Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Surekli birilerinin beni kirmaya, uzmeye calismasindan biktim.. ama artik bosverdim..benden iyisi yok..

Ben de bu şehirden bıktım.Sokakları ,caddeleri...Her şeyi anlamsız ve soğuk.guclubacismile

işsiz olmaktan bıktımmmmm ve de aşksız olmaktann....ne istediğini bilmeyen fani yaratıklardan bıktım,kararsızlardannn..

Oturduğum siteden, çalıştığım yerden, insanlarla uğraşmaktan.. Herşeydeen bıktımm

yere tüküren erkek profilinden,
kendisi gibi düşünmeyenlere tahammülü olmayan insanlardan ,
inancımdan dolayı beni sorgulama hakkını kendinde görenlerden ,
ezbere bir hayat yaşayıp hayatını sorgulamayan bir asalak gibi yaşayanlardan ,
adını bile zor yazıp da çok şey bildiğini sananlardan ,
iyilik yaptığınız ama sonrasında sizi ortada bırakan vefasızlardan,
herşeyi yanlış anlama kabiliyeti olan insanlardan,
yapmacık insanlardan,
beynini değil bedenini kullanma çabası içerisinde olanlardan,
bıktım ...
şimdilik bu kadar :)) amma da bıktığım şey varmış iimi :))

hayatima dalmaya calisanlardan her isimi merak edenlerden biktim insanlardan biktim ya insanlardan hicmi normal kimse yok niye herseyime mudahele ederde de bir kerecikde saygi duymazlar anlamiyorum

herseyden biktim keske iki gunlugune uzaklasabilsem buralardan, biraz kafa dinleyebilsem hep ayni insanlari gormekten biktim insanlari uzmekten biktim, insanlari mutlu etmekten biktim, off neden hic kendimi dusunemiyorum bennnnnn neden hep insanlari mutlu edicem diye kendim mutsuz oluyorumm =( bunalima girdim galiba...

Erkeklerle arkadaş olamamaktan,
Son günlerde sakin ve düzgünce konuştuğum her erkeğin ilerleyen vakitlerde elini orama burama atmasından bıktım.Çok üzgünüm çoookAşksızlıktan da bıktım.mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:

ahah var mı öyleleri ya :bbo:
cık cık ayıp ama sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…