- Konu Sahibi darksoulriver
-
Kırıldığında içim rahatlıyor ama bi yandan da üzülüyorum.Sonuçta yeni evliyim ve misafir yemek takımım,fincan takımımda eksilmeler oldu.Günlük kullandıklarımdaki kırılmalara da her gün bir yenisi ekleniyor
normalde kırıp döken bi kadın deilim ama bi şey yanlışlıkla kırılsın devamı günlerce gelir.neden acaba????merak ettim bak şimdi...
yani bende nazara ınananlardanım
evdekı cam yanı pımapen camı kendı kendıne catlamıs olcak ıs degıl,
aynanın camıda oyle kapkalın ayna ortadan ıkıye catladı
bilemiyorum ben bu tur olayları nazarla bagdastırıyorum
ben bol bol sadaka verıyorum, evıme kendıme ve aıleme dualar okuyorum oyle dısarı cıkmaya calısıyorum
normalde kırıp döken bi kadın deilim ama bi şey yanlışlıkla kırılsın devamı günlerce gelir.neden acaba????merak ettim bak şimdi...
Camı dışardan taş atıp kırsaydın kaydirigubbakcemile3
Yenisini alırım di mi? Böylece hiçbir şeyde hevesim kalmaz kafamçokkarıştı
Kırıldığı an donup kalıyorum öylece.Sanki kendimi dışardan izleyen biriymiş gibi, ne yapıyorsun sen diyorum.Parada pulda gözüm yoktur.Allah sağlık huzur versin, hepsi tamamlanır bir şekilde.Ama canım sıkılıyor.Böyle değildim ben yaaa.Çatır çutur,her gün... :bbo:
nasıl kırıym anacım hem en ust kat bızım ev, hem camlar cıft cam bırde kaydirigubbakcemile3
yani bende nazara ınananlardanım
evdekı cam yanı pımapen camı kendı kendıne catlamıs olcak ıs degıl,
aynanın camıda oyle kapkalın ayna ortadan ıkıye catladı
bilemiyorum ben bu tur olayları nazarla bagdastırıyorum
ben bol bol sadaka verıyorum, evıme kendıme ve aıleme dualar okuyorum oyle dısarı cıkmaya calısıyorum
Bazen bende ayni durumu yasiyorum..
nazara bagladigimda oluyor ama cogu zaman dalginligim ustumdeyse kafam birseye takildiysa daha cok kiriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?