Nelerden ya da kimlerden bktnz?

1- işyerindeki sürekli kuyu kazmaya çalışan tiplerden
2-kadir kıymet bilmeyen riyakar insanlardan , dediği ayrı yaptığı ayrı yalancı insanlardan ...
3-ve maalesef saygısız insanlardan ( o kadar çokki ne büyüğüne nede küçüğüne saygısız o kadar çok insa varki (

Herkesi ve herşeyi idare etmekten,kimse yanlış anlamasın alınmasın diye kendimi harcamaktan bıktım artık!!!

hastanelerden doktorlardan bıktım
ağzıma bile almak istemiyorum artık sinirim tepeme çıkyıo
ama ne yapalım yinede allah başımızdan eksik etmesin

iş yerinde kendini bişey sanan tiplerden bıktım
bütün işleri üstüne yıkıp çay kahve keyfi yapanlardan bıktım:mymeka:

Çalıştığım yerde yanımdaki salak kadına 6 senedir tahammül etmekten bıktım ama aile şirketi olduğu için bırakıpta gitmek gibi şansımda yok Allahtan sabır dilemekten başka birşey yapmıyorum :)))

anlaşılamamakdan ...hatta daha beteri bal gibi anlayıp anlamamazlıkdan gelen
kendini akıllı zanneden insanlardan bıkdım.

okula geç kalmaktan bıktım... geç kaldığımda öğrencilerin bağrış çağrış ortalıkta okulu ayağa kaldırmasından bıktım..geç kalmalarımdan dolayı idareninn oo yine erkencisiniz! bakışlarıyla süzmesinden bıktımm.. sabahları uyanmam için bi sebep bulamamaktan bıktım..

bende kaynanamgil uzakta oturduğu halde her geldiklerinde eşimle çok kötü kavga etmekten çoooooook bıktım...

Yüksek egosu uğruna başka insanlara kolayca haksızlık yapabilenlerden bıktım...

yanındayken,can ciğer kuzu sarması olup da,
arkadaşı yokken arkasından konuşan insanlardan bıktım...

ev işlerinden hergün aynı şeyi yaşamktan hep çekip çevirmekten işleri düşünce bana gelen hiç haketmediği halde en çok ilgiyi gören insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…