumurtlama gunlerini takip et bence hersey yolunda giderse neden olmasin dogal yoldan demi

bir tanıdık 39 yasında tüp bebek denemeden önce bu sefer 2 ay sogan kürü uygulamıs
pozitif sonucu
ya mideme dokunur diye yapamıyorum
bende kullansam mı bilemedim ya

ya bu yuruyus isne bende baslasam cok iyi olcak hatta gec mi kaldim
kan dolasimi cok onemliymis tup bebkte
bu bilgi icin gulencime tskler tekrardan

yumurtaların içindeki foliküllerin kalitesini gösteriyor
mesela bazı insanların yumurtaları bos çıkıyor
bunu e2 ile önceden tahmin ediyorlar

ben birşey sorucam.benim en son e2 değerim 3248 idi.11 yumurta toplandı.8 tane olgun çıkmıştı.başka bir doktor bu e2 değerine göre daha fazla olgun yumurta olması gerekiyor dedi.ama bende endo kist var.belki o yüzden kistlerin yanına çok yaklaşamamışlardır demişti.

kizlar ilk e2 niz kacti sizlerin benim ilk44 mus sonda 3900 9 gunde 4000 cikmisti

bir tanıdık 39 yasında tüp bebek denemeden önce bu sefer 2 ay sogan kürü uygulamıs
pozitif sonucu
ya mideme dokunur diye yapamıyorum
bende kullansam mı bilemedim ya

ben geçen ay 15 gün yaptım.kistlerim için ama hiç akıntı falan gelmedi.bence faydası olmadı diyorum.kocam saraçoğlunu aramış.onlarda adet bittikten 1 hafta sonra tekrar 10 gün uygulayın demiş.ama ben birşey duydum soğan kürü çok uygulanırsa rahim kalınlığını inceltiyormuş.korktum biraz yapıp yapmamak arasında kararsızım.bu arada yasminde kullanıyorum.

dogru degerin cok iyiymis
daha fazla oldugunu düşündürür insana
bir arkadasın 3500 lerde 22 yumurtadan 16 sı olgun cıkmıstı
ya mutlaka kisiden kşsşye degisiyorsur
ruba diye arkadasımızın 2 kere transferi iptal oldu yüksek e2 degeri yüzünden
bunun fazlasıda zararlı ama ne yapıyor bilmiyorum

bunu duymamistim bak ben
kizlar ben birsey uygulamiyorum bi fikirde bulunmak istermisiniz

sen tadavidesin artık bu şekilde birşey uygulama.
beslenmene dikkat et.erken uyan.kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin.havalarda çok güzel.

5 -guzel bır ogle yemegı .. bır ogunde proteın bır ogunde sebze -- mutlaka yogurt veya salata
6 - ogleden sonra arkadaşlarımla vakıt gecırecegım ..
7. bol bol kıtap okuyacagım . dua edecegım . tesbıh cekecegım .ozellıkle ozel esma ı hüsna dan ..
tabıı yasın - kuran ve namaz
8 - akşam balkonumda oturup akşam yemegını oraya hazırlayacagım .. cok guzel bır sofra olamasına ozen gostercegım )
9- eşimle uzun sohbet edecegım ..
10- adetın 3 . gunu ıncır kuru ve adacayı -- adacayı 14 . gune kadar ..
11- bebe aspırını ve folık asıt ve selenyum ıcecegım
12- yumurtlama takıbı yaptıracagım
123 yumurtlama gunundan bır gun sonra turk hamamına gıdıp sıcakta yatacagım ..cunku ben gecen hamılelıgımde oyle yapmıstım .tuttu..

en onemlısı buradakı arkadaşlarımla konusacagım ..onların sevınçlerıyle sevınıp dertlerıne ortak olmaya calısacagım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…