nelerden nefret ediyorsunuz ?

Yalandan.
Onsuzluktan.
Kıskanç fesat insanlardan.
Burnu havada olanlardan.
Adam kayıranlardan.
Belki her şeyden...

saygısızlık,yüzsüz insanlardan,bencillerden,suratsızlardan,kendini beğenmişlerden,fesatlardan daha da var :)))))))))))

Şarkıcı Sıla
Sinem Kobal
Keyifli ve hatun kelimeleri...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :86:

Ebru Salli
Petek Dincoz
Bir donem soyadlarini tasidigim bir ailenin tumunden
Hayvanlara eziyet edenlerden
Yalanci ve dedikoduculardan.......vs.

hürriyetimin kısıtlanmasından,çaresiz kalmaktan,bana bir şey dayatılmaya çalışılmasından,tartışmayı en aşağı seviyeye çekenden,anti düşüncelerimi hazmedemeyip agressivleşenden,benim yerime düşünmeye kalkandan ve benden daha iyisini bildiğini düşünüp yerime karar verenden...riyadan,samimiyetsizlikten,kendini olmadığı biri olarak gösterenden...sığ düşünceli insandan,egoistlerden ve kıskanç insanlardan...
daha çok var da,sayması uzun sürer şimdi

bu şehir senden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nefret hissiyatindan uzak durmaya calissam´da...Gecmiste yasadigim mutsuzluklardan nefret ediyorum...!!! Unutmak istesemde simdiki hayatimda engel teskil ediyorlar...bazi seyleri yasamanin bir zamani vardir...Ahhhhh hayat...Neler yasatmadin ki bana...!

yengemden nefret ediyorum, benimle sevgilimin arasini bozmak icin elinden geleni yaptigi icin ve yalaka olanlardan da ayri nefret ediyorum

kapının önüne koyduğum çöplerii parçalayan(ki her akşam yemeğini verdiğim halde!! nankörrr) ve beni mırıltılarından uyutmayann o kara kedidennn

intikam soguk yenen bır yemektır ve ben o gunun gelmesini sabırsızlıkla beklıyorum..

beni hayattan bezdirdikleri için görcekler günlerini..

ah hayat.. gerci benım arkamdan atıp tutanlar suan o itiraflar kendı baslarına geldi o da ayrı bi konu..

ayrıldıktan sonra eski sevgilinin arkamızdan ağza alınmayacak şeyler söylemesinden , iftira atmasından ve yeni ilişkilerime burnunu sokmasından , sevgilimle muhatap olmasından , sürekli rahatsız etmesinden nefret ediyorummmmmmm. öl inşaallah öl de kurtulayım senden hayatımı mahvettin , huzur bırakmadın düşmedin yakamdann allahın belasııııııı

rüşvetle işleri hızlıca yapanlardan
sevgilimi özlemek zorunda kalmaktan
anneannemden ve o beynini kullanamayan şahıstan nefret ediyorumm

Empati kuramayan kadın öğretmenlere, hayat kitaplarda yazmıyor

Üniv. deki evde besledıgım hırsızdan...
veee kendini nimetten sayan gerizekalı, IQ'su düşük, kendini dev aynasında gören, insanları küçümseyen, konuşurken taklit yaparak insanların gurunu kıran, insanın kafasına vurup şaka yaptığını sanan, sona hiç bi şey olmamış gibi gelip konuşan böle arsız insan müsvettelerine sesleniyorum heeeyyyy sizden nefret ediyorum...

"Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz"

Son düzenleyen: Moderatör:
iki gündür kavga ettiğim beyinciği alınmış üst kattakinden (komşu demek komşulara hakaret olur )
bir insna ancak bu kadar saygısız ve odunnn olabilir çok şey yazarım ama yeri değil
iki gündür yeterince sayıyorum zaten :88::88::88::88::88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…