Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Eski neşeli halime dönememekten bıktım, atılan iftiralardan ve yüzsüzlüklerden bıktım, ezilmekten bıktım.

Bankalardan, sivil toplum kuruluşlarından, bilmem ne merkezlerinden gelen telefonlardan bıktım. Artık otomatikman ilk beş saniyede şarlamaya başlıyor, uzatır ya da tekrar ararlarsa şikayette bulunacağım diye tehdit ediyorum. Tacizci gibiler yahu.

saygısızlık yapılmasından bıktım,beni soğuk bir insan yapmalarından bıktım ,ezmeye çalışmalarından bıktım,sakın geçen hayatımı istiyorum ben.,yalnızlıktan da bıktım yaz yaz bıtmez arkadaş...

ikiyüzlü,yalaka,yalancı,sahte,iftiracı,kibirli,sonradan görme,kendini saçmasapan sabahtan akşama kadar öve öve bitiremeyenler
bu insanları görmekten bıktım
bunlar bitermi acep,azalarak bitseler ya

kocamın ilgisizliğinden donukluğundan bıktım tamam çok çalışıor ama hep ailesi daha ön planda....bıktım bıktım boşıcam bu adamı..tek başıma ewliyım sanki...

Para kazanirken parasiz gezmekten
Her ayin 15i geldiginde maasi borclara dagitip 5 kurussuz devam etmekten
Esimin de parasiz gezmek zorunda kalmasindan
Cocuklarima heves ettiklerimi alamadan buyutmekten
Biktim biktim biktim.

Buyuk borca girmek mi tovbe diyorum artik.
Hirsizlardan ugursuzlardan insanlktan cikmis insanlardan ve iftiraci insanlardan da ayrica biktim.

Kayınvalidemden bıktım. Başka hiçbir şeyden bıkmadım. Onu tanımanın bana tek bir artısı oldu. O da, sahip olduğum şeylerin kıymetini daha iyi anladım. Onu tanıdıktan sonra hiçbir şeyin sorun olmadığını anladım. Oysa ben çok mutluymuşum.
Onu bir roketle uzaya göndersek ve bir daha hiç gelebilme ihtimali bile olmasa ne iyi olurdu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…