Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asiciğim günaydın Nasılsın? Bu hafta el muallimle güzel başladı inşallah öyle devam edecek :sm_cool:

Dün hastaneden aradılar genetik tanı sonucum temiz çıktı herşey normalmişzemuszemus

Umudumsun sağ salim atlamışsın operasyonu çok şükür çoooo k geçmiş olsun.

katremelekk ne guzell canımm ınş herşey çok guzell gıderrrrrrrr

Sağolasın el muallim sen nasılsın? olağanüstü bi duygu olsa gerek içinde bi can var :CüvCüv:
İnşallah sıra Asi de sonra yavaş yavaş bize gelecek kaydirigubbakcemile5

gunaydin canimmmm
ins dedigin gibi guzel devam eder
canim cok sevindim oh iciniz rahatlamistir allaha sukur ki o sorun ortadan kalkmis oldu
iyiyim canim yani su agrilari saymazsak hissediyorum ben bu yumoslari kizlar isiznde oyle olmusmuydu
bacaklarimda agriyor falan yuvarlaniyoruz iste canim
sende iyisin ins guzel haberde geldi
ins sira sanada banada gelecek canim
bende kontroldan geldim
benim yaramazlar yine atlamislar sira bizde falan diye
yumos sayimiz masallah yine iyi
surat asildi benim bebek adaylarini gorunce saymadimda sormadimda kadina
kocisde kiziyor herkes cok olsun der sen de bozuluyorsun falan filan dedi
ama napiyim korkuyorum
kizlar dualarinizi esirgemeyin yine hasta olmak istemiyorummmmm
ama stres yok zemuszemus

Harikasın Asi Bi çırpıda ne güzel anlatmışsın kaydirigubbakcemile3
İyi olmana yumoşlarının gelişmesine çok sevindimalkisalkisalkis
Bende hissediyordum canım inşallah sonrasında bebişleri hissedeceksin biri kızkaydirigubbakcemile2 biri erkekgamyoncuiremsu
Harikaaaa bugün içimde KOCAMANNNN umutlar var bize dair olacak bu sefer inşallah

tatlim benim birbirimize karsi pozitif olalim ki hayat ta bize pozitif olsun demi canim
sendeki bu enerji benide iyi hissettirdi kendime iyi oldu canim
evet gercektende bizde bi gun anne olucaz az kaldi
her gecen gun bizi bebise yaklastiriyor ben buna inaniyorum yolumuza engeller ciksada
rabbim yuzumuze bakacak:CüvCüv::Saruboceq::lepi:

melekcim bu arada kalbimdeki benim en buyuk dilegimde bir kiz bir erkek allahin izniyle
hayirli ve saglikli tabikide

melekcim bu arada kalbimdeki benim en buyuk dilegimde bir kiz bir erkek allahin izniyle
hayirli ve saglikli tabikide

Ne güzelki bende kalbindekini hissetmişim ( kuvvetlidir hislerimkaydirigubbakcemile3)
Dua ediyorum olsun inşallah :CüvCüv:

arkadaşlar ınşşş dualarım sızlerle ınş rabbım cumkemımızı mutlu etsın bu yazzzzzzzzz............sıra sıra...........inşşş

inşallah asim rabbim gönlüne göre versin..........

kızlar kreatinin değerim çok yüksek çıktı bi bilginiz varmı bu konuda yada nerden bilgi alabilirim bi fikriniz varmı kontrolüme daha çok 10 gün var ama merak ediyorum önemli bişeymiş.......

Son düzenleme:
arkadaşlar ınşşş dualarım sızlerle ınş rabbım cumkemımızı mutlu etsın bu yazzzzzzzzz............sıra sıra...........inşşş

Aminnnn inşallah sağol teyzesiiiii:sm_cool:

inşallah asim rabbim gönlüne göre versin..........

amin amin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kreatinin değerim çok yüksek çıktı bi bilginiz varmı bu konuda yada nerden bilgi alabilirim bi fikriniz varmı kontrolüme daha çok 10 gün var ama merak ediyorum önemli bişeymiş.......

canim hangi degerden bahsediyorsun:uhm:
ama bi sorun varsa gebelik bolumune gitsen ordakiler daha deneyimli bebis konusunda

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi))UZUN PROTOKOL
asi74 2.mikro tedavisiNDE (((5 mayis decapeptyl 5haziran gonal f e basladi))) UZUN PROTOKOL

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

asi canım benimde ilk mikro denemem ve negatif sonuc benide listeye eklermisin

asıcım canım nasılsınn naıl yumoşlar.................ınş az kaldı canım dualarım sızlerle inşşşş bekleme zamanı sıze geldı

elgızım ınş ılk ve son olur ...ıkıncıde rabbım nasıp etsın ınşş canım...

asii bi ikizmii kaldıkkk annem

ben varım asıcım
1.mıcrom merıonal kullandım 7 gun uzun protokol transfer yarın canım 5.gun transferi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…