- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Nemesis her lokmasini saymaktan sıkıldı...
Canim ben gecen hafta pek dikkat edemedim o yuzden hala ayniyim 80.6Ikizim nede gelmedinkiloda bldrmedin grmissin seni merak ediodjm bende iyimisn
Canim ben gecen hafta pek dikkat edemedim o yuzden hala ayniyim 80.6
Kısır döngüye girdim, dikkat etmedim kilom fark etmedi. Dikkat etmedigim icin üzüldüm. Ama ayni zamanda her lokmayi saymaktan da gına geldi. Tam kısır döngü yani. O yuzden bir sey yapamiyorum. Ne yapsam bilemedim
Sizin de motivasyonunuzu dusurmek istemedim kuzum
Ablacim, motivasyonum dustu, sizinkini de dusurmemek icin, kendiminki yukselene kadar bekliyordumNeredesin kuzum sen gözüm yollarda kaldi
Gunaydin canimAblacim, motivasyonum dustu, sizinkini de dusurmemek icin, kendiminki yukselene kadar bekliyordum
Canlarim benim cok tatlisiniz siz yaGunaydin canim
Bence bu kadar üzülme bak bende veremiyorum ama yinede günlük sporu mu birakmiyorum fazla yemek yemiş kilo verememiş olabiliriz ama inanmak başarmanın yarisidir Rabbim mutlaka yardım edecektir kalk kalk kalk gel gel gel sen gelmez sen ben gelirim peşindeyim kurtuluş yokkkkk
Sabote etmektenmi bahsediyorsunCanlarim benim cok tatlisiniz siz ya
İşte bi tembellik, iştah, yediklerimi saymaktan sıkilmak, bunlar bir araya geldi gecen hafta.
Bir de verdigim kilolari alirsam diye cok korkuyorum.
Ben tam menumu hazirliyorum bir yere gitmem gerekiyor ve oralarda diyetimi sabote ediyorlar.
Ben de bozmuş hissediyorum.
Motivasyon lazim bana. İnsanlar cok anlayişsiz. Surekli diyetim sabote ediliyor. Eşim dahil ivir zivir istiyor.
Kararli olmak lazim...
Ablacim dusunce yapisi olarak kafada zaten arka planda hep 'ben kiloluyum, kendimi bildim bileli zayiflama amacim var' gibi dusunceler yatiyor. Vicdan azabi cekmeden yemek yedigim nadirdir yani. Bilmiyorum artik her yedigim kilo yapiyor sanki. Kafam gidik yaaBirde gecen haberlerde dinledim yeni bir sey kesfetmisler insanlar hersey yiyorlar ama sadece kafalarinda olayi bitirmisler kilo almayacaklarini dusunerek yemek yemisler ve bircok kisi boyle zayiflamis bu konuyu bende netten arastirmayi dusunuyorum
bence herşey kafada bitiyor inanmak lazım en onemlisi de sabırlı olmak gerekiyor
Sag ablacim destegin icin. Dun pek giremedim kk'ya, esim kizıyor.Sabote etmektenmi bahsediyorsun
Tatlim gecen aksam aksam 10 da oturdum manti yaptim buyuk kizim hastaydi hic birsey yemiyirdu tutturdu bol yogurtlu bol tereyagli olsun diye sirf yesin diye yaptim eeee dayanamadim bende biraz yedim dun sabah kucuklerde mafiş diye tutturdu cok severim ne yapalim yapinca dayanamadim yedim ama soyle dusunup teselli ettim kendimi bikac ay once olsa bu yedigimin 3- 4 katini yerdim sorumsuzca tuketiyordum ama simdi cok azaltamasamda eskisinden cok cok az yediğim kesin kendimi boyle motive ediyorum bugun olmazssa yarin yarin olnazsa oburgun mutlaka milim milimde olsa basaricaz insallah ben seninde bu yolda istekli oldugunu goruyorum tum engellere ragmen basaracagina inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?