manyak doktor ya
o kadar ağladım ki önce 7tane sandım hayır demiyoda 7 değil 11 manyak insan
karnımdan baktılar benim .. vajinal vaktıramıyom vajinismus hsatasıyım ben .. belki ondan da az görmüş olabilirm dedi bu akşam 150 vur cuma 100 vur cumartesi gel dedi vajinal bakıcak.. gecen tedavidede yanlşıkla bi doz fazla vurmuştum istemeyerek bir gün öne atlamıştı toplama günüm 6 tane büyümüşyü
merhaba canım ... galıba sen de mayada tedavı goruyordun dı mı ? yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum ..cans nasıl bir program yapmayı düşünüyosun.
kıslart bu e2 sonucları neyi gösteriyor
merhaba canım ... galıba sen de mayada tedavı goruyordun dı mı ? yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum ..
canım ben bıraz hayalprestım .. bır de cok planlar yaparım .. her zaman bır B planım vardır ...
. şimdi ben negatıf sonuç aldım ya .. bu ay butun enerjımı ve kalbımı bu işe verecegım ..
1 -- sabahları 8 de kalkacagım .. 40 dk yuruyuş 10 dk egzersız yapacagım .. ( hafta içi )
2-- guzel bır kahvaltı yapacagım .. asla cay ıcmeyecegım taze sıkılmış portakal suyu ve bol yesıllık
3-- sonra bıraz evle ılgılı işler
4-- arada mutlaka meyve ve bıtkı cayı
yumurtaların içindeki foliküllerin kalitesini gösteriyor
mesela bazı insanların yumurtaları bos çıkıyor
bunu e2 ile önceden tahmin ediyorlar
bir tanıdık 39 yasında tüp bebek denemeden önce bu sefer 2 ay sogan kürü uygulamıs
pozitif sonucu
ya mideme dokunur diye yapamıyorum
bende kullansam mı bilemedim ya
dogru degerin cok iyiymisben birşey sorucam.benim en son e2 değerim 3248 idi.11 yumurta toplandı.8 tane olgun çıkmıştı.başka bir doktor bu e2 değerine göre daha fazla olgun yumurta olması gerekiyor dedi.ama bende endo kist var.belki o yüzden kistlerin yanına çok yaklaşamamışlardır demişti.
ben geçen ay 15 gün yaptım.kistlerim için ama hiç akıntı falan gelmedi.bence faydası olmadı diyorum.kocam saraçoğlunu aramış.onlarda adet bittikten 1 hafta sonra tekrar 10 gün uygulayın demiş.ama ben birşey duydum soğan kürü çok uygulanırsa rahim kalınlığını inceltiyormuş.korktum biraz yapıp yapmamak arasında kararsızım.bu arada yasminde kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?