Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım aynen harfıyen katılıyorum .. sut ve sut urunlerı .bır de bol c vıtamını .. gulencım sen bu konuda uzman olmussun ..inşallah olacak ... olacak... olacak

kiz ben kaymakli dondurmayi nerde buluyum burda ya kaymak bulsam olmazmi

evet canim galiba ondan ne diyelim artik guvendik biraktik kendimizi ins olacak bu sefer allahin izni ile bebislerle simdiden konusuyorum guzelce buyuyun anneye sikica sarilin diyedelikafadulden

banada hafif tempoda yürü diyolar.. kızlar benim rezervim az olabilrmi

kiz gulen valla bu ne stres ya
hayir rezervin iyyyyyyyyyyyyyyyyylülülülülülü

yazini guzelce okumuyorsun galiba

hazır dondurmalar var canım kartdor vereliniortak kaymaklı olanı

ben bayara aradım taradım kızlar neler yapabilirim diye şimdi daha iyiym rezervim azmı diyom ama ağlamıyom mesela lafta kalıyo hepsi vucuduma sokmuyom stresi üzüntüyü akupuntkrurun çok etkisi var elbette..benim kuzenimde tüpcü çapada doktor ondan faydalanıyom

biliyorum canimda ben yurt disindayim burda yok

yav su akapunktur baslıgını ben okumaya baslayayım en iyisi
aklıma yatıyor yavas yavas

merhaba denız .. selenyumu bana drum tavsıye etmıstı .yumurta kalıtesını artırıyormuş ..ayrıca antıoksıdan acısından cok faydalı .. her gun bır tane .. ben solgarınkını aldım ..

ben de ace selenyum plus mı ne var daha ucuz çogu kişi onu alıyor onu alacaktım. kocama çinko ve solgarın vitaminini almıştım. selenyumu da bu hafta alacaktım. bari çok alayım kendim de içeyim. sen gülencimin kaymaklı dondurma olayını biliyor muydun? valla hoşuma gitti tatlı çok severim keşke çukulatalı olaydı delikafadulden

Lazerin tüp bebek başarısını artırdığı söyleniyor, bu ne zaman kullanılır ?
Embriyoların (döllenmiş yumurta) beslenip gelişebilmesi için rahim iç zarına tutunması gerekiyor. Eğer embriyonu çevreleyen zar gereğinden kalınsa rahime tutunma işlemi gerçekleşemez ve gebelik olmaz. Embriyonun rahim duvarına tutunmasını kolaylaştırmak için bu zar çeşitli işlemlerle inceltilebilir veya bir kısmında küçük bir delik oluşturulabilir. Geçmiş yıllarda bazı kimyasal maddeler ve enzimler kullanılarak yapılan bu işlem artık lazer sistemiyle yapılabiliyor. Lazer daha önce tüp bebek yöntemiyle gebelik elde edememiş kişilerde, 35 yaş ve üstü kadınlarda kullanılıyor. Ayrıca genetik tanı için biyopsi yapılacak embriyonlara, dondurma-çözme sonrası elde edilmiş embriyonlara, önceki denemelerinde iyi kalitede embriyon elde edilmesine rağmen gebelik olmayan vakalara, FSH hormonu sınırda ya da yüksek olan olgularda uygulanıyor.

kizlar bu bilgiyi paylasmak istedim okuyordum da bulent tirasin konusmasindan alintiiii

Beşinci günde Blastosist transferi nasıl bir yöntem?
Blastosist, döllenme sonrası beşinci güne gelmiş embriyona verilen isimdir. Tüp bebek tedavisinde genel kabul gören uygulama, döllenme işlemi yapıldıktan sonraki üçüncü günde embriyonların anne rahmine yerleştirilmesidir. Embriyoların blastosist döneminde transferinin bazı önemli avantajları var. Mesela bu döneme ulaşabilmiş embriyonların rahime tutunma ihtimali daha fazla. Çünkü bu embriyonların beşinci güne kadar yaşama kabiliyeti diğerlerine göre daha yüksek. Bir başka deyişle maratonda önde gidebilen, canlılıkları kanıtlanmış, kromozomları daha normal embriyonlardır. Normalde blastosist döneme ulaşan iki adet embriyon seçilerek rahime yerleştirilir. Geri kalan embriyolar da hızlı dondurma tekniğiyle dondurularak saklanabilir. Dondurulan embriyonlar gebelik olmadığında veya hasta ileride tekrar anne olmak istediğinde bu embriyonlar çözülerek verilebilir.

