Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asıcım cans çok guzel plan yapmışşşşşşşş..............inş bu kez hepınızın yuzu guler ....senacım senınde ..................bu plan çok faydalı gözüküğyoo...rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasınnnnnnnnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn......................bol duaaaaaaaaa

amin el muallimcim öncelik sana ait.senin güzel haberlerini alalım.inşallah sonra sıra sıra hepimiz hamişizzz.

umudumsun ne yaptı acaba.bugün indirgeme yapılacaktı galiba.inşallah iyi geçer.hayırlısıyla herşey yoluna girer.

cans canım selenyum demişsin başka bir arkadaş da çinko içtiğini söylemişti. bunları dr eşime verdi spermi va kalitesini arttırır diye. kadanlar da içse daha iyi mi olur? ben de içsem mi acaba? vitamin omega 3 folik acit ve bitkisel kürleri ben de yapıyorum ama?

merhaba denız .. selenyumu bana drum tavsıye etmıstı .yumurta kalıtesını artırıyormuş ..ayrıca antıoksıdan acısından cok faydalı .. her gun bır tane .. ben solgarınkını aldım ..

sen tadavidesin artık bu şekilde birşey uygulama.
beslenmene dikkat et.erken uyan.kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin.havalarda çok güzel.

evet canim yiyeceklere ve moralimi dikkat ediyim bende
bebisim sinirli ve gerilmis bir anne istemez eminim

evet canim aslinda plan cok onemli bencede
amin canim ins onden sende gorucez bunu hep pozitif ol lutfene bebegin seninle ins annesi

umudumsun ne yaptı acaba.bugün indirgeme yapılacaktı galiba.inşallah iyi geçer.hayırlısıyla herşey yoluna girer.

evet canim ya ins iki bebisi saglicakla kalir
digerlerinede ben cok uzuldum ama yapacak birsey yok galiba:Saruboceq:

canım maşallahh bende bunlar yaptımca nım ayrıca akşamlarıda yürüdüm .. çay kahve hiçç içme , ben dün bi tane kahve içtim sadece..
ayretten yüzmeye gittim .. lucrin vurulurken tatile kaçtım.. birde şua 11 adet yumurta 19 adet olaydı ohhh

cans bebişi ben bunların cogunuda yaptım canım inan insan daha istekli ve daha emin oluyor kendinden ben akupuntkuraa gidiyorum katmerli katmerli
özellikle balkonumda oturup yanımda meyvem internette oynamak yokmuu ohhh

buarada bana bugün doktorum incir kürünü bıraktırdı dicektim ya cora

amann bıraktırdı difcektimm
coraspine başlattı
inanmıyo etkisine sadece kanamanı artırıyor dedi o kadar

bende rejime devam
yürüyüse devam
meyveye ve suya devam
zinde mutlu baslarsam olur niye olmasın

canim kanamami artiriyor ben bu ara sabahlari incir yiyordum keske yemeseydin sanki kesti gibi benim adetimi bende yemiycem bir daha nolur nolmaz vucudu kendi oluruna birakiyim en iyisi
bu dr beni uyzu etti zaten kafama takilip duruyor adetin 5. gunu daha baslamadim ben gonal fe baskilayip duruyor kizlar bi fikriniz varmi yaaaaaaaa

aynen benimde adet kanamam daha az oldu ,
ben şuan meditasyon ve yagla masaj yapıyom ayak bileğime yumurtalıklarıma ..
meyve mutlaka kivi 2 tane günde.. bol su .. kaymaklı dondurma (rahimi kuvvetlendir) bi arkadaşım 6 mm ile transfere alınıcaktı onada söyledim 3 gün yedi sonra gittinde 9mm yükselmiş vesile olmuştur:) bileiyom ben doktorun yalancısıyım.. birde şekerli süt 3 bardak günde.. ballı çöre otu ve arı poleni

canım neden oyle yaptı acaba .. genelde 2. veya 3. gunu başlıyorlar .. belkı yumurta rezervını fazla gormustur fazla uyarmamak ıçın başlamamıştır .. bır de ılk dort gun sadece evın içinde yuru yanı kendını yormadan .. sonra temız havada cok yavaş tempoda dısarda yuru . bence .. ama en onemlısı moral .. olacagına ınan ..inşallah olacak

banada hafif tempoda yürü diyolar.. kızlar benim rezervim az olabilrmi

benide 4.gün başlattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…