aynen benimde adet kanamam daha az oldu ,
ben şuan meditasyon ve yagla masaj yapıyom ayak bileğime yumurtalıklarıma ..
meyve mutlaka kivi 2 tane günde.. bol su .. kaymaklı dondurma (rahimi kuvvetlendir) bi arkadaşım 6 mm ile transfere alınıcaktı onada söyledim 3 gün yedi sonra gittinde 9mm yükselmiş vesile olmuştur:) bileiyom ben doktorun yalancısıyım.. birde şekerli süt 3 bardak günde.. ballı çöre otu ve arı poleni
aynen benimde adet kanamam daha az oldu ,
ben şuan meditasyon ve yagla masaj yapıyom ayak bileğime yumurtalıklarıma ..
meyve mutlaka kivi 2 tane günde.. bol su .. kaymaklı dondurma (rahimi kuvvetlendir) bi arkadaşım 6 mm ile transfere alınıcaktı onada söyledim 3 gün yedi sonra gittinde 9mm yükselmiş vesile olmuştur:) bileiyom ben doktorun yalancısıyım.. birde şekerli süt 3 bardak günde.. ballı çöre otu ve arı poleni
canım neden oyle yaptı acaba .. genelde 2. veya 3. gunu başlıyorlar .. belkı yumurta rezervını fazla gormustur fazla uyarmamak ıçın başlamamıştır .. bır de ılk dort gun sadece evın içinde yuru yanı kendını yormadan .. sonra temız havada cok yavaş tempoda dısarda yuru . bence .. ama en onemlısı moral .. olacagına ınan ..inşallah olacak
banada hafif tempoda yürü diyolar.. kızlar benim rezervim az olabilrmi
hazır dondurmalar var canım kartdor vereliniortak kaymaklı olanı
ben bayara aradım taradım kızlar neler yapabilirim diye şimdi daha iyiym rezervim azmı diyom ama ağlamıyom mesela lafta kalıyo hepsi vucuduma sokmuyom stresi üzüntüyü akupuntkrurun çok etkisi var elbette..benim kuzenimde tüpcü çapada doktor ondan faydalanıyom
merhaba denız .. selenyumu bana drum tavsıye etmıstı .yumurta kalıtesını artırıyormuş ..ayrıca antıoksıdan acısından cok faydalı .. her gun bır tane .. ben solgarınkını aldım ..
nurcum ılgınç..............hıpnoz..............ya ondan once akupunturu deneyın derım ....gulenın gıttığı merkez guzel mesela..........bıu pek yaygın bışey değıl............ama ısteyen denesın tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?