E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.741
pazartesi canım kontrol son kontrol
uzmana yazıcam şimdi canım
merhaba arkadaşlar ......... herkes ıyı okudugum kadarıyla ... gulencım her şey yolunda gıtmış guzel haberlerle donmussun .. cok sevındım .. rahım kalnlıgın gayet ıyı canım . toplama yapıldıktan sonra incelebılıyor .. o yuzden mukemmel .. yumurtalarda gayet ıyı .. allah sonunu da ıyı getırsın ..
..asıcım sıra sen de ...ınşallah guzel haberlerle donersın ...
el muallım ..canım .. butun dualarım senınle ınşallah allah bu guzel kalbın mukafatını verecek ..
evet canim ya genelde benimde testten sonra adetin gelirsorma canım ..ben bugun ıdrar testı yaptım ..tabııı negatıf ... bugun 29 .gunumdu .. insan vucudu o kadar enteresan kı ... negatıf sonucu gordum ya ... akşam ustu adet oldum ... şimdi bu ay elımden gelen her şeyı yapacagım ... temmuz ayında kontrole gıdecegım ..her sey yolunda gıderse tedavıye başlıyacagım inşallah ...
...
asicim canımtedavin başlamı hayırlı olsun,rabbim bu sefer yüznü güldürecek inşallah.haırlı haberler alacağız senden içime öyle doğuyor
selam kızlar ben geldim evime çok şükür gülencim hadi hayırlı olsun inşallah canım asim sen ne durumdasın canım.....
yarın bugün kociş evde pek giremiycem ama genede gelip haberlere bakarım inşallah müjdeli haberler duymak dileğiyle..........hoşçakalın........
Ne bilim oda şaşıdı bende 1.5gün diyince gerci ben 2.gün dedim ama kızıda şaşırtım :jeyyar:
Belli olmaz ya idrarda çıkıcak diye bişi yok her zmaan değilmi?
seninde salı ha kontrol
heycanlımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?