Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

demlicaykeyfi

Ve dünya bir çölse durma. Seraba su getir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
8.810
12.560
298
Merhaba Hanımlar,
Ben Nemesis. Kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım Bugün itibariyle 85.7 kiloyum, boyum 1.60 ve 25 yaşındayım.
Bugüne kadarki maceramı kısaca anlatırsam, lise sona kadar bu kadar kilolu değildim. Ancak son sınıfta ÖSS'ye hazırlanırken sürekli oturup test çözmekten ve stres kaynaklı abur cubur yemekten, üniversiteye 10 kilo alarak başladım. Üniversite 3'e kadar fazla kilo almadım-vermedim, genelde aynıydım. 3.sınıfta yurt dışına çıktım, oradaki kötü beslenmem sonucu ülkeye döndüğümde kendimi 85 kiloda buldum . Üstelik mezuniyetime az kalmıştı ve o gazla hayatımda ilk defa diyetisyene gittim. Tahlillerim yapıldı ve her hafta bana özel listeler hazırladı. O zaman listeye uymak çok kolaydı çünkü okula devam ettiğim için hayatım çok düzenliydi. Listenin mantığı, benim metabolizma hızıma uygun, 6 öğün, haftada 3 gün 1 saat egzersiz içeren bir düzen. Mezuniyete kadar 75'e indim. Sonraki yıllarda kilomu üç aşağı beş yukarı korudum.
Ardından evlenme arifesi geldi. B-fit spor salonuna yazıldım 3 aylık. Yediklerime pek dikkat etmeden sporla devam ettim. Gelinlik giyme heyecanı ile o sene ramazanda bile leslie yaparak kilo almadım.
VE evlendik, bir sene oldu ben tekrar 85.7'deyim İlaç vs kullanmıyorum, nasıl oldu anlamadım. Gün geçtikçe kilo aldım, başlarda azar azar gördüm aldığımı, beni o kadar rahatsız etmedi. Ama şimdiki durumuma gelmeden harekete geçemedim. Kilo almamın sebeplerinden biri abur cubur- paketli gıdalardı, onları tamamen kestik eşimle. Çünkü o da kilo aldı Artık evliyim ve bu kiloyla asla hamile kalmak istemiyorum çünkü bu durumda mutluluğumu yaşayamam, depresyona girerim.

Artık kafama göre yediğim günlere elveda diyorum ve yeme düzenimi tekrar oturtmak istiyorum.
Bu yolda benimle yürümek isteyen arkadaşlar olursa konuma beklerim.

Hepimizin sağlıkla zayıflamasını dilerim.
Her zaman sabah, aç karna tartılıyorum.

11.08.2014 Pazartesi

Kilo: 85.7

18.08.2014 Pazartesi

Kilo: 85.8

25.08.2014 Pazartesi
Kilo: 85

01.09.2014 Pazartesi
Kilo: 84.9 gülmiyim de ne yapiyim?

08.09.2014 Pazartesi

Kilo: ...

15.09.2014 Pazartesi

Son düzenleme:
Her zaman sabah, aç karna tartılıyorum.
11.08.2014 Pazartesi

Kilo: 85.7

18.08.2014 Pazartesi

25.08.2014 Pazartesi

Son düzenleme:
İlk gün için iyi gidiyorum :) İyi ki salata var da doyuyoruz bi şekilde
Bugün spor yapmadım hava çok sıcaktı çıkamadım yürüyüşe...

Akşam 7 akşam yemeği, çorba sebze, az bulgur pilavı ve yoğurt. Bugünü hayırlısıyla kapattık, inşallah azimle devam edeceğim ve üzerime olmayan o kıyafetleri giyeceğim!

senin ziyaretine ilk ben geleyim arkadaşım. günlük tutmak çok işe yarıyor insan geriye dönüp okuyup nerede yanlış yaptığını anlayabiliyor. ben de yazmaya çalışıyorum tüm yediklerimi. umarım başarı hikayemiz de olur zamanla. motivasyon için youtube anasayfasına girip extreme weight loss yaz şişman insanları bir sene de zayıflatan bir Amerikan televizyon programı çıkıyor. seyret onları ben hemen hepsini seyrettim. çok motive edici ve yol gösterici. sporla ve dietle zayıflıyolar ilaç yok ameliyat yok.böyle işte ben gene gelirim arada kendine iyi bak.

Nemesis merhaba. Iadei ziyaret yapayim dedim. Aramiza hoshgeldin, ama inshaAllah kisa surede verirsin kilolarini da bu sefer koruma gunlugu olushturursun.

Leslie yapiyorum dedin kishin, bence her gun yapabilirsin. Ben Leslie sayesinde 19 kilo verdim, sen de basharicaksin emin ol. Takipteyim canim

Çok teşekkür ederim canım, hoş geldin :)
İnşallah başarımızı da yazarız, dediğin gibi :) youtube'dan o videoları izlememiştim, izlerim tabi motivasyon olsun. Arada rastgelince tv'de Gürkan Kubilay'ın falan zayıflattığı kişileri izliyorum, insan neden olmasın diyor. Neden biz de ideal kilomuzda olmayalım, istediğimiz şeyleri giymeyelim?
Herzaman beklerim knowyourself'ciğim.

