Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

yaparsın canım :) birşeyde kalmamış. korkma. benimde 102.5 kilom ilk hedefim 90. 90 ı görmeden zayıflıyorum diyemeyeceğim.

yaparsın canım :) birşeyde kalmamış. korkma. benimde 102.5 kilom ilk hedefim 90. 90 ı görmeden zayıflıyorum diyemeyeceğim.
Senin de az kalmis canim, 3 kilo sonra onlar basamaginda 9 goreceksin, zaten saglikli beslenmeye devam edersek corap sokugu gibi gelecek insallah devami

Diyete devam
Üc gundur pilates yaptim, dun ayrica yurudum. Bugun de gun icinde disardaydim gidip gelirken 20şer dk yurudugumu tahmin ediyorum.
Ayça Kaya ile sayarak yeme sistemini başka uygulayan var mi acaba, varsa bir olsak ne iyi olurdu

Tunaydinnnn
Bugün geç kalktim, kafam hala sersem.
Bugun kalsiyum diyeti yapiyorum. Ayça Kaya haftada bir iki gün öneriyor. O gün mtabolizmayi süt yogurtla destekleyip, et tercih etmeyerek kendimizi bir bakima dinlendiriyoruz.
Bu yüzden kahvaltim 1 bardak sütle 20 gram müsli yani bir dilim ekmeğe denk geliyor. Yaninda 1 meyve olarak elma tercih ettim.

İyi aksamlar hatunlar,
Bugün de aksam oldu. Haydi tum gun yediklerimizin muhasebesini yapalim ve aksam yemegimizi ona gore ayarlayalim!
Yarin yeni bir gün,
Unutmayin

Gü nay dinnnnnn
Bir haftadir cok istikrarsiz bir kilo gidişatim var. Hergun birkac yuz gram alip alip veriyorum tuhaf birsekilde. Ama ne yapmiyoruz, yilmiyoruz!
Dünden fazla kilo çikmaya inat
Bu sabah kalktim ve pilates yaptim!
Kilolar mi inatci ben mi gorsunler!
O fazlaliklar bu bedenden gidecek
Başka yolu yoooookkkkk
Ben neden vazgeceyim, yağlar vazgeçsin ve de beni terk etsinler.
Hadi bakalim istikrar sürsün, göbekler küçülsün

Saat 10da 3 tahil 3 et 1 süt ve ceviz,zeytinden dolayi 3 yağdan olusan zengiiiiin bir kahvalti yaptim a dostlar. Bir yere davetliydim yoksa kendi evimde bu kadar yemiyorum.

Bugune 2 tahil, 2 sut, 3 meyvem ve yagsiz salatam kaldi.
Eh bundan iyisi şamda kayisi mi derler? Cok şukür Rabbim verdigin nimetlere
Saglikla zayiflamak, spor yapmak, vücudumuza aşiri yüklenmemek duasiyla...

Oglen misafir geldi yine beklenmedik şekilde ogle yemegi duzenim bozuluverdi.
1 dolma yani 1 tahil yedim. 1 adet beypazari kurusu yedim miniklerinden. Yanina bir meyveye denk olan bir kasik bal. Yesil cay.
Normalde yemeyi dusundugum de, corba, yesil fasulye, salataydi ahahahaha

Ayca kaya sayarak ye sistemi ne canım benim hic fikrim yok merak ettim

Ayca kaya sayarak ye sistemi ne canım benim hic fikrim yok merak ettim
Canim günde 5 tahil 3 et 3 sut-yogurt 3 meyve ve 3 tatli kasigi yag hakkimiz oluyor. 5 tahil 5 dilim ekmek demek ama tabi ki biz tahil cinsinden yediklerimizi iki kasik pilavi mesela bir dilim ekmek sayiyoruz. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe tekabül ediyor. Baklagillerin 4 yemek kasigi bir dilim ekmek vs. Bu sekilde hesapliyoruz.
3 bardak süt yogurt veya ayran hakkimiz var.
3 porsiyon meyve. 1 portakal 1 elma 1 kivi mesela 3 porsiyon ediyor.
3 et: bir yumurta, 1 kibrit kutusu peynir ve 1 kutu 80 gr.lik ton baligi 3 porsiyon et ediyor.
3 tatli kasigi yagı ise salataya ekleyebiliriz, yumurtayi 1 tatli k yağa kirabiliriz. Bunun disinda 10 adet çiğ badem veya findik veya 3 ceviz de 1 yag sayiliyor.
Böylece yediklerimizi yaziyoruz ve sayiyoruz. Haklarimizi gün icinde arzu ettigimiz gibi dagitiyoruz. Mesela sabah bir simit yediysen 4 tahil hakkini kullanmis olursun. Kalan 1 tahili da oglen veya aksam tüketebilirsin. Sabah yumurta peynir sucuk yediysen oglene ve aksama et hakkin kalmiyor vs bu sekilde kendin düzenliyorsun.
Liste yok o yuzden eglenceli ve esnek bir program, benim kendi kendime uygulayabildigim tek sistem cunku kontrol bende gibi hissettiriyor.

Supermis tatlim liste olunca insan stres oluyor gerçekten haklsn kolay gelsin jnsan hezaplarken eglenir eglenceli bi diyet kolay gelsin canim ayda kac kilo veriliyor peki merak ettim sebdim diyeti

Supermis tatlim liste olunca insan stres oluyor gerçekten haklsn kolay gelsin jnsan hezaplarken eglenir eglenceli bi diyet kolay gelsin canim ayda kac kilo veriliyor peki merak ettim sebdim diyeti
Canim ayca kaya kitabinda cok asiri vermeyi hedeflemeyin diyor. Ayda 2,5 kilo verseniz yeter diyor. Açiklamasi da şöyle, her ay on kilo verebilseydiniz alti ayda yok olmaniz lazimdi
Ama ilk zamanlar, yeni aldigimiz kilolar verildigi icin ben ilk ay alti kilo verdim. Simdi durdu, sporu artirmam lazim. Bir haftadir 82 83 arasindaki kilolarda gidip geliyorum.

Ayda 6 kilo süper canim bende 1 saat spor yappiyorum ama cogaltcam ozelikle yuruyusu

Nemesis'ten hepinize sevgilerrrr
5333ümüze devam ediyoruz. Dün bu hafta üçüncü kez girişimde bulundugum kalsiyum diyetini uygulayabildim!
Ama haftada bir seferden fazla uygulamayacagim cunku kalsiyum diyeti yaptigimda et yemiyorum.
Nemesis yuruyus yapmali gunde 45 dk. Kilo vermem durdu diye söylenecegine poposunu kaldirip spor yapmali.
Bu defa her sey farkli. Bu defa kilo veremedim diye tartiya degil kendime kiziyorum.

Sen basarirsin kuzumm ben sana cani gönülden güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…