Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha sen trasnfer için diyodun demii
yok canımbenim bu sefer 5.gün denenecekti çünkü benim çok kaygım var 3.günden sonraya yaşamıyo olabilri ebriyolarım benim cnaım..

ilki zaten deney gibi oluy yaa

kaygilanma canim hersey yolunda gidicek ins

inşallahh
senin endometrum kactı

ben catlatma ıgnemı carsamba aksam 10.30 yaptım cuma gunu sabah 10.30 toplama oldu

benimkide öyle olduydu canım

aynı gun operasyona gırcez heeeee
bugun doktoruma msj cektım hehehe ben 3tane ıstıyom dedim
oda soyle yazmıs çok ıyı dollenmısler transfer gunu karar verıcez yazmıs

günaydııııııııııınnnnnnnn kızlar.......

hoşbulduk canım yolculuk iyiydi allaha şükürler olsun sorunsuz geldim kontrol pazartesi gitcem canım doktorum aslında geçen pazartesi 12 gün bekle dedi ama yarın adetim10 sgün geçmiş oluyo allah nasip ederse görükür galiba kese meraklıyım napimalkisalkisalkis
duramam 5 gün daha.....

Caneylom hoşgeldin hayatımm

seninle bişey konuşmak istiyorum yaırn görüşürüz herhalde

5.gün ile ilgili kimle görüştüler onu soracaktım bebişim delikafadulden
cans adetmi oldu :1shok:

sağol canım hoşbulduk tamam gelde konuşalım bekliyorum tatlımkaydirigubbakcemile5

bu sayfa en son yazmak istediğim sayfaydı senağlama

üzülme canım artık bizim sayfamızında pozitif listesi kabarmaya başladı allaha şükürler olsun inşallah sende en kıs azamanda pozitiflere transfer olursun herşeye rağmen hoşgeldin aramıza canım:teselli:

elmuallimden sonuc bugün gelecek sanırım
inş içime doganlar olur

canım nurcuuuuummm yarın ınş canımmmmmmmmm.......bakalım ınş ...sağol canım ınş bekleyenler sevınırız canım yarın.....yada......................süprizzzzz
bekleyen yarın sonuç alacak olan feraye zelal şimal elgız............ve ben.......................inş guzel olur herşeyyyyyyyyyyyyyyy:CüvCüv:

el-muallim.arkadasim.yarin senden güzel haberler bekliyoruz.rabbimin izniyle yüzün gülcek arkadasim.melegimle ikimiz senin için ve diger arkadaslarimiz için dua edicez canim.bak gör hamilesin sen:)

kıslar bende bugun tek çizgiyi gordum ama 4.gun bugun daha erkenmı felaket basım donuyo duscek gıbı oluyorum

kıslar bende bugun tek çizgiyi gordum ama 4.gun bugun daha erkenmı felaket basım donuyo duscek gıbı oluyorum

nasıl 4. gün transferin 4. günü mü?
eger öyleyse naptın sen
o kadar erken kanda bile belli olmaz idrarda nasıl cıksın

inşallahh
senin endometrum kactı

canim ben onu hic sormadim

ben catlatma ıgnemı carsamba aksam 10.30 yaptım cuma gunu sabah 10.30 toplama oldu

canim seninde az kaldi ne zaman transfer allahin izniyle cok guzel gidecek umarim hersey

bu sayfa en son yazmak istediğim sayfaydı senağlama

malesef canim bizlerde boyle bi sayfayi acmak ve takili kalmak istemezdik ama bu yolda pozitif de var negatif de istemedende olsa bizlerde burdayiz ins kimse kalmaz burda ve cikar

ins hepiniz pozitif alcaksiniz

bencede cok erken ya 4 gun olmus daha ins bi 4 gn sonra pozitifi gorursun biraz sabir

iyi pazarlar kizlar
burda buz gibi bi hava var donuyorum birazda usuttum gibi
bide bende idrar yolu enf var hemde us bolume bobreklerim agriyor gibi ins yakalanmam
galiba kendime dikkat etmedim usuttum
anneler gunu burda bugun kayinvalidecime gidicem gelinci bol bol gorusuruz ins

hadı yq soğukkkkk..ya orası neresııııı...........burası çok guzell ohhhhh sıcacıkk .....delikafadulden..canın çektıuı dımı......ama bak şaka bı yana uşutme sakın çok onemlı bu gunlerrrr dıkkat et.............anneler gunu ha..guzel ınş seneye seneye anneler gunun katlayan bebeciğin yola cıkmaya başlamıştır canım..............hadı gule gule gıt.....canım...........:ecrin_bebek:

nerdesiniz kizlarrrrrrrr
bu tedavi oncesi ben kaynanatore fazla gitesem iyi olcak yaaa
karnima agrilar soktu tovbe tovbeee
mafoldumben

nasıl kıs sen hangi gezegende yaşıyosunda anneler günü farklı annemm oradaa
bugün istanbul yandı yandı
babam bana klima almış bebk da iyi tutunurmuş hafta içi takmaya gelecekmiş herifler
ooo herkezde sonuc heycanı bailamışşşş

allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım......

canewylommm senin endometrum kactıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…