Neler oluyor bize

belkide size gore olumlu degil, bence istememenizin sebeplerini tekrardan gozden gecirin, evlendiginiz donemde belkide esiniz henuz gundemde olmayan belkide hic olmayacagini dusundugu birseyden vazgecmis, birseyi elde etmeden vazgecmek kolay ama simdi calismis ve elde etmis bence bunu ondan isterken tekrardan sebeplerinizi bir gozden gecirin derim

Sen esini gudulecek koyunmu sandin kusuruma bakma ama.adam senin herseye karisip onay almasi gerektiginin birkimini cikarmis sinirlenmis.sakin adami sen bu hale getirmissin.adam heyecanla sana bahsediyor ben istemiyorum diyosun adam da istiyor nolacak simdi bi konusulur fikirler soylenir artisi eksisi konusulur bi sonuca varilir hem isindede ilerlesin.. adamlar bi sonraki adimi dusunurler herzaman yaninda ol bence.

Ben sizi haklı buldum . Ayrıca eşiniz istediği olmadığında hep böyle olay çıkarıyorsa tutumunuzu devam ettirmelisiniz belki de .

Ben sizi haklı buldum . Ayrıca eşiniz istediği olmadığında hep böyle olay çıkarıyorsa tutumunuzu devam ettirmelisiniz belki de .
Yok ilk defa böyle davrandı sanırım gözümü korkutmaya çalıştı ki bi daha bişeyine karışmayayım diye

İşte sorun orda Ada'm bana olayı anlatmadı ben dedim fabrika ya pardonlardan biri mi gelecek hayır ben nüdür olcam Dedi bende by kararıntek başına mı veriyorsun diye tepki gösterdim

Az önce biraz konuştuk daha fabrika almadılar belki almazlar da Dedi eğer alırlar sa o Zaman tabiki senle oturup konuşucaz tek başıma verebileceğim bi karar olmadığını bende biliyorum sen o gün çok sinirli olduğum için bende iyice üstüne gitmek için ben müdür olcam dedim diyo o gün gelsin konuşuruz elbet filan Dedi

Bakin buyutecek birsey yokmus demekki

Tamam esiniz guzel ozetlemis.ben sunu tecrube ettim bende onceleri biseye hemen hayir istemiyorum diye duvar orerdim esim gicik olurdu buna.simdi daha ilimli sakin oluyorum iyide hayatim soyle soyle diyorum oda dinliyo beni..neyse tatliya baglanmis sevindim

Sağolun Evet sanırım tek sorunumuz hemen tepki göstermemiz

valla konu tatlıya bağlanmış, adınıza sevindim.

yine de kk hatunlarına şaşkınlığımı belirtmek istiyorum.

şimdi evlisininiz, çocuk da var,

eşiniz haftanın 5 günü yok, 2 günü evde,

yıl hesabı da yapacağım;

52 haftadan;
260 gün yok, 104 gün evde. ki bu 104 günün bir çoğu akrabalarla şunlarla bunlarla paylaşılacak illa ki.
bu kadın her şeyi yalnız yapacak, bu adam da öyle.
ne için, 3 kuruş daha fazla kazanacakmış.

gerçekten kabul mü edersiniz.
ben kendim kocama çok bağlıyımdır, yapışıklardanımdır belki, o yüzden ben belki abartıyorumdur.

ama yılın bu kadar süresini ayrı geçireceksem evli gibi hissetmezdim herhalde.
şimdi burada tayin vs sebebiyle ayrı kalan arkadaşların seçimleri çok farklı.
orada belki de olmazsa olmaz bir tercih söz konusu.
burada ise, bitmeyecek bir ayrılık ve muhtemelen yıllar geçtikçe temposu artacak bir iş.

gözüm kapalı gönderirim kocayı diyenlere gerçekten şaşırmakla birlikte,
kendimi koca bağımlısı ilan edeceğim sanırım.

Evt tatlıya bağlandı ama o konuyu da konuştum ben ayrı kalmak istemem dedim Kızım babasını her akşam bekleyerek uyumasın dedim oda fabrika belki yapılmaz yapılırsa o Zaman konuşuruz eğer istemezsen olmam filan Dedi olursam da küçük bölge ye bakıp gece evde kalmak istediğimi söylerim filan Dedi

canım bazen eşim mesaiye kalır,
bizimki baba baba diye uyur.

her evliliğin dinamiği farklı elbette, bana ayrı yerlerde kalmak çok zor geliyor, daha fikir aşamasında hem de...

her evliliğin dinamiği farklı elbette, bana ayrı yerlerde kalmak çok zor geliyor, daha fikir aşamasında hem de...
Bende evlilikte eşlerin ayrı kalmasından yana Değilim bazen mecbur olabiliyor ama araya soğukluk girdiğine inanıyorum

çok fazla yüklenme adama herşeye tepki gösterip parlama hemen. bak adam da patlıyo artık sabrı bitiyo demekki.

ama müdür olup sadece haftasonları eve gelmesi konusunda sen haklısın. ben de istemezdim öyle ayrı gayrı bi evlilik.. bi de terfiyi kabul etmezse işinden de olabilir her yönüyle oturup konuşun.

Aslında ilk yorumlarımda demiştim
1 gün başka şehirde kaldı diye 10 gün ksütün ya inada mı bindiriyo mahsus diye

İyi bari
En azından konuşmayı düşünebilmiş

Hayır Alys
1 gün için bile 10 gün küsünce şaşırmıştım ben
Yoksa elbette herkes her akşam eşinin eve gelmesini ister
Ama zorunlu haller hariç, atıyorum küçük bi yerdedirler iş imkanı yoktur adam gider uzağa ( mümkünse sonra evini de taşımalı tabi ) ama hergün başka başka illerse o zaman çözümü olmuyo ev taşımanın da

bende yapışkanlardanım,geçen cezayir yada iranda bir iş var gidebiliriz belki ne düşünüyorsun dedi, bende eğer beraber gidersek tamam dedim, oda tabiki beraber dedi.....yıllar önce tavrımı koymuştum; asla yurt dışına başka ile bensiz gidemezsin diye!

he he, ben de istemem de zorunluluk halinde olabilir.

mesela şu an izinli kendisi, çocuğu alıp istersen memlekete git dedim, hem çocuk için değişiklik olur, hem eşim için,
ama 3-4 gün sadece :)

yurt dışı için de, çok istiyoruz yurtdışı iş deneyimi yaşamak, olur da öyle bir imkan olursa düzen oturtana kadar 3-4 ay ayrı kalmaya razıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…