- Konu Sahibi EU2
-
- #1.601
5 -guzel bır ogle yemegı .. bır ogunde proteın bır ogunde sebze -- mutlaka yogurt veya salata
6 - ogleden sonra arkadaşlarımla vakıt gecırecegım ..
7. bol bol kıtap okuyacagım . dua edecegım . tesbıh cekecegım .ozellıkle ozel esma ı hüsna dan ..
tabıı yasın - kuran ve namaz
8 - akşam balkonumda oturup akşam yemegını oraya hazırlayacagım .. cok guzel bır sofra olamasına ozen gostercegım )
9- eşimle uzun sohbet edecegım ..
10- adetın 3 . gunu ıncır kuru ve adacayı -- adacayı 14 . gune kadar ..
11- bebe aspırını ve folık asıt ve selenyum ıcecegım
12- yumurtlama takıbı yaptıracagım
123 yumurtlama gunundan bır gun sonra turk hamamına gıdıp sıcakta yatacagım ..cunku ben gecen hamılelıgımde oyle yapmıstım .tuttu..
en onemlısı buradakı arkadaşlarımla konusacagım ..onların sevınçlerıyle sevınıp dertlerıne ortak olmaya calısacagım:teselli:
sen yapma artık birsey tedavidsinbunu duymamistim bak ben
kizlar ben birsey uygulamiyorum bi fikirde bulunmak istermisiniz
sen tadavidesin artık bu şekilde birşey uygulama.
beslenmene dikkat et.erken uyan.kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin.havalarda çok güzel.
asıcım cans çok guzel plan yapmışşşşşşşş..............inş bu kez hepınızın yuzu guler ....senacım senınde ..................bu plan çok faydalı gözüküğyoo...rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasınnnnnnnnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn......................bol duaaaaaaaaa
umudumsun ne yaptı acaba.bugün indirgeme yapılacaktı galiba.inşallah iyi geçer.hayırlısıyla herşey yoluna girer.
canım maşallahh bende bunlar yaptımca nım ayrıca akşamlarıda yürüdüm .. çay kahve hiçç içme , ben dün bi tane kahve içtim sadece..merhaba canım ... galıba sen de mayada tedavı goruyordun dı mı ? yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum ..
canım ben bıraz hayalprestım .. bır de cok planlar yaparım .. her zaman bır B planım vardır ...
. şimdi ben negatıf sonuç aldım ya .. bu ay butun enerjımı ve kalbımı bu işe verecegım ..
1 -- sabahları 8 de kalkacagım .. 40 dk yuruyuş 10 dk egzersız yapacagım .. ( hafta içi )
2-- guzel bır kahvaltı yapacagım .. asla cay ıcmeyecegım taze sıkılmış portakal suyu ve bol yesıllık
3-- sonra bıraz evle ılgılı işler
4-- arada mutlaka meyve ve bıtkı cayı
sen yapma artık birsey tedavidsin
transferden sonra ananas ye kabız olma yeter
bende rejime devam
yürüyüse devam
meyveye ve suya devam
zinde mutlu baslarsam olur niye olmasın
canim kanamami artiriyor ben bu ara sabahlari incir yiyordum keske yemeseydin sanki kesti gibi benim adetimi bende yemiycem bir daha nolur nolmaz vucudu kendi oluruna birakiyim en iyisi
bu dr beni uyzu etti zaten kafama takilip duruyor adetin 5. gunu daha baslamadim ben gonal fe baskilayip duruyor kizlar bi fikriniz varmi yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?