Neler oluyor bana?

darksoulriver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
3.912
2
116
Diğer
Belki komik gelebilir size ama paylaşmak istedim.
Normalde böyle değilimdir ama son 1-2 aydır evde kırmadığım bardak-tabak-fincan vs kalmadı.Anlamadım gitti,neye elimi atsam tuz buz oluyor,kazara yanlışlıkla bişeyleri kırıyorum. Son yıllarda hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum.Ama şimdi her gün tıkır tıkır...bişeyler eksiliyor evden.
Dikkat dağınıklığı mı, nazar mı yoksa başka bir şey mi bilemedim.
Sizin de başınıza geldi mi böyle şeyler?Çok canım sıkılıyor bu yüzden

Benim de bir zaman sıkça başıma gelmiştir tabak çanak kırma olayları...

Ben nazara inanan biriyimdir,hemen nazarın çıktığına inanırım.

Düşen bir bardak yada tabak kırılmadıysa ,kırmak için elimden geleni ardıma komam Biraz tuhafım galiba sempatiksalakcinni

Düşmesine rağmen kırılmadıysa nazarın birtürlü çıkmadığına inanırım,belki saçma ama böyle sempatiksalakcinni

Kırıldığında içim rahatlıyor ama bi yandan da üzülüyorum.Sonuçta yeni evliyim ve misafir yemek takımım,fincan takımımda eksilmeler oldu.Günlük kullandıklarımdaki kırılmalara da her gün bir yenisi ekleniyor

Aman kırılsın varsın ,sana bir şey olmasın da gelen mala gelsin.

Alırsın tamamlarsın eksiklerini...

Benim de yemek takımımdan çok kırılmıştı valla sempatiksalakcinni

normalde kırıp döken bi kadın deilim ama bi şey yanlışlıkla kırılsın devamı günlerce gelir.neden acaba????merak ettim bak şimdi...

yani bende nazara ınananlardanım
evdekı cam yanı pımapen camı kendı kendıne catlamıs olcak ıs degıl,
aynanın camıda oyle kapkalın ayna ortadan ıkıye catladı
bilemiyorum ben bu tur olayları nazarla bagdastırıyorum
ben bol bol sadaka verıyorum, evıme kendıme ve aıleme dualar okuyorum oyle dısarı cıkmaya calısıyorum

Yenisini alırım di mi mavi? Böylece hiçbir şeyde hevesim kalmaz kafamçokkarıştı

Kırıldığı an donup kalıyorum öylece.Sanki kendimi dışardan izleyen biriymiş gibi, ne yapıyorsun sen diyorum.Parada pulda gözüm yoktur.Allah sağlık huzur versin, hepsi tamamlanır bir şekilde.Ama canım sıkılıyor.Böyle değildim ben yaaa.Çatır çutur,her gün... :bbo:

Camı dışardan taş atıp kırsaydın kaydirigubbakcemile3

Göz vardır senin evde o zaman.

Bak sana birşey anlatayım.

Benim bir arkadaşım vardı.Kırardı dökerdi üzülürdü ardından tüh müh diye.Nazara da inanmazdı pek.

Kırılana acırdı anlayacağın...

Sonra bigün evine misafir gelecekti,hazırlık yapıyordu.

Kuvvetli bir ses duydum ama nasıl kuvvetli biliyormusun çatırt diye...

Ödüm patladı hemen zilini çaldım bunun.

Çocuğu açtı kapıyı bu da mutfakta yığılmış kalmış.

Borcam elinden yere düşmüş ayağında kırılmış feci kesmişti ayağını.

Diyeceğim o ki cana gelceğine mala gelsin gülüm.Takma kafana boşver.

Alırsın daha güzellerini.

Sağol canım,moral verdin bana gece gece.
Şimdi rahatça uyuyabilirim. Mala gelen şeye asla üzülmem.Eşim de ben de sağlıklıyız ve çalışıyoruz Allaha şükür. Ender yaşadığım bir durumla bu kadar sık karşılaşmak korkuttu ve sizlerle paylaşmak istedim...

Bazen bende ayni durumu yasiyorum..
nazara bagladigimda oluyor ama cogu zaman dalginligim ustumdeyse kafam birseye takildiysa daha cok kiriyorum...

Ben açken birşeyler yapmaya çalışıyorsam muhakkak herşeyi yerle bir ederim sempatiksalakcinni
Acıkınca kan şekerim düşüyor, elim ayağım boşalıyor çünkü kaydirigubbakcemile3
Demek ben acıkınca nazara geliyorum boshayallersmile

Hayatım o pimapen bizde de inatla kırılıyor, kaç kere değiştirdik yine kırıldı, en son bıraktık kendi haline.
Ama o nazar değil kul hatası klava:
Doğrudüzgün takmadıklarında oluyor kötükedihüso

benimde hep başıma gelir bu kırmak dökmek ben bir iş yaparken çok hızlı hareket ederim temizlik yaparken bulaşık makinesini boşaltıp yerleştiriken çat çut kırarım bişeyler çok şeyin takımı bozuldu hep bu yüzden ama benimki nazardan değil aceleden herhalde:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…