Nelerden ya da kimlerden bktnz?

"Hadi gel sunla, bunla tanistiralim" diyenlerden..ben iyiyim boyle,bir anlasalar ya....guclubacismile

sorunlar altında boğuldum
yaşamayı severken bıktım
gülmeyi severken her gün ağlar oldum
çok bunaldım ya hemde çok yaş 47
ortadan kaybolsam diye düşünüyorum keşke üzülmeseler ardımdan çocuklarım eşim diye düşünüyorum yapamıyorum anne olmalıyım eş olmalıyım borçları çalışıp ödemeliyim
bir sürü görevim var bir sürü
tam bana göre bir soru sormuşsunuz kızlar
ev ayrı dert iş yeri ayrı dert
herkez sanki benim kötülüğüme yoğunlaşmış gibilir üzmek için yani yoksa benmi yanlış anlıyorum diyorum yok yok anlamıyorum insanlar artık pek bir garip

aynen öyle benim de yaş oldu 47

şöyle çooook uzaklara gitsem diyorum.

sadece annem ve babam merak eder beni,yaşlı insanlar üzülmesinler diye gidemiyorum.

eşimin gelgitlerinden bıktım.

oğlumun sinirli davranışlarından bıktım..

hayattan bıktım ya.....

benim yada başkalarının sevgililerinin yada eşlerinin gereksiz kıskançlıklarındann ve insanların her lafın altından bir hinlik aramasından, bir insana iyi davransan hemen hayırdır nedne böyle iyisin diye yine birr kötülük aramasından laf gezdirmelerinden çok sık milletin arkalarındn konuşmalarından sonra da sütten çıkmış akkaşık olmalarından bıktımm ama asla hayatımdan bıkmadım iyi yaşıyorum çok şükürr burdayımmm sizlerle çevremle hayatı çoook seviyorum bildiğim tek şey şuan yanımda olan bu insanlar ( sevgilim hariç) zaten geçiçiler benim için kalıcı olanlar çok şükür iyi ve harbi olan insanlar annem tabii öncelikle yani onlarda olmasa ben şimdi bıktıklarım varya hepsini diri diri yakardımm hitler çözümüyle :jeyyar:

işyerimden bıktım... kendimden etraftakilere hayır diyememekten bıktım...Bide aaaa çocuk yok mu? Yapmıcakmısın....Yap bitane.. diyenlerden fena halde bıktım.. Sizene yaaaa...

göksemcım ondan bende bıktım ınan..."artık sızdende bı cocuk beklıoruz"

size ne yaa biz bööe gayet iyiyiz... istediğimiz zaman yaparız....

Ben etrafımdaki çıkarcı insanlardan yalancı dedikoducu insanlardan bıktım Allah bi şeytanın bide onların şerrinden korusun..Amin :Saruboceq: :Saruboceq:

Ben ; hazımsız , art niyetli, kıskanç , dedikoducu , aylak aylak dolaşıp sağa sola sataşan , bundan başka işi olmayan , kımıl zararlısı insanlardan bıktım. bayanssulusmile
Neyse ki bu tipler yanımdan bile geçemediği için sadece görüntü kirliliği yaratıyorlar hayatımda. bayanssulusmile Onlar için üzülmüyor değilim .

1)Kıskançlığı yüzünden çoğunlukla belli olan, dış görüntünüz olsun davranılarınız olsun sürekli eleştiride bulunup kırmaya çalışan zavallı insanlardan...
2)Arkadaş numarasına yatıp sizin özelinizi başkalarıyla paylaşanlardan...
3)Kendilerini benimle yarıştırmaya çalışanlardan...
4) Zoraki hayatımı sorgulamaya çalışanlardan...
Bıktım alsanaalsanasmile

Ahhh ahh nelerden bıkmıyoruz ki?
Evlendiğimden beri arada bir eşimle sorun yaşamama sebep olan insanlardan,
Hep başkalarını sırf inat olsun diye abarta abarta anlatan insanlardan
Bazen kendimi mutsuz ve şanssız olduğumu düşünmeme sebep olan insanlardan BIKTIM.

Ayrıca hayatımda olmasa bile bıktıklarım da var;
Kadını cinsel obje olarak gören,çocuklara sapıklık yapacak kadar iğrenç olan erkeklerden,
Doğurup doğurup sokağa atan,sahipsiz bırakan,ölmesine göz yuman annelik gibi kutsal birşey bahşedilen vicdansız kadınlardan,
ıyi niyetli insanları saf gibi sömüren insanlardan vs. vs. BIKTIM.

bende nedne hala bekliyosunuz çocuk yokmu diyenlerden bıktım
size nee yaa sanki siz bakacak siz doğuracaksınız alsanaalsanasmile

1.Soru sorduklarında cevaplarsınız ya,anlamazlar tekrar sorarlar.
Aynı şeyi arka arkaya söylemekten bıktım. :umursamaz:

2.Çevremdekilerin sürekli siz ne bekliyorsunuz çocuk yapmak için demelerinden bıktım
(Nerden biliyorsun isteyip istemediğimizi,Herkesin keyfinden çocuğu yok sanki ) :mymeka:

3.Çok yüksek sesle konuşan insanlardan bıkmak ne kelime nefret eder hale geldim lmaz:

4.Üst dairedeki nerden indikleri belli olmayan insan müsvettelerinden bıktım klava:

bu evden,çocuğunuz niye olmuyor diyenlerden,eşimin beni sinir eden ailesinden bıktım usandım.artık dayanama hale geldim.yeter yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…