Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasil bebek daha iyi tutunurmus serindemi sicakdami
bu memleket boyle canim bi dandik

elmuallaim icin dua edelim kizlar
allahim yuzune bakdin ve arkadasimiz yarin cok guzel sonuclar alsin cift cift gelmistir bebisleri ins

evet ya yarın sonuç alacak nekadar çok arkadaşımız var.inşallah yarın hayırlı sonuçlarla yüzümüz güler.

allahim hepsinin yuzunu guldur yarabbim
bu yolda elini acipta yalvaranlarin duasini bosa cevirme

el muallım ... inşallah hayırlı guzel haberlerle donmen dılegıyle .. dualarım ve kalbım senınle ... gonulden ınanıyorum ..

Günaydın herkese iyi haftalaropuyorumnanaktan

El-muallim bugün kalbim seninle atıyo canım hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah Allahım yardımcın olsun sabırsızlıkla bekliyorum seni :lepi:

gunyadin kizlar
ins bugun guzel halay cekicez elmuallim icin
seradan bi haber yokmu dahaaaaaaa

bende ıyıyım canım çarsamba olucak 5.gun transferi ama doktorum ılk once muayene yapıcak ohss rıskı vardıya bende ıhsallah ertelenmez hayırlısı
az once yavrularımı aradım hastaneyı çok ıyılermısssss ıhsallah terketmezler beni

Günaydın hanımlar :)
Herkese iyi haftalar olsun inşallah bol bol iyi haberler alalım İlki el muallimden gelsin salı Asiciğimden gelsin sonra sıra sıra herkes pozitif olsunn opuyorumnanaktan

gunaydın asi bugun herkese bolsans diliyorum asi senin test nezaman canım senin hamileligini nezaman kutluyoruz insallah bugun mualliminkini kutlayacaz:teytey::teytey::teytey:

günaydın kızlaaaaarrr...
gülencim ben hiç sormadım valla kaçtı diye
muallimcim inşallah müjdeli haberler verirsin bize canım ............

anladim canim daha iyi carsamba oldugu ins cok guzel haberler alicaz senden de allahin izni ile

Günaydın hanımlar :)
Herkese iyi haftalar olsun inşallah bol bol iyi haberler alalım ılki el muallimden gelsin salı Asiciğimden gelsin sonra sıra sıra herkes pozitif olsunn opuyorumnanaktan

gunaydin canim nasilsin
sanada iyi haftalar amin ins bizim topigin basarisi da cogalacak ve kimse kalmayacak bu sayfada

gunaydın asi bugun herkese bolsans diliyorum asi senin test nezaman canım senin hamileligini nezaman kutluyoruz insallah bugun mualliminkini kutlayacaz:teytey::teytey::teytey:
gunaydin canimm
canim benim henuz transferim olmadi belki bu ayin sonunda benim haber yani daha cok

günaydın kızlar
haber kacta gelir bilen var mı

gunaydin kacak kiz dun hic gorusemedik nbr

evet canım 15 tanede 5 ı 2.kalıte
bugun aradım 4 tane ayırmıslar 6 ısını dondurcaklar
ıhsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…