- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Çok teşekkür ederim canım, hoş geldin :)senin ziyaretine ilk ben geleyim arkadaşım. günlük tutmak çok işe yarıyor insan geriye dönüp okuyup nerede yanlış yaptığını anlayabiliyor. ben de yazmaya çalışıyorum tüm yediklerimi. umarım başarı hikayemiz de olur zamanla. motivasyon için youtube anasayfasına girip extreme weight loss yaz şişman insanları bir sene de zayıflatan bir Amerikan televizyon programı çıkıyor. seyret onları ben hemen hepsini seyrettim. çok motive edici ve yol gösterici. sporla ve dietle zayıflıyolar ilaç yok ameliyat yok.böyle işte ben gene gelirim arada kendine iyi bak.
Hoş geldin canım :) Teşekkür ederim, hoş bulduk. İnşallah hepimiz veririz canım. Oo çok iyi, demek 19 kilo verdin leslie ile. Ben de yapmalıyım artık, bugün ikinci günüm :) Her şeyim dar olmaya başladı, geçen seneki fotoğraflara bakıyorum ne güzel olmuş üstümdekiler :s O günlerden de aşağıdaki kilolara dönme zamanıııııııNemesis merhaba. Iadei ziyaret yapayim dedim. Aramiza hoshgeldin, ama inshaAllah kisa surede verirsin kilolarini da bu sefer koruma gunlugu olushturursun.
Leslie yapiyorum dedin kishin, bence her gun yapabilirsin. Ben Leslie sayesinde 19 kilo verdim, sen de basharicaksin emin ol. Takipteyim canim
Kahvaltıda salatalık yemeyi çok seviyorum, ekmek gibi geliyor bana.
Aaa sonunda ifadeler geri gelmişAynen. Saglikli beslenme sitelerini takip ediyorum, tarifler not ediyorum, o sitelerden birinde gormushtum, salataligi ekmek gibi kullaniyorlardi. Salataligi ortadan kesip arasina ishte peynir, marul koymuslardi, tost gibi aynen.
Boyle ufak seylerle nefsimizi kandira biliriz
Hoş geldin eslemciğimSlm cnm hemen hemen ayni kilolardayiz bende 89.7 yim 22 yasindayim boyumda 1.67 bende kendime gunluk actim bugun diyete basladim sanliurfada yasiorum 15 gun sonra memleketime gidicem kuzenlerimin dugunu var o zamana kadar hedefim 85 ins birbirimize destek olalim kilolari bedenimizden atalim
Ben bugun sabah 7.30 da limonlu zencefilli ilik su icerek basladim saat 9.00 da kepekli ekmekle kasarli tost yaptim iki dilimden yaninda domates salatalik maydanoz yedim. Saat 10.30 ara ogun olarak iki kuru kayisi bir ceviz yedim simdilik bu kadar :)
oooooo biri fırat nehri mi dedi yaaa, eşimin köyü fıratın kenarında canımmmAynen cnm insan kendini duzene girmis hissediyor ben uykuya cok duskunum biraksalar butun gun uyurum ama diet yaparken ernden kalkip erken yatiorum kendimi saglikli hissediorum ve gunum bereketlenio bende sabah 15 dk evde spor yaptim kocisim gelsin yemegimizi yiyip hemen yuruyuse gidicem firat nehri kenarinda :)
oooooo biri fırat nehri mi dedi yaaa, eşimin köyü fıratın kenarında canımmm
Aynen ben de eşimi işe gönderdikten sonra uyumuyorum, akşam da erken yatıyoruz. Bir de en büyük hatam bütün gün bir şey yememekti :s Kahvaltıdan akşama kadar doğru düzgün bir düzenim olmadı evlenince (niyeyse). Şimdi gayet düzene girdim, ne vardı başından beri böyle olsaydım :s
Aynen canım, yemeye yemeye kilo aldık, tek olunca üşeniyordum hazırlayıp da yemeyeAa ne guzel bizde bir sene oldu geldik urfaya ilk evndigimde bende ole yapiodum sabah kahvalti edince aksam esim gelene kadar hic bisi yemiodum acliktan gozum donuyodu aksamda ne bulursam yiyodum ole yapa yapa kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?