Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi))UZUN PROTOKOL
asi74 2.mikro tedavisiNDE (((5 mayis decapeptyl 5haziran gonal f e basladi))) UZUN PROTOKOL

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

canım bizde senin halayını çekeceğiz inşallah kocaman bi kalabalıkla :dance::dance::teytey::teytey::teytey:
elmuallimcim canım tekrar tekrar tebrik ederim zemuszemus:sm_cool::teytey:hihoyyyt
rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şimdi gülencimle asim var sırada inşallaaaaaaahhhh darısı onların halayına:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canim benim agzin dan bal damliyor inanki gelirmiki o sira bana cok merak ediyorum
benden mutlu olan olurmuki o gun dunyada cok merak ediyorum
hihoyyyt

asıcımm canımm..........ne guzel samımı olduk ya burda çok guzel canımmmmmm

evet canim benim cok sevdim seni ben bu bolumde daha bi kaynastik bence ayni dert sayimiz cogalmisti cunku
canim benim artik lutfen kendine cok dikkat et

hiiiiiiiiiiiçççççççç ümidini kaybetme canım allah nasip ettiyse mutlaka gelecek o sıra sana .........:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
asim hadi şu listemizi yenilesene heycanlanıyorum giderek büyümeye başladı bak listemiz .............
aylarca tek mehay vardı bak şimdi bi heycan geldi..........hihoyyythihoyyyt

ay sevinçten gözümmü kör oldu benim az öncede okuyarak geldim niye görmedim ben listeyi:uhm::uhm::roflol::roflol:
ay inşallah iki hafta sonra iki kişi daha eklencekhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

caneylom sen bi harikasin evet o gunler ben cok uzuluyordum inanki bak simdi kac kisi var listemizde ins surpriz isimlerde olur olur o listedeeee

inşallah canım tabiki inşallah rabbim burdaki bütün arkadaşlara yaşatsın böyle günleri...........

amin amin amin
bugun gulencim gorunmedi ya
nerdesin canim
mirmirmirmir

hakikaten sai ya gülencim nerdeki
çok belli oldu yoklugu
gelsinde terapi yapsın bize

asıcım canım sen gereklı yere yaz .....erkek ınfertısııı.................başka sorun yokkk............ve rabbım 4. denemede yenıden nasıp ettı ınş tamamına ererız braberrrrrrrrrrr

canim tedaviye basladim ya biraktim mecburen ben cok oldu ama 2; 5 kilo verdim yeter tedaviden once sonra ins almak nasip olur
gorurum bennnnn kacmaz
hastalanmis galiba ama tam anlamdim birazdan gelir

delükafaulen smile midemi bulandırıyoo

iyi insan lafinin ustune gelirmis gulencim anlat hele neoldu guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…