Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Bu kadar bencil olmamdan bıktım.
Bencil olmama rağmen bu kadar ince düşünceli olmaktan, bazen umursamaz biri olamamaktan sıkıldım, çok sıkıldım.

sanssizligmdan ve okuldann,sinavlardan ve cevremdeki basit,cikarci,isi dustukce selam veren insanCIKlardan gercekten biktim..
ha yalancilari da unutmamak lazim. kahrolsun hepsi

sevgılımın sureklı ılgı beklemesınden bıktım .
sabahdan bır kalkıyoruz gece yatana kadar
sureklı vıcık vıcık askım cıcım moddayız ama
hala ılgıye aclıgı benı cıldırtacak.:84:

derslerden sınav stresinden çıkarcı insanlardan iki yüzlü şirret insanlar bıktımmmmmmmmmmmmmmmm :84:

derslerden sınav stresinden çıkarcı insanlardan iki yüzlü şirret insanlar bıktımmmmmmmmmmmmmmmm :84:

hayattan. geldigim konumdan . yaşamakdan ve hatta başkaları için yaşamakdan bıktım. kendime, isteklerime zaman ayıramamakdan bıktım...

sevgılımın aılesının ona bu kadar kötü davranmasından bıktım

şuan söz hakkım yok, ama olurda evlenırsek ezdırmem ben bu çocuğu onlara

hakkından gelırım bencıl ınsanlar ya

Yalnızlıktan bıktım.. Ve iş bulmak istiyorum bulamamaktan bıktım

yanlızlıktan bıktım- sınavlardan bıktım-hayattan bıktım

değerimin anlaşılamamasından ve yalnızlıktan bıktım ne vardı yani bu güzel günde sevdiceğizimle kol kola gezseydim çok mu şey istiyorum ki :26::44:

Sahte,yalancı,kompleksli insanlardan...Neyse ki yakın çevremde yoklar.Zaten yamacıma bile yaklaşamazlar.

kuaföre gidipte geç kalan ve dersi geç başlatan sevgili kaprisi bol hocamdan ciddi ciddi bıktım.

arkamdan kuyumu kazıp her gördüğünde yapmacık bir ifadeyle yalaka yalaka yüzüme gülen komşumdan bıktım

herşeyin olumsuzunu düşünmekten bıktım,kafamda kendi hakkımda kurup durmaktan ve istediklerimin olmamasından da bıktım!

bencil, sadece kendini düşünen insanlardan bıktım.
saçma sapan kıskanclıklardan, kıskanclıklarını öfkeye, kine dönüştüren insanlardan bıktım.

çıkarı olmadıkça senden uzak duran,çıkarı olduğunda da senden iyisi yokmuş gibi davrananlardan ve bu duruma tepki gösterdiğinde de zeytinyağ gb üste çıkanlardan bıktım

cahil,çıkarcı ,bencil iyiyken var olup zor anda kaybolan ,kendi bencilliği içinde boğulan ,kendini dünyann en zeksi sanıp karşısındaki aptal yerine koyan
cümleleri kendi bynince yorumlayıp istediği tarafa çeken ......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…