Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Bu bekleyişi kendime eziyet haline getirmemden bıktım.
Beklemekten de bıktım.
Okuldan bıktım. Derslerden bıktım.

Kayınvalidemin iki yüzlülüğünden..Yalanlarından..İnsanlara yalan yanlış eksik fazla anlatımlarından..

beklemekten ve gun saymaktan
belırsızlık yuzunden sevdıgım ınsanları kaybetmekten
onu ozlemek zorunda kalmaktan
BIKTIM!

Evettt iste googleda arama motoruna yazarken buldugum forum yazisi.. evet evet evet hemde cok sıkıldım.. insa larin surekli benimle ilgili sikayet etmelerinden sıkıldim... iste ailemde sevgilimden surekli sikayetler duymaktan yoruldum..lanet olsun ozaman cekip gideyim buralardan nedir? Biktim usandim surekli elestirilmekten yerilmekten.. herkesi ve herseyi birakip gitmek istiyorum.. kapiyi cekip eyvallah diyip gitmek sizedeee isinizede sevginizede baslarim diyip gitmek...

Ben de biktim oncelikle her pisliğin döndüğü su yalan dünyadan! Umdugum şeylerin olmayip, ummadigim şeylerin olmasından! Guzel günleri beklemekten! Yalnızlıktan! Etrafta mutlu insanları mutlu kumrulari görmekten! Onu hatirlamaktan, sonra hatirladigim için duyduğum pismanliktan! İnsanlardan güya çok yakin olan biricik arkadaşlarından!olmayan cevremden! Pek caanim okulumdan! Derslerinden quizinden finalinden odevinden cartindan curtundan! KPSS düşünüp bir hayalin peşinden kosmaktan! Ve de ruh ikizin seni beklemekten yoruldu gel artik be adam!!! oh be rahatladim

beklemekten bıktım. hemde çoooookkk.
bütün hırçınlığım, bıkkınlığım işte bundan.
anladın mı öküzcüğüm!

Sabretmekten,belirsizlikten,beklemekten,amacsizca neyi,kimi bekledigimi bilmeden beklemekten...onunla gecen gunlerin aklima gelmesinden..heryerde hatirliycak bisey yasamisliktan..kendimden,ondan,bundan,hayattan,herseyden biktim asllinda yaa...

her sabah gıtmek zorundaoldugum stajdan ve kısa saçlarımdan bıktım

Okuldan biktim. Hayatimin golgesi, elimi kolumu baglayan tek unsur. Hayir ben klasik bir universiteli degilim. Tek sorumlulugu ogrencilik olan okul bebesi olsam eyvallah. Y. lisans yapan, isi gucu olan bir yetiskinim. Sorun olur, hayatim felc olur, ama okul dinlemez devam eder. Odevler, sinavlar hic durmaz. Pff. Neyse ki 6 ay sonra hayatimda "okul" kavrami kalmayacak.

Nişanlımla olan herseyden bıktım. benı anlamamasından sureklı benden bsyler ıstemesınden ( cınsel anlamda ) benı bı bıblo olarak gormesınden bıktım.. Gel dıyınce gelıcek gıt deyınce gıdecegm.. sunun surasında 7 ay sonra dugunm var nabıcamı bılmıyorum..

Hayattan..
sevmedigim insanlara katlanmak zorunda kalmaktan..
On yargılı insanlardan..
Hayatıma mudahele etmeye calısanlardan herseyin olumsuz gitmesinden bıktım

Seviyorum diyip de arkasına bile bakmadan gidenlerden bıktım.Sorunun ne ise dinlerim diyen insanlara açıldığın zaman abartma hayat bu diyerek sorununu küçümseyenlerden bıktım.Ya benim çok bıktığım şey var ki hepimizin öyledir aslında hiçbir şeyi takmamak gerekir hayatta ama karakter meselesi ben takanlardanım

Ben merkezci, bütün ilginin sadece kendisinde olmasını isteyen, oğlu ile arasına gireceğimi sanıp sürekli şaka yoluna vurduğunu sanarak laf sokmaçabasında olan KV'den !!!

Bıktığınız herşeyi paylaşmaya varmısınız...?
nelerden ya da kimlerden bıktınız...
peki çekmek zorundamıyız gerçekten...?
hadi tartışalım o zaman....
sevgiler....
ayyyyy nekadar güzel bir konu:) bazen çocuklardan bazen işten bazen kendimden bile bıkıyorum .insanlık hali işte değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…