Yok Can'ım ya eşimin işinde müdür olursan eğer sadece hafta sonu eve gidiyorsun o yüzden kabul etmiyorum yoksa istemezmiyim maaşı da ikiye katlanır ama dediğim gibi gece eve gelsin diyeSende bir alemsin
Kocanın müdür olmasını bile istemiyorsun
Destek olmuyosun bari köstek olma
Eşin bence baskıdan sıkılmışYok Can'ım ya eşimin işinde müdür olursan eğer sadece hafta sonu eve gidiyorsun o yüzden kabul etmiyorum yoksa istemezmiyim maaşı da ikiye katlanır ama dediğim gibi gece eve gelsin diye
Ama evlendiğinizden beri böyleyiz nedense biraz işinde iyi olunca maaşı artınca bi havalara girdi bi cesaret geldi Ada'ma tlf kırmalar masaya tekme armalar bana hakaret etmeler filanbi boynuna tasma bağlamadığınız kalmış adamın. yazık günah. biraz salın iplerini de erkek olduğunu hatırlasın.
Yok ben barıştım da bey efendi böyle rahatmış barışmak istemiyormuş benle ya bu Ada'm ben yemek yemesem zorla yediren gece kalkıp üstümü örten ayağımda çorap olmazsa kızan bi Ada'm ne olduysa artık beni sevmiyo sanırımEşin bence baskıdan sıkılmış
1 gün gidince 10 gün küsmüşsün ya yeter be artık hep yatılı kalıp hafta da bir gelecem diye inat yapıyo
İşinde çok başarılı maaşı da iyi oldu bu yıl Ee cebi para gördü ya şımardı bide Eşimin arkadaşları veriyor Gazı oda kapılmış bi rüzgar A gidiyormüdür olup havalara girerse fena baksana adam iki hafta da 180 derece dönmüş bide müdür olursa 360 a tamamlar sonra döndür döndüre bilirsen
ben baya felaket tellallığı yapmışım
Öyle gibiYok ben barıştım da bey efendi böyle rahatmış barışmak istemiyormuş benle ya bu Ada'm ben yemek yemesem zorla yediren gece kalkıp üstümü örten ayağımda çorap olmazsa kızan bi Ada'm ne olduysa artık beni sevmiyo sanırım
Diğer illere denetlemeye filan gidiyor müdürler pazartesi gidiyor illeri gezdiği içim hangi ile gittiyse orda otelde kalıyorlarHevesini kırmasaydın adamın iyiymiş.Niye sadece hafta sonları geliyor evine müdür olunca anlamadım.
Ben sakin durdukça Ada'm iyice şımardı baksana anlamıyorum kızıyorum anlamıyor sakin duruyorum anlamıyoO gittiği gece popisi biraz kalkmıs gibi. Pohpohlanmış gibi.
Oturup sakin sakin konusun. Hayat kısa senden ayrı kalmak istemiyorum vs vs.. bağırıp cagırmayn, uydurma falan demeyin. Sakinliginizi koruyun.
off allah yardımcın olsun dost acı söyler sen bu adamı takibe al bence bu kadar ego hayra alamet değilİşinde çok başarılı maaşı da iyi oldu bu yıl Ee cebi para gördü ya şımardı bide Eşimin arkadaşları veriyor Gazı oda kapılmış bi rüzgar A gidiyor
Ama evlendiğinizden beri böyleyiz nedense biraz işinde iyi olunca maaşı artınca bi havalara girdi bi cesaret geldi Ada'ma tlf kırmalar masaya tekme armalar bana hakaret etmeler filan
Kızınca da gitmemezlik etmez kiDiğer illere denetlemeye filan gidiyor müdürler pazartesi gidiyor illeri gezdiği içim hangi ile gittiyse orda otelde kalıyorlar
Evt ben biraz sinirliyim hatamı kabul ediyorum sanırım en iyisi terapiste gitmek ama onu da eşim kabul edermi bilmiyorumÖyle gibi
Başka sorunlarınız da vardır belki
Ama bıktığından onu bile anlatmıyordur
Aile terapistine gidin
Sende kendinde hiç suç bulmuyosun ama çok sık boğaz etmişsin
Önce tamam sevgiden şundan bundan deyip sineye çekmiş
Sonra bunalmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?