Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

45 dk yurudum, sonra markete ugrayip geldim. Ogle yemegimi pisirdim ve az once yedim.
Oglen: 1 tahil, tüm et hakkimi bitirdigim yagsiz tavada balik ve yagsiz bol limonlu salataaa
Ben bu ayca kaya'nin sistemine baslamadan once gunduz ac ac oturuyordum, bir kahvalti bir de aksam yemegi yiyordum arada en fazla abur cubur kek vs yerdim. Çok şükür ki bu sisteme başladim, öğünlerim düzene girdi. Ama öğün sayisi yok. Acıkmadan yemiyoruz ve acıkınca ertelemeden yiyoruz.

Somon baligi inanilmaz tok tutuyor, tavsiye ederim. Üstelik yagsiz tavada kisa surede pişiyor, pratik de yani.
Diyet yapanlarin yemek programi izlemesi önerilmiyor ama ben ver firina'yi cok severek izliyorum . Bugun kurabiye yaptilar. Kendimi tutuyorum, yapmiyorum

Aciktik ara ogunumuzu yapalim,
Bir fincan sütlü kahve, yarim paket form biskuvi gelin beraber içelim. Kesmezse badem ekleyebilirim, bakalim

Nemesis ara verdi diye artik ona hic yorum yazan olmuyor. Kizlar nemesise küsmüş

kuzum o programda super yemekler yapıyolar yaa bende ızlıyorumm bende alıyımm hafta sonu pazardan yapym saol onerın ıcın

Aciktik ara ogunumuzu yapalim,
Bir fincan sütlü kahve, yarim paket form biskuvi gelin beraber içelim. Kesmezse badem ekleyebilirim, bakalim

Nemesis ara verdi diye artik ona hic yorum yazan olmuyor. Kizlar nemesise küsmüş
kusmesın ben burdayımm kuzum gıremedım aksama kadar ama hemen geldım merak ettım senııı sutlu kavede cok tok tutuyor

onerılerın altın degerınde tatlım super gıdıyosun
Canim benim ben de sabah kalktim ilk iş bizim sayfaya baktim, baya sohbet etmişsiniz, okudum. İyi gidiyoruz, olacak insallah.
Yalniz bizim tarti bozuk yaa on kere tartilsan onunda da farkli kilo cikariyor. Ben sirf vücut analizi yaptirabilmek icin diyetisyene gitmeye karar verdim. Diyetim belli onu degistirmem ama yag kas su orani ve dogru sekilde tartilmak icin ayda bir birini bulup gitmek istiyorum.

Guzel dusunmussun kuzum ben surekli gitmiyorum 2 kere gittim bıraktım sen git tabi senin bu diyetin cok iyi devam st diyestsyenler sanki cok menu veriyo
Kuzu bende acaba yag orani fln olcen tsrtimi alsam diyorum

Guzel dusunmussun kuzum ben surekli gitmiyorum 2 kere gittim bıraktım sen git tabi senin bu diyetin cok iyi devam st diyestsyenler sanki cok menu veriyo
Kuzu bende acaba yag orani fln olcen tsrtimi alsam diyorum
Tatlim ya bizim tarti da sozde olcuyor yag orani ama surekli farkli kilolarda gosteriyor.
Diyetisyenlerde guzel tartilar oluyor, sirf tarti icin ayda bir dusunuyorum bakalim.

Nemesis üşengeçligi birakip yuruyus yapti 45 dakika ve eve gelince de pilates ve esneme egzersizlerini yapti. Hava tam yürümelik. Haydi kizlar koşuya!
Ögle yemegim 2 tahil (4yk yagsiz makarna), icine 1 kutu ton baligi 80gr (1porsiyon et), vazgecilmezim yogurt ve taze fasulyeeeeee
Yarin bir yere misafirlige gidecegiz hic istemiyorum hic. Kendi evimden baska yerde yemek istemiyorum. O kadar yagli yapiyorlar ki. Ki yarin hamur işi yaparlar kesin. Offffff

Nemesis misafirlikte diyetini bozmadi.
Aferin ona.
Ustelik, sabah evden cikmadan leslie ile bir mil ve de pilates yapti
Cok sukur. Darisi onumuzdeki misafirliklerin basina.
Allah saglikla spor yapabilmeyi, zayiflamayi nasib etsin. Amin.

Nemesis yine takildi bir kiloda, ilerleyemiyor.
Şimdi diyorum ki, tarti bozuk olsa, şimdiye kadar verdigim kilolari nasil vermiş gösterdi?
Şimdiye kadar ayni miktarda az yemekle, nasil bugune kadar kilo verdim de, ustune bir de spor ekledim, neden 16 gundur bir sonuc alamadim?
16 gunde mucize beklemedim. Ama o zaman 82,7 olan kilom iki haftada bari 81,7ye inseydi. Öyle degil mi?
Yediklerim az mi geliyor acaba? 5 tahil 3er et sut meyve ve yag hakki kullaniyorum.
Burada da sesli dusunuyorum ama bana hic faydasi olmuyor, tecrubeli arkadaslar zahmet edip parmagini kipirtadip iki kelime tecrubelerinden paylasmayi cok goruyor.
Aşk olsun size kadinlar kulübu kadinlari.
Yardimlasmaniz, dayanismaniz sadece kendi gruplariniz icinmis demek ki.
Eyvallah!

Bitanem 1 bucuk ayda 88 kusurden 82ye dusmussun yani 6 kilo vermissin super simdi vucut kendini geri cekti ne yazikki bitanem sen birdrn bire dusuceksin suan bekleme suresi acaba detoksmu yaosan durmayi yok ediomus takimdaki kizlar oylr diyodu yap 3 4 gun detoks bence metebolzima hizlanir kuzum

Canim haklisin aslinda geniş açidan bakinca 1,5 ayda 6 diye dusunmek lazim. Ne bileyim kuzum tuhaf oldu, peşin vermiş gibi oldum
Detoksu arastirayim bakalim neler bulacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…