gunaydın aymescımmmmmmmmm................nasılsın canım......................
günaydın arkadaşlar hayırlı günler.
asi canım benimde ilk mikro denemem ve negatif sonuc benide listeye eklermisin
asıcım canım nasılsınn naıl yumoşlar.................ınş az kaldı canım dualarım sızlerle inşşşş bekleme zamanı sıze geldı
asii bi ikizmii kaldıkkk annem
inş. iyidirler valla ben çok tedirginim ama yarın öğlene randevum var inş.iyi olduklarını görürüm
gunayyyyyyyydın........herkese............
ya asıcım bışey sorcam şu hanı bıkaç alıntıyı aynı anda yapıyosunya onu nasıl yapıyosun bı taneyı alıntı yapıyorum bırden çoğu nasıl yapıcammmmm............
evet ya ası bugunn gec kaldınn................olsun bak yorma kendını..........yum buyusunn annesııı................innşş ya ay bu ayda çok guzel haberler gelıcekkkk inşşşşşşşşşşşşşş
ya asıcım bışey sorcam şu hanı bıkaç alıntıyı aynı anda yapıyosunya onu nasıl yapıyosun bı taneyı alıntı yapıyorum bırden çoğu nasıl yapıcammmmm............
pardon mq varya alinti yapin yaninda ona tikliycan kac tane msj istiyorsan hepsinde en sonda ki msjda alinti yapa bascan canim hani dene bakalim
ben cevap versem olur mu?
MQ yazan yer var ya alıntı yap butonunun yanında ona basıp istediklerini topluyorsuna.s.
ins canim amin
canim alinti yapin yaninda qt varya ona tikla sonra ikinci msjda da en sonraki msjdada alinti yapi tikliyorsun alt alta cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?