Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülencimden haber yok arkadaşlar ne zaman gelcek acaba........

aynen canim ya hic hos birsey degil birde agrin falan oluyor
allah yardimcimiz olsun bir haftaya kadar toplanir tahminim

elmuallim yaptin canim tbler sorusu olan sorabilir bildigim kadari ile yardim ederim kizlar

benim doz 111:5 oldu cumada kontrol var kizlar bakalim neler oldu o zaman belliolur tahminim gunu

canscım asıcım ınş herşey yolnuda gıdecekkkkkkkkkkkkk...................dua ileeeeeeeee

ben göremedimde çocuk istiyoruma yazmış diyorum asim.......

caneylom canım saol merak ettin için yuazamadım bugün toplandı yumilerr

hoşgeldin canım gözün aydın çıkmış canlı sperm atlattın inşallah bir sürü embriyonda oluşur kaliteli önce karnına sonra kucağına ve hayatına girer canım bebişin inşallah........

Ahh ağzından bal damlıyor canımm inşallahhhhh
senin ikizmiymiş dokotea gittinmi
yarın arıcaz bakalım ne olacak

canım daha belli olmadı ya bizde merak ediyoruz ama haftaya inşallah allah nasip ederse sen ben hamileyim diye bağırdığın gün benimde belli olur tekmi ikizmi sağlıklı hayırlı analı babalı versin rabbim tek yada ikiz ikisinede hoşgeldin diycez inşallah.........

yarın bizide unutma olurmu tatlım bekliyoruz merakla bak sevinçten bizi unutma olurmu.........

ya kızlar çok sıkıldım bugün yalnızlıktan küstüm size yarında ben gelmiycemsenağlama senağlama

caneylomm canımmm hemen haber vericemm canımm..

tabi canım saglıklı olsunda ne fark eder tek ikiz .. Sonraki senlerde tekrar denersiniz dimii kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar.............hadı gulen açılışı yapmışşşşşşşşşşş...............caneylom canım kusme ya sende uyu benım gıdı...........senın keseler bellı olmadımı canım.............herkese guzel hayırlı bı gun.............

Günaydın kıslar a.s.
gülencim gözün aydın canım yumoşlar toplanmış
inşallah bugün güzel güzel kaynaşırlar:Saruboceq:
Allah yardımcın olsun artık sonuna yaklaştın inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar gene dayanamadım geldim))))))
muallimcim canım gördük ama doktor daha küçük tekmi ikizmi anlayamadım dedi haftaya çağırdı..... bakalım hayırlısı sen ne zaman gitcen canım........

Kizlar heppinizie günaydin.....gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.....sizler nasilsiniz..tedavileriniz nasil gidiyor....allah insallah heppinizin gönlüne göre verir...insallah heppiniz / heppimiz kuzucuklarimiza kavusuruz....kuru agaci yeserten rabbim elbet bir gün bizim bahcemizide senlendirecek....heppinizden güzel haber duymak dilegi ile.....

caneylom bende onbeş gun sonra ...............ınş goruruz..........sıkma canını ............ınş guzel olacak herşey....beklemek .........hep bekleme...................

yesilcim amin canım
Rabbim sana tekrarını göstermesin inş
gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…