Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öteki sayfada yazdım annem n eolur oraya bakın çok fenayımm

okudum da noldu ki öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
e senin çarşamba toplancaktııııı:1shok:

asi ne güzel yaa liste dolmuş taşmış hadi sıra sende sağlıkla gelsin meleklerin.

evet canim doluyor allahin izniyle ins sira bizede gelecek
ins mevlam sanadagondercek en kisa zamanda hayirlisiyla
sen neler yapiyorsun dogal yoldan denemeye devam demi bos durma canim ot cop dene bence

inşallah asi74 sıra sana geldi çok istiyorum bebeklerinin olmasını yürekten inan bana..

bana gelince dışardayım hep gez toz kafa dağıtmaya çalışıyorum ...çocuğa gelincede ne zaman kısmetse o zaman olacak 3.tedavide maddi durumu toparlar toparlamaz yola çıkıcam...oda ne zaman olur kısmet.

canim benim allah razi olsun inaniyorum icten olduguna
allahim ins maddi manevi gucunu toparlamanda yardimci olur
ve ins kendiliginden gonderiri bebisini
:CüvCüv::Saruboceq:

daha yeni girdim.gülene neolmuş öyle .çok geçmiş olsun canım.aman yat dinlen transfere kadar.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

el-mualllım burdanda tebrık edeyım..bızm topıkte ettım ama olsun...
burası sızn ıcın daha ozel oldugunu bılıyorum..ınsalalah burdakı tum arkadslar poztıf sonuclar alırlar..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sırada asımı varrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

+filiz33 3. Tüp bebek yurt disinda, insallah 4.Tüp Bebek Türkiyede ve pozitif inaniyorum

slm arkadaslar,
bede 3 Tüp bebek negativ (yurt disinda).4.Tüp Beebk insallah türkiyede, umutluyuz, inaniyoruz baska yolu yok pozitif opuyorumnanaktan

Kızlar merhabaaa
yarın yumiler toplanacak canım evlat adaylarımı görecej doktorlarrr
dünde 13 tane gözüktü dedi hemşireler cumartesi 15 idi hey Allahım dedim dosyayı istedim kendimiz saydık 14 tane gözüküyo cumarteside 16 .. Gerzekler yanlış saymışlar tam ne oldunu bilmiyoruz yaırn kaçtane çıkıcaz orada belli olacak acıkcasıı .. yaırn bana dua edin arkadaşlar eşimin dondurulmuş spermleri işe yarasında mikroteseyee gerek kalmasınnn ne olurr.. buarda nur yine nur arkadaşım uzman dokturum gel buraya
13-16 yumurta var galba tam bilmyioz
e2 sonucum 3286 çıktı
halbuki gecen sene 24 yumurtada anca 3000 kadar hgelmişti hatırladığım bunlar daha kaliteli kaliteli demi en güzelindeenn şakkıdı
endometrumda 11.4 nasılll

arkadaşlar herkese günaydırnlar.sonunda indirgemem oldu dört taneden ikiye indi.anestesili oluncaa bişi hissetmedin tek hissettiğim ta yüreğimden gelen bi acıydı ama buda geceçek.diğer bebeklerim ogün iyilerdi perşembe tekrar gidicem onları görmeye o zaman da iyi olurlarsa herşey güzel olacaak inş..

umudumsun rahat gecmış....çok guzel canım rabbım ınş bebeklrınle rahat bı hamışlık verır ..ınş kucağına alısın ..............inş canım cınsıyetlerı bellımı ya..merak ettımmmm

ins canim sira bana gelmistir allahin izniyle bakalim

+filiz33 3. Tüp bebek yurt disinda, insallah 4.Tüp Bebek Türkiyede ve pozitif inaniyorum

slm arkadaslar,
bede 3 Tüp bebek negativ (yurt disinda).4.Tüp Beebk insallah türkiyede, umutluyuz, inaniyoruz baska yolu yok pozitif opuyorumnanaktan

slm canim ne guzel durmak yok yola devam ins olacak bu sefer yuzun gulecek senide ekleyelim listemize en yakin zamandada cikarsin

gunaydin canim gecmis olsun diger beisler icin sevindim ins sag salim kucagina alirsinzemuszemus

umudumsun gecmıs olsun dıger bebekleri sag salım kucagına alman dılegılıyle

günaydın kızlar..........
umudumsun inşallah hamileliğini sağlıcakla tamamlar yavrularına kavuşursun canım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…