Nelerden ya da kimlerden bktnz?

bende bencil insanlardan bıktım,vefasız dostlardan bıktım.
hepsine silgi çektim artık.

:mymeka: et peşindeki hedefine odaklanmış,arsız kişiliksiz,ve bunların kendisinde olmadıgını sanan normal geçinen,kibar ve artizzzz geçinen sapık :mymeka::mymeka::mymeka::mymekaisliklerden bıktım.

Bir erkekle gülümseyerek konuştuğumda hemen yanlış fikirlere kapılmasından sıkıldım.
:bbo:

koca bir hafta pazar günü eşimle geçireceğimiz günü planlarken başkalarının planımızı mahvetmesinden.eşimi özlemkten ...çalışmaktan.az uyumaktan ..sabah namazına kalkamamaktan..banyonun ıslak olmasından..muhabbet kuşlarımızın sesinden.patronlardan.
meraklı insanlardan.kpssye ve aöf derslerinden bıktım..

Evliliğimde hep mutlu olmaya çabaladıkça eşimin çok hürmetli yüksek şahsiyet annesinin sürekli herşeyi berbat etmesinden bıktım.

yüzüne gülüpte arkadan iş çeviren sahtekar insanlardan bıktım, hiçbişeyin yolunda gitmediğinden bıktım,ŞANSIZLIĞIMDAN bıktım... mafoldumben

Sürekli aynı soruları soran, hiç danışmadığın halde sana yol göstermek için kendi yaşamlarını öne sürüp "aynı"laştırmaya çalışan, farklılıklara tahammül edemeyen, en ufak bir fikir ayrılığında huzursuzluk hisseden, sürekli sloganlarla konuşan, bilgi sahibi olmadan her konuda fikir beyan etmekten çekinmeyen insanlardan çok bıktım.

Bir de ahlak bekçilerinden... Kendi yaşamına toz kondurmayan fakat çevresindeki herkesi herşeyi eleştiren, kurduğu çarpık ahlak anlayışı ile ahlaksızca başkalarına hakaret etmekte sakınca görmeyen kişileri izlemekten, her yerde onların ahlaki nutuklarını dinlemekten bıktım.

ben finasbanktan bıktım.bu kadar lanet bir banka olamaz.ay başında borcumu yatırmaya gidiyorum ve oradaki bankacının dediği miktarı ödüyorum.adam 34 lira eksik demiş 34 lira için her gün 2-3 defa arıyorlar.bir de avukata veririrz diye tehdit ediyorlar.faizlari acayip yüksek zaten.kendi hatalarını ben çekiyorum ya 8 aylık hamileyim banka ta nerde 34 lira için zulüm ediyorlar.öde öde yıllardır bitmedi borçları.

hiç düşünmeden cevap verebilirim bu soruya...
Kompleksli insanlar ve onların varoluş çabalarından bıktım!

Kim ne Der? diye düşünmekten bıktım.. Bilip bilmeden arkamdan dedikodu edenlerden Bıktıım
Özel hayatıma müdahale etmeye çalışan dış kapının dış mandallarından bıktım

Her kredi kartı borcu ödemesi geldiğinde eşime tek tek alışveriş detaylarımın hesabını vermekten bıktım! Takıya, tokaya, bakıma, ayakkabıya,kozmetiğe, makyaja para harcamayan bir kadın olduğum halde aylık aldığım dergime, kitabıma karışmasından bıktım!
Pahalı ve lüks merakları olan biri değilim. Sürekli eksideyiz demesinden bıktım! ki değiliz! ölümlü dünyada ağzımın tadıyla, huzur içinde yaşayamayacaksam, 5.5 aylık hamileliğimde bile sinir stresten, göz yaşından harab olacaksam paranın pulun ne anlamı var!

çınarcıktan
bazen benden bile bıkıyorum ama en çok burdaki hayattan bıktım...

Kim ne Der? diye düşünmekten bıktım.. Bilip bilmeden arkamdan dedikodu edenlerden Bıktıım
Özel hayatıma müdahale etmeye çalışan dış kapının dış mandallarından bıktım
AYNEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…