erkek arkadaşımdan nefret ediyorum manyağın teki baskı altında yaşıyorum resmen. ayrılmak istiyorum beni bırakmıyo okulda hep yanımda okul bitince kurtulucam ondan inşallah
dost gibi konuştuğum kişi başka bir arkadaşını ,akrabasını görüp beni yalnız bırakıp onun yanına gitmesi/.,.....,.yüksek ses ile telefonla görüşen insanlar,.....,.../çok bozuk bir türkçe ile konuşan insanlar anam,ayol gibi sözler şalterimin atmasına sebep! Şişman bayanların tight giymesi!
bir halt bilmeyipte çok biliyomuş gibi davrananlardan
kendini herşeyde öne atanlardan
bu hayatın bütün kahrını çekmiş görmüş geçirmiş gibi davrananlardan
yakışıklı bi erkek görünce agzı açık ayran budalası gibi bakan kızlardan
dodge nitro kullanan bütün bayanlardan( bunları sadece kıskanıyorum)
fesat insanlardan işi gücü araya fitne sokmak olan zavallılardan
ev hanımı karısını çirkinleşti diye güzel bi çıtırla aldatan erkek müsvettelerinden
giriş kapısında bir günaydına aciz insanlardan
eşini bir ortamda rezil eden ve buna çaba gösteren erkek-kadınlardan
ve son olarak başkasının fikrine asla tahammül edemeyen ve zorla kendi fikrini zorla kabül ettirmeye çalışan saygısız insanlardan
NEFRET EDİYORUM ..
Hırsı ruh sağlığını etkileyecek kadar fazla olanlardan,
iyi araba kullanan kadınların da olduğunu kabul edemeyecek kadar zavallı erkeklerden,
anne olmanın doğurmak olduğunu sanan yarım akıllılardan,
yediği halde incecik olan bayanlardansempatiksalakcinni
bir türlü geçmeyen alerjik rinitimden:gitme:
hiçbir konuda bilgisi olmadığı halde çok bilirim havalarında gezenlerden...
oturduğu yerden para kazanmak isteyip,zora gelemeyenlerden...
insanı saf-aptal yerine koymaya çalışanlardan ...
nefret ediyorum.
çağların 0-6 yaş grubu çocuk muhabbetinden saniyede ruh hali değişen insanlardan geviş getirir gibi konuşan kızlardan toplum içinde bağırarak konuşan insanlardan perçemiyle yüzünü kapatıp korkuluk gibi gezen kızlardan kat kat fondoten surup suratına badana yapan kadınlardan gülümsemeye ayarlanmış robot gibi hareket eden hosteslerden
ukala,kendini beğenmiş,küçük dağları ben yarattım diyen tiplerden .....hiç korkmuyorlar mı acaba Yaradan başka büyük var mı şu dünyada!...neden efelenirler anlamam...
iş aramaktan nefret ediyorum mülakatlarda yedi sülale geçmişini soran neden çağrı merkezi istiyosunuz çağrı merk. sizce ne demek niye onu istiyosn niye bunu böyle diyosunuz diye kılı kırk yaran insanlardan nefret ediyorm neden çağrı merk. istiycem çok meraklıyım sanki millete laf anlatmaya iş bulamıyoz ondan istiyoz heralde klava: Çok üzgünüm çoook
nefret etmem, bana ve sağlığıma zarar veriyor, takıntı haline getirip sürekli onu düşünüp kendimi huzursuz ediyordum, o yüzden artık nefret etmiyorum,herkesi olduğu gibi kabul ediyor ve tınlamıyorum,böyle daha huzurluyum
bana 1 ay önce evlilikten, annesiyle tanıştırmaktan bahseden, sonraki kavgamızdan 2 hafta sonra başka biriyle görüşmeye başlayan, 6 sene içerisinde beni mutlu etmeyi başaramayan, zenginlik içinde yüzdüğü halde anlamlı birtek hediye bile almayan, ben kendi derdimle uğraşırken hep yalnız bırakan, kafası hiçbişeye basmayan ezik orangutan kılıklı, senden nefret ediyorum. sanırım daha çok senin gibi karaktersiz bi ök.zle o kadar vakti boşa harcadığım için kendimden nefret ediyorum... klava:
gece evde yanlız kalmaktan nefret ediyorum, yemek yiyebilmek için yemek yapmak zorunda olmaktan nefret ediyorum, buluşmaya hep gec gelenlerden nefret ediyorum, mesela 4.30daki film için 4.50de gelmek... yoksa canı saolsun oturur kahve içer beklerim
kalıpları büyük ayakkabıların 36sının bana büyük gelmesinden nefret ediyorum
italyan aksanıyla fransızca konuşan hocamdan nefret ediyorum
baskıcı babalardan nefret ediyorum
nedense kendini zenginmiş gbi göstermeye çalışan insanlardan, her gördüğüne sulanan erkeklerden nefret ediyorum
dedikoduculardan da nefret ediyorum
cemre biraz daha ye cok zayıflamışsın diyenlerden nefret ediyorum
Gazeteciden 20-21 yaşlarında erkeklerin çıplap kadın dergisi alırken birde kızarkadaşıyla dalga geçerken şu nu söylemeleri bilimsel dergi almamı isterdin gibi sözler işitmem