Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bende heyecanlandim ya su sali gunu bi gelseydi benim yumoslarda ortaya ciksaydi birden heycan basti
hisssssssssssss bunaldim

pazartesi canım kontrol son kontrol
uzmana yazıcam şimdi canım

forumdaki uzmana cnaımmm delikafadulden
bu sayfayıda renklendirim

kız gulen heryerde varsın kız bı oturrrrr bı oturrrr...................

merhaba arkadaşlar ......... herkes ıyı okudugum kadarıyla ... gulencım her şey yolunda gıtmış guzel haberlerle donmussun .. cok sevındım .. rahım kalnlıgın gayet ıyı canım . toplama yapıldıktan sonra incelebılıyor .. o yuzden mukemmel .. yumurtalarda gayet ıyı .. allah sonunu da ıyı getırsın ..
..asıcım sıra sen de ...ınşallah guzel haberlerle donersın ...
el muallım ..canım .. butun dualarım senınle ınşallah allah bu guzel kalbın mukafatını verecek ..

evet canim sira bende sali gunu bakalim neler olacak
sende ne var ne yok bekleme surecin nasil gidiyor

sorma canım ..ben bugun ıdrar testı yaptım ..tabııı negatıf ... bugun 29 .gunumdu .. insan vucudu o kadar enteresan kı ... negatıf sonucu gordum ya ... akşam ustu adet oldum ... şimdi bu ay elımden gelen her şeyı yapacagım ... temmuz ayında kontrole gıdecegım ..her sey yolunda gıderse tedavıye başlıyacagım inşallah ...
...

gülencim çok güzel haberler vermişsin.rahim kalınlığını şimdiden kafana takma.yumoşların iyice olgunlaşsın bakalım sırada toplama var.inşallah onuda en iyi şekilde atlatırsın.

cans canım hayırlısı böyleymiş canım vardır bundada bir hayır sakın üzülme,inşallah en yakun zamanda bebeğine kavuşacaksın.benden sana eğer kabul ederen kardeş tavsiyesi.ben bu hatayı yaptım sen yapma negatif sonucun verdiği sıkıntıyla hemen tedaviye başlama,bırak bedenin dinlensin yüklediğin hormonları bedenin atsın dışarı,bir kendine gelsin değilmi,ara ver canım hiç değilse 6 ay dinlen.anne olmayı hepimiz çok istiyoruz en iyi biz anlarız birbirimizi ama sen sağlıklı olki bebeğinede sağlıkla besleye bilesin.banada bir adetin geçsin gel dediler.2 ay arayla hamile kaldım düşük oldu sonuç rahim kendini toparlamamış kendime zarar vermiş oldum.sakın yanlış anlama tüm samimiyetimle yazdım.

asicim canımtedavin başlamı hayırlı olsun,rabbim bu sefer yüznü güldürecek inşallah.haırlı haberler alacağız senden içime öyle doğuyor

selam kızlar ben geldim evime çok şükür gülencim hadi hayırlı olsun inşallah canım asim sen ne durumdasın canım.....
yarın bugün kociş evde pek giremiycem ama genede gelip haberlere bakarım inşallah müjdeli haberler duymak dileğiyle..........hoşçakalın........

evet canim ya genelde benimde testten sonra adetin gelir
hadi hayirlisi ins bu ay hamis kalirsin canim
ota cope devam et bence

asicim canımtedavin başlamı hayırlı olsun,rabbim bu sefer yüznü güldürecek inşallah.haırlı haberler alacağız senden içime öyle doğuyor

evet canimbasladim allahinizni ile
bakalim neler olacak bu defa
insallah canim insallah yuzu gulmeyen kalmasin

hosgeldin canim evine
nasilsin yolculuk nasildi
yat dnlen kendini cok yorma dr kontrol ne zamandi

Caneylom hoşgeldin hayatımm

seninle bişey konuşmak istiyorum yaırn görüşürüz herhalde

5.gün ile ilgili kimle görüştüler onu soracaktım bebişim delikafadulden
cans adetmi oldu :1shok:

ona dr kara vermiyormu kacnci gun olacagina
yok test yapmis ama negatif

Ne bilim oda şaşıdı bende 1.5gün diyince gerci ben 2.gün dedim ama kızıda şaşırtım :jeyyar:

Belli olmaz ya idrarda çıkıcak diye bişi yok her zmaan değilmi?
seninde salı ha kontrol
heycanlımısın

yok canim arada gelip gidiyor ama bu sefer daha rahatim artik birinc gibi dk basi heyecan yok sadece kac yumurta olucak onu cok merak ediyorm

ha sen trasnfer için diyodun demii
yok canımbenim bu sefer 5.gün denenecekti çünkü benim çok kaygım var 3.günden sonraya yaşamıyo olabilri ebriyolarım benim cnaım..

ilki zaten deney gibi oluy yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…