gulencim bu soruyuda sen sormustun galiba
ayni yerden alintidir

Stres tedavinin başarısını etkiler mi ?
Kısırlık tanısı çiftlerde stres yaratabilir. Pek çok çift ümitsizlik, yetersizlik, suçluluk duygusu ve başarısızlık hisseder. Ayrıca tedavi çiftler için stresli olabilir. Özellikle tedaviyle ilgili yapılacak işlemlerde bilgi sahibi olmamak, çiftleri gergin ve sıkıntılı yapabilir. Tedavi ekibinin çiftleri hazırlaması, çiftlerin hesaba katmadıkları faktörleri ortaya çıkarması ve tartışması yarar sağlar. Gerektiğinde psikolog ve psikiyatr desteği alınabilir. Son yapılan araştırmalar stresin tek başına kısırlık sebebi veya tedavi başarısızlığına sebep olacak bir etken olmadığını gösteriyor. Fakat huzurlu bir ortamda gerçekleştirilen tedavinin de hastanın tedaviye uyumunu artırdığını biliyoruz. Anneliği fazla ertelemeyin…

:) daha ne cevherler var bendede tutsakta bebekleri kanıtlansa demi :)

ıyi bir tüp bebek merkezinde 40 yaşın altında gebelik oranı yüzde 50–55 ve üstü. Ancak bu oran 40 yaş üzerinde yüzde 25'e kadar gerileyebiliyor. Gebelik oranları transfer edilen embriyon sayısıyla doğru orantılı olmalı.

kizlar bakin sansimiz cok yuksek hersey yolunda giderse bizlerde anne olucaz birgun
1 de olmadi 2 de olmadi 3 te
allahin izni ile tabiki
o yuzdelik sans bir gun bizi bulucak

stres yok evet ama kizlar
bende anne olmak istiyorum artikkkkk

Senin için hamilelik korkusu geçmişte kaldı.Kendi içinde sakin rahat,huzurlu ve kendinden eminsin.Şu andan itibaren bu sakin rahat ve kendinden emin ruh halin güçleniyor gereksiz korkular endişeler etkilerini kaybediyorlar.Normalde olması gerektiği kadar tedbir aliyorsun daha fazlasini değil.Hamilelik ile ilgili gereksiz korkular endişeler geçmişte kaldi.
Bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmen için gerekli her şeyi yapması için yönlendiriyorum.Gerekli tüm gıdaları hormonları ve kan akışını bunu şimdi başarmak için yönlendir.Gerekli tüm duygusal fiziksel ruhsal enerji ve kaynakları bunun şimdi olması için yönleniyor.Bunu 24 saat boyunca yapiyorsun ve uykuda iken süreç devam ediyor.Bu telkinleri engelemeye çalışan ne varsa geçersizdir ve ben bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmeni engelleyecek her şeyin etkisini yok etmek üzere yönelendiriyorum

ankalife kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi psikiyatristi dilek türkoğlu, tüp bebek tedavisine başlayan kadınları hipnoz ederek rahatlatıyor. anne adaylarına uygulanan hipnoz, rahim kaslarındaki kasılmayı azaltarak, gebe kalma oranını da belirgin oranda artırıyor. psikiyatrist dilek türkoğlu, tüp bebek tedavisine başlayan kadınların genellikle gergin, stresli ve korku dolu olduğunu belirterek, "hipnoz ile hastanın gerginliği alınıyor, rahatlıyor. her şey daha kolay hale geliyor. ve elbette hipnoz yöntemi ile başarı oranı artıyor. biz hipnoz yöntemini kullanıyoruz, stresi azaltıyoruz" diyor.

hipnoterapi yöntemi ile hamile kalmayı başaran ve ikiz çocuk dünyaya getiren zeynep çağla ise, hipnoz tekniği sayesinde korku ve heyecan yapmadan gebe kaldığını söylüyor.

hipnoz ile tüp bebek tedavisi yaptıran aysel turna ise, eşi ve kendisi engelli oldukları için tüp bebeği tercih ettiklerini belirterek, bu yöntem ile çok rahatladığını ve korkularından kurtulduğunu söylüyor.

dr Dilek Türkoğlu röportajı den alıntıdır

ya canlar psikolog arkadasım dene mutlaka diyor ben korkuyorum deneyen var mı hiç?

Son düzenleme:
inş.........kızlar sırayla bebişiniz sızı bulsunnnnnnnnnnnn..inşşşşşşşşşşş

nurcum ılgınç..............hıpnoz..............ya ondan once akupunturu deneyın derım ....gulenın gıttığı merkez guzel mesela..........bıu pek yaygın bışey değıl............ama ısteyen denesın tabı

bugün vaktim kalmadı yarın senin akapunktur topigini hatmetmeye baslıcam inş

tamam canım............kızlar ıyı bakın kendınıze ve yumurtalarınıza......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…