Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın şekerler opuyorumnanaktan
açılışı yapıyım dedim bu saatte kimse olmuyo ama
öğleden sonrada ben çok gelemiyorum
neler olmuş ben bi okıyım bakalıma.s.

gunaydın aymescımmmmmmmmm................nasılsın canım......................

gunaydın aymescımmmmmmmmm................nasılsın canım......................

Günaydın canım çok şükür iyiyim çalışıyorum her zamanki gibi sen nasılsın asıl önemli olan sen ve bebişin herşey yolundamı:1hug:

günaydın arkadaşlar hayırlı günler.

Günaydın canım sanada hayırlı günler
seninde ikizlerin iyidir inşallah:Saruboceq:
ay ne güzel ikinizinde içinde bebişi var:CüvCüv:

inş. iyidirler valla ben çok tedirginim ama yarın öğlene randevum var inş.iyi olduklarını görürüm

aymescım kolay gelsın canım...............artık ben ıyıce tatıle gırdım ıyıym çok şukur daha keselerı goremedım ıkı hafta var bakalım canım hayırlısı ols.............kendıne ıyı bak canım
umudumsun bebişler nasıl sana yetışımmm..ınşşşş .............kendıne ıyı bak sende

Günaydınlar herkese zemuszemus
Güzel birgün olsun inşallah

günaydın kızlar hepinize .........
iyi haberli bi gün geçiririz inşallah..........

asi canım benimde ilk mikro denemem ve negatif sonuc benide listeye eklermisin

selam canim keske seni burda gormeseydik ama oluyor iste hicbirimiz boyle bir sayfada bulusmak istemezdik ama
olsun simdide birbirimize destek olup nasil bir gun pozitif alinacagini goruyoruz
ekliyorum canim ins en kisa surede cikarsin o listeden

asıcım canım nasılsınn naıl yumoşlar.................ınş az kaldı canım dualarım sızlerle inşşşş bekleme zamanı sıze geldı

canim ablacim iyilik sen nasilsin
ben dun kontrolden geldim
yumoslar masallah sayilari iyi ama daha kucuklermis
dun dr dozumu artirdi azcik
ve disari cikma yasagi koydu bende aksi gibi dun gece 1 de geldim oglen cikmistim
agrim oldu simdide dinleniyorum
sen nasilsin canim

asii bi ikizmii kaldıkkk annem

evet anacim bi ikimiz kaldik sonrada tekmi kalcam ne
guzelim senin bugun yumurta toplaman var galiba
allah yardimcin olsun ins hersey cok guzel gider

inş. iyidirler valla ben çok tedirginim ama yarın öğlene randevum var inş.iyi olduklarını görürüm

hadi bakalim bize guzel haberleri ver canim bebislerin sana opucuk gonderirler ins
allaha emanet ol

gunayyyyyyyydın........herkese............

gunaydin desem olmiycak canim mrbbbbbbbbkaydirigubbakcemile3

evet ya ası bugunn gec kaldınn................olsun bak yorma kendını..........yum buyusunn annesııı................innşş ya ay bu ayda çok guzel haberler gelıcekkkk inşşşşşşşşşşşşşş

ya asıcım bışey sorcam şu hanı bıkaç alıntıyı aynı anda yapıyosunya onu nasıl yapıyosun bı taneyı alıntı yapıyorum bırden çoğu nasıl yapıcammmmm............

ya asıcım bışey sorcam şu hanı bıkaç alıntıyı aynı anda yapıyosunya onu nasıl yapıyosun bı taneyı alıntı yapıyorum bırden çoğu nasıl yapıcammmmm............

ben cevap versem olur mu?
MQ yazan yer var ya alıntı yap butonunun yanında ona basıp istediklerini topluyorsuna.s.

ins canim amin
canim alinti yapin yaninda qt varya ona tikla sonra ikinci msjda da en sonraki msjdada alinti yapi tikliyorsun alt alta cikiyor

tamam canım denıcemmmmmmmmm..............optummmmmm..............cook sağolllllllllllllllll

pardon mq varya alinti yapin yaninda ona tikliycan kac tane msj istiyorsan hepsinde en sonda ki msjda alinti yapa bascan canim hani dene bakalim

çok sağol asıcım nurda yadı şimdi deneme yapım bı yrlerde...............çokkkk teşekkurrrr....

pardon mq varya alinti yapin yaninda ona tikliycan kac tane msj istiyorsan hepsinde en sonda ki msjda alinti yapa bascan canim hani dene bakalim

ben cevap versem olur mu?
MQ yazan yer var ya alıntı yap butonunun yanında ona basıp istediklerini topluyorsuna.s.

ins canim amin
canim alinti yapin yaninda qt varya ona tikla sonra ikinci msjda da en sonraki msjdada alinti yapi tikliyorsun alt alta cikiyor

cookk teş edrım galıba oldu...............bayadır sorucam unutuyorum tek tek bazen zor oluyooo................başardım galıba.....ya ne acemıyım şu bılgısayarda..........neydse sız oldukça öğrenırım ınşşşşş

merhaba arkadaşlar ... tedavıler ıyı gıdıyor gordugum kadarıyla ... ben de yogunum bugunlerde .. malum sene sonu .. hergun yaptıgım yuruyuşlerımı yapamıyorum .. yorgun oluyorum ... yanı benım planın spor kısmı bu hafta yattı gbı ...kaydirigubbakcemile3
... asıcım az kaldı .. hayırlısıyla .. toplama ve transfer olsa inşallah atlattın sayılır ..ben en cok toplamadan korkuyorum .. bayılmak hiç hosuma gıtmıyor .. ayılması cok zor oluyor .. sankı ruhum başka alemlere gıtmış gıbı hıssedıyorum ..gulen inşallah guzel haberlerle doner ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…