- 18 Mayıs 2012
- 1.029
- 1.019
- 208
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
yaparsın canım :) birşeyde kalmamış. korkma. benimde 102.5 kilom ilk hedefim 90. 90 ı görmeden zayıflıyorum diyemeyeceğim.Canim bu sabah itibariyle 83,3'üm. Bir ay once 88,5 ile başladim. İlk hedefim 79 kilo. Bi gorsem o onlar asamagindaki 7yi! Boyum da 1,60. Yani fazlasiyla tombul duruyorum, göbek, popo, kalça... Gögus kismim daha ince duruyor armut vücut diyorlar sanirim. Sonraki hedeflerim hep 5er kilo arayla, 75 70 ve insallah devam edip daha iyi bir kiloya gelebilirim. Güncel durumum bu sekilde işte...
Senin de az kalmis canim, 3 kilo sonra onlar basamaginda 9 goreceksin, zaten saglikli beslenmeye devam edersek corap sokugu gibi gelecek insallah devamiyaparsın canım :) birşeyde kalmamış. korkma. benimde 102.5 kilom ilk hedefim 90. 90 ı görmeden zayıflıyorum diyemeyeceğim.
inşallah canım. inşallahSenin de az kalmis canim, 3 kilo sonra onlar basamaginda 9 goreceksin, zaten saglikli beslenmeye devam edersek corap sokugu gibi gelecek insallah devami
Diyete devam
Üc gundur pilates yaptim, dun ayrica yurudum. Bugun de gun icinde disardaydim gidip gelirken 20şer dk yurudugumu tahmin ediyorum.
Ayça Kaya ile sayarak yeme sistemini başka uygulayan var mi acaba, varsa bir olsak ne iyi olurdu
Canim günde 5 tahil 3 et 3 sut-yogurt 3 meyve ve 3 tatli kasigi yag hakkimiz oluyor. 5 tahil 5 dilim ekmek demek ama tabi ki biz tahil cinsinden yediklerimizi iki kasik pilavi mesela bir dilim ekmek sayiyoruz. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe tekabül ediyor. Baklagillerin 4 yemek kasigi bir dilim ekmek vs. Bu sekilde hesapliyoruz.Ayca kaya sayarak ye sistemi ne canım benim hic fikrim yok merak ettim
Hoşgeldin sefalar getirdin canimGunlugunu ziyyarete geldim bol eksili günler tatlım
Canim günde 5 tahil 3 et 3 sut-yogurt 3 meyve ve 3 tatli kasigi yag hakkimiz oluyor. 5 tahil 5 dilim ekmek demek ama tabi ki biz tahil cinsinden yediklerimizi iki kasik pilavi mesela bir dilim ekmek sayiyoruz. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe tekabül ediyor. Baklagillerin 4 yemek kasigi bir dilim ekmek vs. Bu sekilde hesapliyoruz.
3 bardak süt yogurt veya ayran hakkimiz var.
3 porsiyon meyve. 1 portakal 1 elma 1 kivi mesela 3 porsiyon ediyor.
3 et: bir yumurta, 1 kibrit kutusu peynir ve 1 kutu 80 gr.lik ton baligi 3 porsiyon et ediyor.
3 tatli kasigi yagı ise salataya ekleyebiliriz, yumurtayi 1 tatli k yağa kirabiliriz. Bunun disinda 10 adet çiğ badem veya findik veya 3 ceviz de 1 yag sayiliyor.
Böylece yediklerimizi yaziyoruz ve sayiyoruz. Haklarimizi gün icinde arzu ettigimiz gibi dagitiyoruz. Mesela sabah bir simit yediysen 4 tahil hakkini kullanmis olursun. Kalan 1 tahili da oglen veya aksam tüketebilirsin. Sabah yumurta peynir sucuk yediysen oglene ve aksama et hakkin kalmiyor vs bu sekilde kendin düzenliyorsun.
Liste yok o yuzden eglenceli ve esnek bir program, benim kendi kendime uygulayabildigim tek sistem cunku kontrol bende gibi hissettiriyor.
Hoşgeldin sefalar getirdin canim
Canim ayca kaya kitabinda cok asiri vermeyi hedeflemeyin diyor. Ayda 2,5 kilo verseniz yeter diyor. Açiklamasi da şöyle, her ay on kilo verebilseydiniz alti ayda yok olmaniz lazimdiSupermis tatlim liste olunca insan stres oluyor gerçekten haklsn kolay gelsin jnsan hezaplarken eglenir eglenceli bi diyetkolay gelsin canim ayda kac kilo veriliyor peki merak ettim sebdim diyeti
Canim ayca kaya kitabinda cok asiri vermeyi hedeflemeyin diyor. Ayda 2,5 kilo verseniz yeter diyor. Açiklamasi da şöyle, her ay on kilo verebilseydiniz alti ayda yok olmaniz lazimdi
Ama ilk zamanlar, yeni aldigimiz kilolar verildigi icin ben ilk ay alti kilo verdim. Simdi durdu, sporu artirmam lazim. Bir haftadir 82 83 arasindaki kilolarda gidip geliyorum.
Nemesis'ten hepinize sevgilerrrr
5333ümüze devam ediyoruz. Dün bu hafta üçüncü kez girişimde bulundugum kalsiyum diyetini uygulayabildim!
Ama haftada bir seferden fazla uygulamayacagim cunku kalsiyum diyeti yaptigimda et yemiyorum.
Nemesis yuruyus yapmali gunde 45 dk. Kilo vermem durdu diye söylenecegine poposunu kaldirip spor yapmali.
Bu defa her sey farkli. Bu defa kilo veremedim diye tartiya degil kendime kiziyorum.
Bilmukabele canim. Yılmadan devam edecegiz insallahSen basarirsin kuzumm ben sana cani gönülden güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?