Hoş geldin canım :) Teşekkür ederim, hoş bulduk. İnşallah hepimiz veririz canım. Oo çok iyi, demek 19 kilo verdin leslie ile. Ben de yapmalıyım artık, bugün ikinci günüm :) Her şeyim dar olmaya başladı, geçen seneki fotoğraflara bakıyorum ne güzel olmuş üstümdekiler :s O günlerden de aşağıdaki kilolara dönme zamanııııııı

Günaydın Kadınlar Kulübü'nün Güzelleri
Sabah 8'de kahvaltı yaptım, diyet listemdekileri yedim (peynir, zeytin, ekmek, haşlanmış yumurta, salatalık)
Kahvaltıda salatalık yemeyi çok seviyorum, ekmek gibi geliyor bana.

Slm cnm hemen hemen ayni kilolardayiz bende 89.7 yim 22 yasindayim boyumda 1.67 bende kendime gunluk actim bugun diyete basladim sanliurfada yasiorum 15 gun sonra memleketime gidicem kuzenlerimin dugunu var o zamana kadar hedefim 85 ins birbirimize destek olalim kilolari bedenimizden atalim

Ben bugun sabah 7.30 da limonlu zencefilli ilik su icerek basladim saat 9.00 da kepekli ekmekle kasarli tost yaptim iki dilimden yaninda domates salatalik maydanoz yedim. Saat 10.30 ara ogun olarak iki kuru kayisi bir ceviz yedim simdilik bu kadar

Kahvaltıda salatalık yemeyi çok seviyorum, ekmek gibi geliyor bana.

Aynen. Saglikli beslenme sitelerini takip ediyorum, tarifler not ediyorum, o sitelerden birinde gormushtum, salataligi ekmek gibi kullaniyorlardi. Salataligi ortadan kesip arasina ishte peynir, marul koymuslardi, tost gibi aynen.

Boyle ufak seylerle nefsimizi kandira biliriz

Aaa sonunda ifadeler geri gelmiş kaç gündür gülen yüzden başka bir şey kullanamıyorduk
Çok iyi fikirmiş canım Salatalık doyurucu geliyor bana, dediğin gibi nefsimizi öyle böyle kandırmamız lazım

Hoş geldin eslemciğim Afiyet olsun, yaşasın sağlıklı beslenmek
O zamana kadar 85'e, sonra da istediğin kiloya inersin inşallah canım. Beraber başaracağız inşallah

Ara öğünde meyve yedim. Öğlen de listemde olan tonbalıklı salata ve 2 dilim ekmek, bir de yoğurt en sevdiğim şey yoğurt neyse ki sağlıklı da yasak değil
sonra markete gittim, giderken yürüyüş yolunda yürüyüp 20 dk da markete yürüdüm. Sporu artıracağım, söz Yaptıkça yapasım gelecek

Aynen cnm insan kendini duzene girmis hissediyor ben uykuya cok duskunum biraksalar butun gun uyurum ama diet yaparken ernden kalkip erken yatiorum kendimi saglikli hissediorum ve gunum bereketlenio bende sabah 15 dk evde spor yaptim kocisim gelsin yemegimizi yiyip hemen yuruyuse gidicem firat nehri kenarinda

oooooo biri fırat nehri mi dedi yaaa, eşimin köyü fıratın kenarında canımmm
Aynen ben de eşimi işe gönderdikten sonra uyumuyorum, akşam da erken yatıyoruz. Bir de en büyük hatam bütün gün bir şey yememekti :s Kahvaltıdan akşama kadar doğru düzgün bir düzenim olmadı evlenince (niyeyse). Şimdi gayet düzene girdim, ne vardı başından beri böyle olsaydım :s

Aa ne guzel bizde bir sene oldu geldik urfaya ilk evndigimde bende ole yapiodum sabah kahvalti edince aksam esim gelene kadar hic bisi yemiodum acliktan gozum donuyodu aksamda ne bulursam yiyodum ole yapa yapa kilo aldim

Aa ne guzel bizde bir sene oldu geldik urfaya ilk evndigimde bende ole yapiodum sabah kahvalti edince aksam esim gelene kadar hic bisi yemiodum acliktan gozum donuyodu aksamda ne bulursam yiyodum ole yapa yapa kilo aldim
Aynen canım, yemeye yemeye kilo aldık, tek olunca üşeniyordum hazırlayıp da yemeye Ama artık o devri kapatıyorum, sağlıklı beslenmeye merhabaaaaa :)

Merhaba Güzeller
Bugün kahvaltıyı yulaf ve sütle yaptım
Azıcık ev temizliği yapıyorum bugün. bu tozlar nereden geliyor bu kadar anlamıyorum
Haftaya pazartesi tartıda ne göreceğimi çok ama çok merak ediyorum. Acaba yaptıklarım işe yaracak mı
Bu diyeti yazan diyetisyene gittiğimde ilk hafta 1,5 kilo yağdan vermiştim. O kadar mutlu olmuştum ki.
Kurtulacağız inşallah kilolardan...
Bu defa kararlıyım

Ahh o tozlar yokmu mahvedio beni astimim var ev her gun 1 karis toz iki gun yer silme ucuncu gun suyu gorsen camur oluyo bu nasil tozdur anlamadim urfanin tozu beni oldurucek
Aksama misafirler var bende evde kosturuyorum ter boncuk boncuk akio abah da spor yaptimmm ohh bu gun baya kalori yaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…